Je lepší Iscare alebo Helios v Martine?
Baby kde ste boli viac spokojnejší v Iscare alebo v Heliose? Zajtra by som nas s manzelom chcela objednať ale neviem kde. Plati sa aj pri vstupnom pohovore?
Ahojte, máme novú súkromnú skupinku Iscare Martin, ak sa chce pridať, napíšte IP, budem rada 🙂
Tak budem držať palce aby to dobre dopadlo. Ja to mám komplikovanejšie. Vajíčiek veľa na rozdávanie, ale musíme ísť na krv celá rodina pred sviatkami a posielajú sa krvy po NR 2015 do zahraničia na genetiku... Bo mám vzácnu chorobu ktorá je veľmi ojedinelá ☹
viluska Ahojte, tak v iscare mám veeľmi dobrý pocit s dr. Gala. Aj prístup je tam ľudskejší ako v heliose. My s mužonm to máme na dlhé lakte. Ideme na krv celá rodina a výsledky sa posielajú do zahraničia. Tak uvidíme až cca v marci 2015 ako to dopadne. Galo je veľmi dobrý odborník a som šťastná, že ideme cez neho. Tak hádam bude oki a genetika v zahraničí dobre dopadne aby vybrali zdravé vaíčka. Verím iscare... A odporúčam kaťdej... Držte sa...
ahojte baby my sme boli na IUI 26.11 naše prve a...neuspešne podla testu..dnes som bola na krv u mojho gyndoša a začinam špiniť už :((((( som uplne zufala..ideme na dlašie iui a vychádza to na 23.12 ak od dnes ratam 1.DC...ide tiež niekto 23.12????na IUI ? ja sa bojim ist na IVF neviem... ste veriace baby?? ja ano a preto sa anto divam inak :( Gallo je je podla vas lepší ako Krajko? lebo Krajkovič bol a je milý ku nam pohode...tak neviem...my chodime do Heliosu ....
Ahojte dievcata som tu nova a len sa chcem informovat , ake vysetrenia sa robia ket idete v martine ket tam idete po prvy krat
@matulisa ahoj pridás aj mňa do skupiny ISCARE?
Ja som určite za Iscare...neviem, či náhoda, že mám okolo seba takých známych, ale všetci cez iscare úspešne na prvý krát 😀 ..snáď ich budem čoskoro nasledovať ☹
@elenkataki1 joj, keď by to bola len pravda, ja som tiež ISCARE MT, v januári ma čaká 1 IVF, mám už teraz obavy ak mi to nevyjde mám 38 preč....
@maculicek1977 a to bude prvé bábo?...hlavne sa neboj, nech ti psychika na to nevplýva!-aj keď chápem, že to je priam nemožné, ja som s vekom v pohode a aj tak bojujem so stresom..iscare je najstaršia klinika, spolieham na ich skúsenosť 😕 ..ku komu chodíš?
@elenkataki1 áno, prvé bábo keby bolo.......ja som mala šťastie na DR. Gaťovú, veľmi dobrý prístup páčila sa mi hneď od začiatku a na IUI bol DR. Gallo s ním som sa stretla 1 krát vtedy ale nevyšlo žiaľ, nemal šťastnú ruku....☹, tak sme sa dohodli v januári na IVF. A ty ideš tiež IVF a kedy? A aký máš problém, ak sa môžem opýtať, len chcem vedieť aké mám šance. Ďakujem.

@simik22 no a zo mna sa muž smeje že mám vajok ako sliepka 😉