Je tu niekto po KET?
Ahojte, je tu niekto po ket? Ja som momentalne 10 den a chodim do Heliosu.
Ahojte baby, ja idem 18.3 na konzultáciu pred IVF. Koľko času asi ubehne od konzultácie po samotný vklad?
Chodíme tiež do Heliosu MT
@marinecka95 na úplne prvú konzultáciu?
@pinaofina nie, do centra chodíme už dlhšie. Absolvovali sme nejaké vysetrnia a podstúpili 2x neúspešne IUI.
Ako ďalší postup je naplánovať IVF a máme prísť na konzultáciu 🤷♀️
Baby a máte nejaké príznaky? Ja som 3 DPT dnes.
@marinecka95 no, tak najskôr sme my mali odber vajíčok, to trvalo jeden cyklus (stimulácia + odber)… a potom rovno sa dá ísť na embryotransfer alebo az ďalší cyklus na KET. Ja som napr. musela ísť až v druhom cykle, lebo som mala OHSS. Ale bolo to tak, že začiatok septembra prvá konzultácia a začiatok novembra som mala prve ket 🙂 takze dva mesiace
@zuzzi18 ja som v den vkladu mala taky teplotny pocit. Ale teda odvtedy nic moc…. Trosku naliate prsia, obcas poboli hlava, obcas take ako predmenstruacne “skrabanie” v bruchu…no ale vcera a dnes (8-9dpt) som sa zobudila hladna jak vlk. Obcas sa mi to stava ale nikdy nie 2x po sebe… tak uvidime zajtra a ak ano, tak to bude moj prvy realny priznak 😄

@bobulab Ahoj, do ktoreho Heliosu? ja som dnes 8dpt a chodim do Helios KE. Je to moj druhy ket