icon

IVF - zvýšenie úspešnosti

domig1
23. nov 2020

Ahojte, rada by som sa informovala tých, ktorí podstupujú alebo úspešne podstúpili IVF, čo všetko ste si v rámci umelého oplodnenia priplatili, aby ste zvýšili šancu otehotnieť touto metódou. Ako dlho trval u vás tento proces od konzultácie až po vklad? Zvolili ste ET alebo KET, ICSI alebo PICSI? Genetické vyšetrenie embryií? Predĺženú kultiváciu? Vkladali vám jedno alebo dve embryá? A koľko financií vás okrem toho čo prepláca poisťovňa tento proces stál? Aké lieky užívate pred odberom/pred vkladom/po vklade? Mali ste z liekov nežiadúce účinky a museli ste vklad embrya odložiť? Budem vďačná za každú informáciu, keďže ma to čochvíľa pravdepodobne tiež čaká, ak sa nestane zázrak 🙂. Samozrejme budem rada, keď sa tu pripoja ďalšie čakateľky na prvú konzultáciu ohľadom IVF a budeme spolu zdieľať vedomosti, skúsenosti, pocity, hlavne, aby sme sa trochu podporili, keďže to je proces náročnejší na psychiku. Všetkým vám držím palce, aby sa váš sen byť mamou čoskoro naplnil 🙂.

Strana
z3
hmmm71
14. jan 2023

@pietrula Ahoj, bohuzial to nedopadlo dobre. Jedno embryo sa prestalo vyvijat hned na zaciatku, nakoniec z toho bol syndrom miznuceho dvojcata a druhe to sice potiahli dlhsie, ale nevydrzalo. V 26 tt som porodila mrtvu dcerku 😭

pietrula
14. jan 2023

@hmmm71 och, to je neprijemne, ja som 10tt zle znasala. A co bola pricina?

hmmm71
14. jan 2023

@pietrula No nikto uplne nevie, ale zlyhala placenta. Ale nevzdali sme sa, skusali znova a akurat dnes ma nase duhove dietatko 7 dni ❤ Tebe drzim palce, netreba to vzdavat

pietrula
14. jan 2023

@hmmm71 blahozelam 🙂

vanessa127654
21. aug 2025

Ahojte,dnes je ôsmy deň po Ivf
Prikladám foto

vanessa127654
21. aug 2025

Ahojte dnes je 8 deň po Ivf

Strana
z3