Je tu niekto s Ivf Et Ket 2019?
Ahojte zacala som kratky protokol s Gonalom caka ma punkcia 4.9 😊😊 je tu niekto s podobnym terminom?
@meliskar ano az do krvi 23.9 mam brat estrimax a progestenale
Dnes vsetko super stale som mala 10 embryii tak chceli mi vkladat dve ale sme sa dohodli ze zatiaal jedno ak to nevyjde dali sme mrazit po 2 emryjka do jednej pejety plus jedno samostatne tak sme si aj priplatili no este som doplacala aj za lepidlo 😀😀😀
4 je super neboj ide o kvalitu nie kvantitu
Kedy mas vklad?
@liliankamichalovov ja tiez estrimax, progrstenale a este prolutex injekcie 🙈 uz sa mi nechce nic pichat .zajtra budu rano este volat, ale predpokladany vklad mam na 12eho .uz som sa pytala v ktorom si centre? 😊
@meliskar ja som Spln kosice ale mne nedali progesteron v inj akurat si picham clexane na riedenie ale to budem ak sa podari cele tehu
@liliankamichalovov tak drzim velmi palce 😊🍀 ja uvidim rano co tie nase vajka .
@liliankamichalovov tak zo 4och su tri oplodnene 😊 ET ma caka v sobotu .
@meliskar super
Budem mysliet na teba 🙂
A ako sa citis ? Neboli ta to po opu?
@liliankamichalovov dakujem 😊 neboli ma vobec nic .sni nebolelo hned po zobudeni .uplna pohoda.nastastie 😊 uz nech je sobota 😃
@meliskar tak to je parada uz nech mas po a potom to dlheee cakanie 😀😀😀😀
@liliankamichalovov no to cakanie bude pre mna horsie ako cela stimulka sj s odberom 😃 budes testovat aj doma? Ci pojdes az na krv?
@meliskar urcite to nyvydrzim takze budem testovat len pockam min tych 10 dni 🙂
@liliankamichalovov drzim velmi palce 🍀🍀🍀 daj vediet potom .napisem ti aj ja 😊
@meliskar ahoj ako si dopadla?
@liliankamichalovov ahooj.tak v sobotu som bola na pol 9 .super trvalo to chvilu bezbolestne 😊 pokracujem v uzivani liekov a treba cakat 😊
@meliskar tak super ja uz chcem v stredu skusit test som nedockava
@liliankamichalovov vyskusaj a daj vediet 😊 🍀ja budem urcite testovat skor tiez 😃
@meliskar ja uz som testla som to nevydrzala 😀😀😀😀
Vidim tam maalllilinkeho ducha
@liwmia ahoj ako? Uz si sa testla?
@liliankamichalovov jej paraaada 🍀👍🏽👍🏽👍🏽 Vidim aj ja riadneho ducha.skusaj dalej ci silnie , ale urcite ano 😊
@liliankamichalovov ahoj, nie, ja netestujem. Ja poctivo drzim do piatku, vtedy mam ist na krv. Lebo vela dievcat ma duchov na teste z poslednej injekcie a potom su sklamane 😞. Tak sa chcem tomu vyhnut. Ale jasne, taha ma to na testovanie. Mozno den pred krvou sa testnem
@liliankamichalovov a aj tak, ja som nemala PK, takze mne sa na teste ukaze neskor ako vam po PK. Ja by som zbytocne testovala
@meliskar ano silnie
Vcera som robila poobede a dnes rano a podststny rozdiel
@liwmia ja uplne chapem tiez som nechcela len som sa zlakla ze preco ma boli brucho
A cely cas som isla do ivf ze nemam co stratit jednu malu zdravu mam doma a mam vela mrazacikov tak nebudem stresovat a prehanat to
Aj test som si vcera robila ze urcite pride ms a bude neg len som cakala ho snehobiely tak ma to trosku potesilo 🙂
@liliankamichalovov ano, ciarku mas krasnu silnu 😀, gratulujem. Ja tiez nestresujem, neviem, nejako som na tom neutralne s pocitmi. Nic ma neboli, takze ani neviem, ze som mala ET 🤭. Je to nase prve IVF, takze ak nevyjde, nevadi, ideme dalej.
@liliankamichalovov parada tym padom je to tam 😊
Baby ako ste brali progestanelle zo spodu ale normálne cez ústa
@nikushqa zo spodu ;)
@nikushqa zo spodu
Nahodou niektora na predaj Prolutex 25mg?

@liliankamichalovov ahooj.uz som skoro aj doma.anesteza a vsetko okolo toho v pohode.len odobrali iba 4vajicka.tak uvidime 🤷🏽♀️ Zajtra budu volat.a ako sa citis ty? 😊 uzivas este aj lieky?