IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@kikuska9935 ja chodím do splnu v KE a o tom embryoskope som ani nepočula 😯 musím preštudovať co to je a mrcha mi ešte nedorazila budúci týždeň v utorok by mala prísť tak dúfam ze sa nerozhodne meškať preventívne sa dávam pohár červeného vínka trošku na rozbehnutie 😁 a ty kedy čakáš mrchu?
@lajla89 u mna je to zlozité, ja nikdy neviem kedy ju cakam :D :D :D
@kikuska9935 aha no ja mam zato celkom presný cyklus a ak sa smiem spýtať aké máte vy problémy že musíte ísť na ivf??
Dievcata a v stimulke je dobra bielkovina..ja som pila proteinove napoje a vsetkych 19 oocytov bolo zrelych 😉
@ksulka ja som dala..s tym ze sme platili menej za lieky, ako sme mysleli..plus to bol rozdiel cca 200 eur oproti tej individualnej kultivacii.. prve ivf som chcela dat, aby sme vedeli lepsie, ako su na tom embrya..prezili 4 z 5tich..ET nevysiel, tak zajtra ideme na KET..tak som zvedava..
@lajla89 no nam sa nedarí uz 4tý rok... mne vyberali v 16 tich cystu na vajecniku, potom mi robilikonizaciu krcka maternice a minulý rok mi robili prefuk - mali spravit aj drilling, ale ten zabudli a v gynfive zistili ze mam pco....
@normab ten istý mam aj ja z gynfiv :D kedy ides? mozno sme sa tam uz aj stretli - ja tam chodím od februara
@kikuska9935 idem zajtra, ale este maju volat o kolkej..chodis do Ba? Lebo ja do Nr, v ba som mala opu a vklady 😊my sa tiez styri roky snazime..ale nam nic zatial nezistili.. preto sme museli mat tri IUI, aby to v poistovni uznali..inak keby som vedela, ze ivf nie je take hrozne, isla by som ovela skor do ivf..len sme furt dufali, ze sa podari..
@normab mi chodíme do NR a tiez zvysok bude v BA 🙂
@kikuska9935 jaaj tak potom sme sa mozno aj videli 😊 ja idem teda zajtra na 10:30..streees
@kikuska9935 tak dúfam a verím ze tento rok bude už konečne úspešný a všetko bude OK a už si začala so stimulkou?
@normab no ako??? Myslela som na teba
@lajla89 no akurat dnes rano som dostala MS tak zajtra rano zacinam s Gonalom...aj sa tesim ze MS prisla ale zaroven stresy kvoli injekciam 😂
@kikuska9935 jej tak to je super tak aspoň mi dáš infosky ako to zvládaš 😊😉 a ty si máš pichať ráno ja mam naordinovane večer medzi 19-21hod.ale mam stále v ten istý čas takže som si to dala na 19tu
@lajla89
@kikuska9935 ahojte dievcata..ket v poriadku, len hodinu meskali tak mi skoro odisiel mechur 😂 inak v nr mi pred ket zabudli dat diazepam a ten cipok..malo som ich pred et a nenapadlo ma, ze aj pred ket sa to dava..ale v ba som to nepovedala 🙊 neviete kvoli comu to davaju?? Lebo mna vklad neboli a viem, ze ine centra to nedavaju.. drzim palce v stimulke..gonal je hracka 😁

@ivik6 moje prvéivf teraz čakáme dva mesiace čo ma sere na výsledky genetickyxh a potom už sa ide na ihly ja mám strach s ihiel ja neviem či to dam a bojím sa hormónov u mňa ani antikoncepcia nesmela byť čo moje telo bolo sama modrina tak mám obavy ale tak hádam vedia čo robia