icon

Je lepší Iscare alebo Helios v Martine?

gamarka
26. okt 2011

Baby kde ste boli viac spokojnejší v Iscare alebo v Heliose? Zajtra by som nas s manzelom chcela objednať ale neviem kde. Plati sa aj pri vstupnom pohovore?

elenkataki1
30. nov 2015

@maculicek1977 ja práveže ešte nemám diagnózu, zatiaľ len odstraňujeme postupne zistené problémy z testov, mykoplazmi a znížený progesterón..niekedy mám anovulačné cykly...a ty?

maculicek1977
30. nov 2015

@matulisa aj ja by som sa rada pridala... Ďakujem

maculicek1977
30. nov 2015

@elenkataki1 no vieš čo mne povedala Dr, že s našimi výsledkami sa otehotnieť dá s úsmevom na perách, a výsledky mám primerané k môjmu veku teda 38 rokov a mne to vtedy stačilo.....zaslepilo ma to, ona iné nič nešpecifikovala, že si mám kúpiť tie vitamíny Ladee Vita aj som si ich kúpila a jem ich stále a šli sme a 1x IUI, ale žiaľ nevvyšlo, a vzhľadom k veku potom odporučili IVF, tak som zvedavá vychádza mi to na koniec januára, žiadosť som už poslala..... Keby to už bolo.....žiaľ mi neporadili, že tú žiadosť do poisťovňe som mohla poslať už predtým, september, október.... lebo teraz len strácam čas a čakám na schválenie a ešte aj sviatky do toho..... a tak...A ty ješ nejaké tabletky na ten znížený progesterón?Čo ti predpísali?

podlaaa
30. nov 2015

@gamarka My sme chceli prvý krát porovnať a tak sme navštívili Helios a následne Iscare v Martine.
Za vstupnú prehliadku sa vtedy neplatilo.
U mňa vyhral nakoniec Iscare a to svojím prístupom ľudskosťou, empatiou doktorov a tiež omnoho príjemnejších prostredím. Hodnotila som vtedy na základe mojich prvých dojmov a intuície.
Tá ma nesklamala bola to najlepšia voľba ktorej výsledkom je môj 5 ročný synček.
Vrelo odporúčam.

elenkataki1
21. dec 2015

@maculicek1977 zatiaľ progesterón nič, to musia opakovať..ale mala som už jednu dávku ovitrelle a zatiaľ nič...len spermiogram vyšiel druhý krát nejak čudne z čoho som smutná..ale aspoň vžd y keď prídem na kliniku celé ma to tam povzbudí a nevzdávam sa🙂

gregorovam
3. jan 2016

My sme boli v Iscare spokojnosť a vyšlo to na prvýkrát dnes sa tešíme s 2 ročného synčeka.

jojikr
16. mar 2016

Ahojte, ako sa prihlasim do skupiny Iscare?Ďakujem 🙂

charlenex
18. mar 2016

hello, may i join you if i do speak english ? will have treatment in Martin ,

bubika22
21. mar 2016

@charlenex Hiya, I'm the same, are you in Iscare Martin?

miska51
4. apr 2016

Mozem sa pridat do skupiny? Dakujem

bubika22
4. apr 2016

@miska51 ahoj, planujes aj ty navstevu alebo uz si absolvovala?

miska51
22. apr 2016

@bubika22 ahoj..este som neabsolvovala,ale planujem.a Ty?

rica1
22. apr 2016

My helios dvakrat IUI a nic a potom som presla do iscare ale nie z dovodu zeby som nebola spokojna s heliosom ale koli ivf soft ktore by v heliose odmietali urobit a iscare to mal v ponuke a nakoniec nrbolo nic take treba lebo este sme skusili v iscare tretie IUI a to vyslo ale ludskejsi pristup mi prisiel ze bol v iscare

bubika22
22. apr 2016

@miska51 Bola som dnes, druhy krat, nasadili mi dalsie hormony injekcie a znovu cakat par dni ci sa nieco vytvori. Zatial velmi odporucam, mily pristup aj sestriciek, to potesi aj pomoze!

sjuzinka
25. apr 2016

Ahojte, tiež zvažujem, či zostať v Heliose alebo prejsť do Iscare... Zatiaľ som bola len v Heliose a mám za sebou 2x neúspešnú IUI a 1x IVF. Najprv som bola spokojná s ochotou, prístupom, atď... Ale teraz sa mi zdá, že sa to tam nejako pomenilo celé. Neviem, či je to väčším množstvom pacientov alebo niečím iným... Viete mi poradiť, ako je to s tým, keď chce človek prejsť do iného CAR? V novom CAR si potom robia všetky vyšetrenia zvlášť alebo si vedia posunúť dokumentáciu medzi sebou? Vopred ďakujem za info, keďže s tým máte skúsenosti.

casperka1980
25. apr 2016

My sme boli v iscare... A boli sme max. Spokojny...

alma_m
25. apr 2016

Áno, aj my sme boli v Iscare spokojní.

miska51
26. apr 2016

@bubika22 a bola si aj v Heliose,ci len v Iscare? Nahodou niekto neviete ako to je,ze ked je uz ziadost o IVF schvalena,ci sa da preniest do ineho CARu?alebo treba stornovat a novu odoslat?

andy_krumpalova
26. apr 2016

Kočky, ja som tiež už iscare positive. Ešte pred samotným zákrokom nás poslali do Reprogenu. Je to genetické laboratórium v Petržalke. Baby, ak sa dlho nedarí, toto je nadstavba všetkých testov, ktoré vám CAR neurobia. Manželovi urobili komplexný spermiogram vďaka čomu sa prišlo na problém. Predtým sme boli na spermiograme v jednom z českých centier asist reprodukcie (cca pred rokom) a nič sa nezistilo, snažilkovali sme ďalší rok a úplne zbytočne. Muž z toho už býval nervózny, nie je mu to úplne príjemné, ako asi žiadnemu. Genetika má svoje výhody. Niekedy ju treba absolvovať ešte pred zákrokom, resp pred CAR. Odporúčam.

podlaaa
27. apr 2016

@andy_krumpalova ahoj Andy ja som po prvom ivf popri snažení sa o druhé bábatko, ale neúspešne. Tak snažilkujeme ďalej. Prvé sa nám podarilo v Iscare.
Chcem sa ale opýtať, čitala som akurát dnes článok a spomínal sa tam aj Reprogen, avšak zaujíma ma v čom je komplexnejší spermiogram v Reprogene oproti Iscare? Čo viac môže odhaliť alebo zistiť?

sc4ramouche
2. máj 2016

@andy_krumpalova Mozem len potvrdit a suhlasit aj s Iscare aj s Reprogenom. Uz to tu niekolko krat bolo napisane a teda pridavame sa s pozitivnou skusenostou. Hlavne mi pride nezmysel tvarit sa ze za hranicami je iny svet, u nas mame mnoho krat lepsie sluzby aj ceny.

sc4ramouche
2. máj 2016

@charlenex Youre welcome🙂. What clinic in Martin? Somebody advised you or its your choice? We have no experience from Iscare in Martin (if you went there), but from Bratislava, and we just have to recommend it. I hope you'll be happy there! 🙂

vierkapd
7. máj 2016

Ahojte tak ja mam skusenosti s Heliosom boli sme na iui 1 krat a neuspesne tak sme sa rozhodli ze pojdeme do iscare teraz budeme mat prvu konzultaciu o dva tyzdne 🙂 ... Tak som zvedava dufam ze tam sa podari lebo ma uz trafi :/

zuzana256
13. máj 2016

@tinka9075 ahoj iscare sa kde nachadza aj ja s priatelom chceme ist nq umele ale nevieme kam

tinka9075
13. máj 2016

@zuzana256 ahoj Iscare je v areáli fakultnej nemocnice 🙂

zuzana256
13. máj 2016

@tinka9075 dakujem

zorkahorka
23. jún 2016

Ahojte, ktora chodíte do martinského ISCARE? Chodíme do HELIOSU, ale chceme vyskusat po neuspesnom IVF a KEToch ISCARE. Vsade pocuvam, ze su lacnejsi, ale porovnavam cenniky a ISCARE ma ovela vacsie palky. Neviem, ci Martin ma iny ako Bratislava... Kolko platite za KET?

bobka30
11. aug 2016

@matulisa poprosim pridat do skupiny aj nas tam odporucila dr.dakujem

deluxea
22. aug 2016

Ahojte...ja môžem Helios MT len a len odporučiť,či už prístup personálu a lekárov a to tam chodím s prestavkami od roku 2013.....ja som po 5 rokoch otehotnela vďaka nim metodou IUI....žiaľ som potratila v 8 tt -hematologické príčiny.....a teraz som tehotná po 1.ET...a najviac odporúčam pána doktora Krajkoviča 🙂
Iscare MT som tým pádom neriešila vôbec.....ani keby som neotehotnela by som nemenila centrum,ale porobila by som si čo najviac vyšetrení a pátrala by som po tom prečo sa mi nedarí.....

darmis
6. okt 2016

Ahojte,ja som bola pred 2rokmi v Iscare a mala som 2x neúspešne ivf a vyšlo nás to minimálne na 1600€.Teraz sme po dvoch rokoch to ideme skúsiť opäť,uz som si bola pre receptiky a mam nejake ine lieky ako pred dvomi rokmi tak som zvedavá koľko budú stáť,inak prístup fajn😉