icon

IVF v Septembri 2018

kikuska9935
6. aug 2018

Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?

janan82
12. sep 2018

@ivik6 ani my este netusime ci oktober. Ze tam znova konzultacia

ivik6
12. sep 2018

@janan82 aha, tak budeme cakat obe... ja mam zhruba o mesiac kontrolu a potom mi povedia viac, lebo doktor mi chce dat dvoj alebo troj mesacnu pauzu

janan82
13. sep 2018

@ivik6 tak budeme dve. Ani ja netusim key. Teraz som mala vraj nejaky zapal, tak mam antibiotika a potom uvidime

ivik6
13. sep 2018

@janan82 a kam chodis do centra?

janan82
13. sep 2018

@ivik6 teraz do NR Gynfiv

moncikaza123456
13. sep 2018

@kikuska9935 my sme uz po...ak mas otazky pis 🙂

kikuska9935
autor
13. sep 2018

@moncikaza123456 uz tak z polovice aj ja 😂 dne som mala OPU 😊

kikuska9935
autor
13. sep 2018

@lajla89 @normab tak dievcence opu mam za sebou. Cele to trvalo nejakych 10 minut. Ziskali 7 vajok. A zajtra mam volat o 11 ze kolko sa oplodnilo 😊

normab
13. sep 2018

@kikuska9935 jupiii krasne cislo 😗 pekne na ne mysli nech bojuju vsetky 🤗

katrena1312
13. sep 2018

@normab držím palce nech všetky vydržia

lajla89
14. sep 2018

@kikuska9935 super pekné cisielko už nech len pekne bojujú a nech všetko super dopadne ❤️❤️
No ja som trošku dostala depku preto som tu ani nebola to asi tie hormóny robia neplechu 😂 v sobotu pichám ovetrelle a pondelok mam OPU tak uvidíme. Už som volala aj do centra lebo som si nebola istá ci je všetko ok. Pretože pri prvých dávkach gonalu som fakt cítila riadne tlaky na vaječníky no a dňom kedy som začala pichať Luveris a cetrotide tak nič vôbec nič akoby to všetko prestalo fungovať tak som sa zľakla síce ma sestrička ubezpečila že je všetko v poriadku uverim až keď budem mať po OPU. Do toho nám ešte kamaráti oznámili že čakajú bábo tak to už má suplo do ešte väčšej depky ale už sa nejak s toho dostávam musím myslieť pozitívne. Trošku som si tu vyliala srdce prepáčte 😂😂

kikuska9935
autor
14. sep 2018

@lajla89 @normab volala som do centra a tu su spravy: zo 7 vajok boli zrele len 3. Tie napichali ICSI a z 3 prezilo len 1 embryjko. Nechcu riskovat predlzenou kultivaciou tak zajtra rano ideme na vklad.

lajla89
14. sep 2018

@kikuska9935 budem na teba myslieť aby to jedno zabojovalo určite všetko dobre dopadne určite to je bojovník držím veľmi veľmi palce ✊✊✊✊ a o 10 dní nám tu ukážeš krásne // na teste 😊

normab
14. sep 2018

@kikuska9935 spravne staci jedno 🤗 je to bojovnik 😗 lepsie mu bude u mamci v teplucku 😉

janan82
14. sep 2018

@kikuska9935 staci jeden bojovnik. My sme mali 18 fol. Postupne ubudali. Napichli 4 po predlzenej kultivacii sme vlozili sice 2, ale ze jedno sa len vyvijalo a druhe pomaly. Ostatne 2 postali. Takze z 18 bol 1 bojovnik a to je nas syncek. Drzte sa a budeme na vas mysliet

janan82
Autor odpoveď zmazal
kikuska9935
autor
14. sep 2018

@lajla89 dakijem 😊 si zlata. Ja ti zas budem drzat palce silno silno aj na nohach v pondelok. Bud kludna a potom sa ozvi ze ako. A hlavne sa nestresuj.... ja viem ako si sa citila lebo nasa family je velka a 5 deti pribudne buduci rok tak som z toho bola na nervy 😂 a oznamovali to jedna po druhej a vsetko take co uz jedno dieta maju a tri z toho su dokonca sestry 😂
@normab dakujem za povzbudive slova 😊 potom napis ako krv. Uz sa neviem dockat 😊
@janan82 dakujem 😊 urcite sa ozvem.

normab
14. sep 2018

@kikuska9935 joj moja ja som nechcela pisat negativne veci..ket nevysiel, ale bola som na to pripravena, kedze testy negativne..uz som sa aj objednala k Vondrakovej, mesiac pauza a ideme bojovat dalej🤗

kikuska9935
autor
14. sep 2018

@normab vsak v pohode si mohla napisat. Zivot nie je len o pozitivnych veciach. Tak ti drzim velmi palce nech v pohode zvladas. Este mate v zalohe ? U nas ked nevyjde tak zasa cely proces odznova 😕

janan82
14. sep 2018

@lajla89 niekedy sa treba aj postazovat. U nas moja svagrina sa ani nesnazila a kazde 2,5 roka oznamila tehu. Vzdy s vysmechom nam hovorili: "ukazeme vam ako sa to robi?" asi tolko k tomu. Maju 3 deti. Treba zatat zuby a bojovat o to viac...

normab
14. sep 2018

@janan82 no empatia im asi nic nehovori..nam zase ked si mysleli, ze je zase tehotna, ale neplanovane, tak ze nam ho daju.. niektori ludia su primitivni podla mna..v citovej oblasti myslim..

janan82
14. sep 2018

@normab ved to. Ublizuju ani nevedia ako...

lajla89
14. sep 2018

@janan82
@normab aspoň ze funguje takáto skupina kde si môžme vyliať srdce lebo všetky co sme tu si prežívame podobné príbehy takže vieme ako to je nemôct mať bábo obyčajným lusknutim. Ale človek ktorý to nezazije nemôže pochopiť nezazlievam im to ale bolí to... Takže všetkým nám snazilkam posielam ❤️❤️❤️❤️❤️ aby sme si aj mi mohli zažiť ten pocit mat pod našim srdcom to naše zlatíčko

kikuska9935
autor
16. sep 2018

Ake ticho tu zostalo 😂😂😂

jeccta
16. sep 2018

@janan82 ja tiež Nitra môžem otázku?čakáme na výsledky genetickych testov a papiere sú už zaslané do poisťovne kvoli umelému kedy sa to celé spustí pichanie atď..ja som už po všetkých proedurach aj partner len tá genetika nás zdržuje tam že dva mesiace čakať už mesiac máme za sebou ale čas ma tlačí bo mám 38 rokov v apríli 39 už aby sme to stihli vlastne☹

janan82
16. sep 2018

@jeccta ked pridu geneticke vysledky. Uz spravia len hormonalny profil a mozete zacat. Tak sa mozno budeme stretavat

normab
16. sep 2018

@kikuska9935 tak ja mam pauzu, nic nove 😊 chodim sem len nakuknut 😊

lajla89
16. sep 2018

@kikuska9935 ja tiež nič nové v pondelok idem na OPU tak napíšem potom ved aj ty budeš vedieť ako bojovník je na tom že?? Vklad by si mala mat potom kedy??

katrena1312
16. sep 2018

@kikuska9935 ja som si už muslela že baby prestali písať

kikuska9935
autor
16. sep 2018

@lajla89 mojaaaa 😊😊😊 na vklade som vola vcera o 10 😊😊😊