Je tu niekto na vklad v máji alebo v júni?
ja mam vsetky vysetrenia, tiez okrem ERA, kedze dr. v tom nevidi nic prelomoveho a viacmenej ma odhovaral.. My robime stale genetiku ak sa da, uz sme mali viac vkladov embrii s genetikou- aj pohlavie sme vedeli- dievcata- nic z toho. Teraz 18.6. som mala vklad bez genetiky. V Heliose stoji genetika pre 1 az 3 embrya 1500 eur. Aj ked mate 1 platite 1500 eur.
@smeja1981 Vďaka za príspevok, aspoň sa nebudem trápiť tými era testami či skúšať...A 1500 za genetiku je tiež dosť, keby to aspoň zaručilo,že vklad vyjde. Ale ako sama píšeš, mali ste aj genetiku a nevyšlo. Asi je to fakt len vo vyššej moci a my už viac neurobíme. Držím palce, potom daj vedieť výsledok 😉✊🙏🍀
@kika09876543 baby ako zvladate tie injekcie do brucha?mne byva po celom akte dako zle.ale je to psychicky blok...neznasam injekcie..a dnes este len druhy den😞
@lienkacr43sq, smeja1981 beriem Diphereline a Menopur.2 injekcie denne..
@smeja1981 to ma mrzi 😔 ake dlhe mavas prosim ta cykly ked si uz dostala ms? Vklad si mala pred tyzdnom to mi pride velmi skoro. Si v native ci stimulovanom cykle? Prepac ze sa tolko pytam, len ja to nepoznam , ja v native pri progesterone nemam ms vzdy az do krvi a pri stimulovanom dostanem ms az 4 dni po vysadeni 🤔, tak preto mi to v tvojom pripade pride velmi skoro
Ahojte baby, dnes som 11 DC a bola som na kontrole pred KETom. Vyska sliznice 9mm, nie som velmi spokojna, lebo ideal v tomto stadiu cyklu je od 6-8mm a pri vklade od 8-12mm. Minulý KET som mala idealne hodnoty (11 DC - 6,75mm a den vkladu - 9,1mm). Pripravujem sa uplne rovnako, cakala som ze zase budu tieto hodnoty idealne ☹
@zuzzi18 ahoj ja som mala dnes tiež vklad a na kontrole skiznice com mala 8. Dnes neviem koľko mala pri vklade myslíš ze to je zle keď ma veľa??
@kika09876543 nie je dobre ani keď je príliš vysoká, ty si ju mala na kontrole v norme tak ako ma byt 🙂 pri vklade ti nepovedali, kolko mala? pripadne nemas to v sprave? Drzim palce nech je vklad uspesny 🙂 dolezite je hlavne nech embryjko bolo ok
@zuzzi18ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE NAPODOBNE v správe mam 10mm no emriko je v poriadku až na ten otvor že je trosku zhrubneni chceli mu pomoc vpichom ale tak prišlo mi to úplne zbytočné treba veriť 😊😊😊že emriko bude sylne a bude bojovať nech je všetko ôk
@kika09876543 Ahoji ja som bola tento tyzden v utorok na KETu, teraz som 3 den po.Je to nase prve IVF,ale uz 6.pokus .Tak dufam🙏🏼.
Zaujimalo by ma, ci ste nektora citila nieco tak skoro po KET,ako prve dni po, alebo nic a aj tak to vyslo?Ja som ten 3.den po a nic necitim😏
@peta_9 ja som po KETe ktorý vyšiel necítila tiež nič iba pocity ako pred MS a naliate prsia ale to je všetko skôr z progesteronu. Následne som mala pozitívnu krv a na ďalší deň som dostala teploty a prestala som cítiť aj tie pocity pred MS aj naliate prsia. Embryjko zabila imunita, preto ta teplota. Nemusíš cítiť vôbec nič a môže to vyjsť 🙂 držím palce!

@mathik84 ja budem mat rozmrazene lebo som musela. Mat odklad