icon

Je tu niekto na vklad v máji alebo v júni?

kika09876543
20. máj 2021
peta_9
28. máj 2021

@zuzzi18 A je mi luto toho Tvojho embryjka,aj ked to vyzeralo pozitivne.No ja som nikdy necitila prsia ani nic take,ale nikdy to ani nevyslo.Tak uvidim co teraz.Som zatial len 3.den.

zuzzi18
28. máj 2021

@peta_9 mna to tiez caka to cakanie..vo stvrtok mame nas treti vklad. Ideme vkladat prvy krat dve embryjka naraz. Kam chodis do CAR? Aj ti zistili nejaky dovod preco sa predtym 5 krat nepodarilo? Ja som po prvom vklade upravovala stitnu zlazu a po druhom vklade zistili ten imunitny problem, takze beriem kortikoidy, uz mam vysledky dobre tak mozme zase ist na vklad. Zaroven mi hematologicka dala preventivne aj fraxiparin a davame aj infuzky intralipidov. Pevne verim ze je uz podchytene vsetko a zrovna tento vklad s dvoma embryjkami vyjde!

peta_9
28. máj 2021

@zuzzi18 Ja se ted trosku rozepisu, tak radsi budu psat cesky, jde mi to gramaticky lip (rodny jazyk) 🙂, chodím do CAR v Praze do FN Motol. Ty? 🙂 Tak to je super, ta dve embryjka. No ja taky uzivam kortikoidy, presne Metypred a Eutrhyrox na stitnou zlazu mam taky. A v den transferu si zacinam vzdy pichat Clexane, take na redeni krve...na genetice mi zjistili Leidenskou mutaci, tak aby to bylo podchycene. Kvuli tomu mi ale nechce dat doktorka dve embryjka, protoze se boji tromboz a boji se, ze kdyby se chytla obe dve, tak by dvojicky pro me byli nebezpecne. Drzim Ti moc palce, aby ve ctvrtek bylo vse jak ma 🙂. Ja mela transfer ted v utery a chystam se testovat 10. den po KET, coz bude 4.6.

kika09876543
autor
28. máj 2021

@peta_9 a ako sa cítiš?

peta_9
28. máj 2021

@kika09876543 No prave,ze nic necitim.V den KETu me doma asi 15 minut bolelo bricho jak kdyz mam dostat mens,pak to utichlo a od te doby nic.Jen mam trochu nafoukle bricho.Ale nevim,zda je to dobre,ze nic ted necitim,nebo neni..🤷🏼‍♀️

zuzzi18
28. máj 2021

@peta_9 neboj bude to dobré 🙂 vyjde to!

kika09876543
autor
28. máj 2021

@peta_9 práve že neviem ja sem tam mam také pichnutie v podbrušku ale inak nič necítim tiež

peta_9
29. máj 2021

@zuzzi18 Dakujem❤️

peta_9
29. máj 2021

@kika09876543 Jasne,no ja nemam ani pichnutie🤔

kika09876543
autor
29. máj 2021

@peta_9 uvidíme dúfam ze všetko dobre dopadne. 😊Aj tebe držím palčeky. Kam chodíš do akého centra?

peta_9
30. máj 2021

@kika09876543 Jasne i ja Tobe dekuju❤️Ja chodim v Prahe do FN Motol.Ty?😊Kdy budes testovat?Dneska jsem 5.den a nic necitim😏.

kika09876543
autor
30. máj 2021

@peta_9 ja chodím do Martina ISCARE, ja som mala vo štvrtok vklad a mam také maličké pichanie v podbrušku a ráno keď vstanem a idem na WC tak ma boli cele vnútro tak uvidím. Ty si sa už testovala? Držím nám obom palčeky 😊😊😊😊

palculienka12
30. máj 2021

Ahojte, ja som 7 deň po vklade a cítim sa fajn, prvé dni som mala pichanie v podbrušku ale to je vraj dobré pretože sa embryjko uhniezdovalo, teraz mam kľud a cítim že sa to konečne podarilo 🤗 tak aj Vám držím palčeky a prajem aby to vyšlo. Treba myslieť pozitívne 😉

zuzzi18
30. máj 2021

@kika09876543 ja keď som takto cítila celé vnútro ako ty opisujes tak som mala následne pozitívny test 🙂 aj keď to potom nedopadlo ale to je iný príbeh. Držím palce!

peta_9
30. máj 2021

@kika09876543 Dekujii i ja drzim palecky🥰.To by mohlo byt dobre znameni to pobolivani co mas.Ja jsem dnes 5.den po KET a necitim absolutne nic.Mam z toho divny pocit,nevim,zda je to dobre😒.Budu testovat az 10.den,to bude 4.6.

peta_9
30. máj 2021

@palculienka12 Taky drzim moc palce,at Ti to vyjde🍀.Ja mela 6.pokus a pokazde jsem se citila jinak.Nekdy pobolivani v podbirsku prvni den,nekdy nic…a nikdy to zatim nevyslo.Tentokrat tak doufam a verim,ze uz to vyjde..ale zadne priznaky nemam,je to hrozne divne😏.

kika09876543
autor
31. máj 2021

@zuzzi18 to mi je ľúto ☹️☹️☹️

zuzzi18
31. máj 2021

@kika09876543 ďakujem, bojujeme ďalej. Aspoň sme následne našli ďalšiu príčínu po potrate, ktorú sme odstránili. Vo štvrtok vkladáme dve expandované blastocsty A kvality a veľmi sa na ne spoliehame 🙂

palculienka12
31. máj 2021

@peta_9 ďakujem 🥰 aj tebe držím palce aby to vyšlo. no ja tiež som 5x po vklade a teraz 6 tak som zvedavá. To čakanie je asi najhoršie 😊

kika09876543
autor
31. máj 2021

@zuzzi18 drzim palčeky mocccc

peta_9
1. jún 2021

@palculienka12 I ja dekuju,tak to jsme na tom stejne,6.pokus…verim,ze nam to obema vyjde🍀❤️

palculienka12
1. jún 2021

@peta_9 ale určite že áno 😊 a ako sa cítiš? mňa stále občas pobolieva v podbrušku a býva mi dosť zle a prestalo mi chutiť aj jesť v celku.

peta_9
3. jún 2021

@palculienka12 Tak to by mohlo byt u Tebe pozitivni..jako ne,ze je Ti zle,ale treba uz to jsou nejake priznaky.Ja to mam divne.5 dni mi nic nebylo,pak me zacalo tak jakoby popichavat v podbrisku a nekdy opravdu bodnuti.Pak zase den nic,vcera vecer silene nizky tlk,tres rukou a divne chute(to trvalo tak 10 minut).A dneska uz zase nic.Vubec.Ani bricho necitim.Budu testovat zitra,ale jak moc verim,tak mam i strach…Ty testujes kdy?

zuzzi18
3. jún 2021

Ja som sa akurát vrátila z vkladu. Sliznica krásna 10mm, doktorka keď videla tie embrya dve rak povedala, že "No Zuzka toto budú dvojičky". Snáď mala pravdu 🙏

peta_9
3. jún 2021

@zuzzi18 Tak drzim moc palce!!!Urcite alespon minimalne jedno vyjde,musime verit🙏🏼❤️.A dvojicky by byli fajn😊.Ja mela vzdy jen jedno embryjko,ale i tak by pry z toho mohli byt dvojicky.Ale to uz by byli jednovajecne😁.Ale budu rada za jedno uplne.Zitra testuju,tak jsem zvedava a mam strach…Jak se citis?

zuzzi18
3. jún 2021

@peta_9 aj my budeme šťastní za jedno zdravé. Spravila som pre to absolútne všetko, podchytene je všetko takže už len šťastie potrebujeme. Citim sa úplne v pohode, snažím sa veľa piť a mam nachystané ananásove džúsy aj ananás.. Tak si idem dať keď to vraj tak pomáha k uhniezdeniu, vyskúšam všetko 🙂

kika09876543
autor
4. jún 2021

@peta_9 ahoj ako dopadol testik

peta_9
4. jún 2021

@kika09876543 Ahoji,negativni😞.A to jsem tomu tak verila..

palculienka12
4. jún 2021

@peta_9 to mi je strašne ľúto 😥, viem ako sa cítiš a nie je nič na svete čo by to utíšilo, tú bolesť vo vnútri duše. Túžba po dieťatku je veľmi silná a následne to sklamanie o to väčšie. Raz sa nám to isto podarí ❤ Drž sa

zuzzi18
4. jún 2021

@peta_9 este je to len 10ty den (v podstate kedze si testovala hned rano tak len 9ty), este treba pockat, skus este otestovat za dva dni.