IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@kikuska9935 ale aspoň ta pekne sledujú nič nechcú nechať na náhodu to je dobre neboj nič určite vedia čo robia potom píš som veľmi zvedavá a krv si mala v poriadku???
@normab no dnes som bola na krv a na sone zasa, a ze zavolaju poobede.. tak cakam nech su uz 3 :D a ako si ty na tom?
@lajla89 no čo ti poviem :D zavolaju alebo si zavolas po vysledky a este mi nikdy nepovedali ze ake su vysledky, len ze coo si mam pichat a kedy je dalsia kontrola... nechcem sa stale vypytovat :D ale uvidime co povedia dnes, tak sa opytam poobede :D
@katrena1312 praveze sa citim celkom dobre, obcas citim vajecniky ale nic strasne. Takze sa mi velmi nepaci ze ma chcu stopnut :( a este k tomu na dva mesiace. Dlho som sa odhodlavala skusit druhe IVF a teraz toto :( dufam ze si to doktor este rozmysli, dnes mi maju volat
@lajla89 akurat cakam kedy mi zavolaju, som ako na ihlach. Ale mrzi ma to hlavne kvoli tomu ze sa citim dobre, ja by som to aj rizkla ale uvidim co povie doktor, chcela by som velmi aspon OPU stihnut ale doktor mi dnes povedal, ze zatial este nie su zrele a podla krvi rozhodne ci ma stopne alebo budem moct pokracovat. Ale dakujem za podporu, napisem ked budem vediet viac
Tak baby 🙂 akurát mi volali z NR , že zajtra už nemusím pichať 4 injekcie 🙂 už len dnes večer medzi 22:00 - 23:00 Ovitrelle 🙂 zajtra večer antibiotikum tabletku a vo štvrtok ráno taktiež a štvrtok ráno máme byť o 7:00 v BA 🙂 tak dúfam, že to pôjde hladko 🙂
@kikuska9935 hahaaa ja som to vedelaa 😊 drzim palce.. ja mam inak krv v piatok, ale robila som 7dpt test a nic tam nebolo 😱
@katrena1312 @lajla89 tak nic z toho, dr. mi dal stopku, o mesiac mam prist a dohodnut sa ci budem mat stopku dva alebo tri mesiace :(
@kikuska9935 jeeej super tak už len nech všetko dobre bude pokračovať a nech sa veľa oplodni a sup ich dnu 😊
@ivik6 hlavne musíš myslieť pozitívne ja som si tiež povedala že všetko zle je na niečo dobré to čakanie bolo zdĺhavé a čas mi išiel akoby dozadu ale skús sa niečím zabaviť držím palce
@katrena1312 ved sa snazim mysliet pozitivne ale uz tolko kopancov som dostala, ze mi je to luto. Tak velmi som verila a dufala. Hadam to prejde rychlo
@ivik6 si silná zvládneš to ja som mala tiež zlý zaciatok mne sa celá rodina otočila chrbtom keď sa to dozvedeli a zostala som na všetko sama potrebovala som podporu a okrem partnera som ju nikde nenašla ale postavila som sa na nohy pretože to dieťa mi zato stojí
@normab 😂😂😂no nevrav ... tak si mi kohla dat vediet 😂
@kikuska9935 ved som pisaala 😁😁 tak ti bude asi robit opu harbulak..neviem ci su tam v tie iste dni stale ti isti..
@katrena1312 dakujem, ano zvladnem to a zas sa otrasiem a pojdem dalej
@normab 🙂 uvidíme 🙂 rozmyslam nad tym embryoskopom- odporucaju ho pre zeny po 39+ .. :/ je to dost drahe... kamoska ho nemala , dala si oplodnit ICSI 6 vajok a 4 obycajne a z obycajne sa oplodnilo 1 a to jej vkladali a uz ma 8 mesacneho syna... chceme predlzenu kultivaciu, to viem naisto..ale zvysok sa neviem rozhodnut.. :/
@lajla89 potom ti popisem podrobnosti, nech vies co ta caka 🙂 a ty si na tom teraz ako? ako zvladas inj.?
Ahojte. Ostali nam injekcie na hormonalnu stimulaciu pred IVF: Decapeptyl 6 ks a Gonal 270 jednotiek. Exp je 10/2019. Okres Banska Bystrica 😉
Baby surne potrebujem pomoc. V GF mi vraveli ze informovany suhlas mi staci podpisat priamo v BA pred sestrickou ale pozeram tlacivo a tam je ze uradne overeny podpis pred notarom alebo na matrike. Tak teraz co???
@kikuska9935 uz ste tam davali suhlas?? Napr pri iui?? My sme uplne prve davali overovat..ale potom to uz staci podpisat pre nimi..neboj nic.. my sme to pred opu tiez iba podpisali pred sestrou..
@normab ano v nR sme davali overeny pred IUI. Tak nemam stresovat? Rano ideme na OPU tak zacinam stresovat 😂 (to ma uz 3x uspavali)
@kikuska9935 aano presne, staci im jeden..to bol aj taky obsirnejsi ten prvy.. pred opu podpises, prip pred ket tiez, ak pojdes v buducnosti..to sa zakazdym 😊 juuj tes sa o krok blizsie k bejby 😁
@normab tesim sa 😊 ale uz zacinam by hladna 😂😂😂

@ivik6 50 folikul ci pána to je riadne číslo. Tak držím veľmi palce hlavne nech si v poriadku a nech stihnú spraviť OPU ved keď už dozrievajú tak nemusia na nič čakať napíš potom ako si dopadla budem na teba myslieť