icon

Je tu niekto s Ivf Et Ket 2019?

liliankamichalovov
26. aug 2019

Ahojte zacala som kratky protokol s Gonalom caka ma punkcia 4.9 😊😊 je tu niekto s podobnym terminom?

habibim
1. sep 2019

@majusaba1 nechcem strašiť, ale aj ja som to takto raz mala, že mi netmavol a bolo to biochemické.. Skus ísť zajtra na krv aby si vedela na com si a potom aj krv v centre, a budeš vedieť, či stúpa hcg

meliskar
2. sep 2019

@liliankamichalovov ahoj.ja idem zajtra na druhu kontrolu a odber mam zatial planovany na 6-7 , zajtra upresnia 🙂 moje prve ivf.stimulujem len fostimonom , neskor pridany cetrotide..

liliankamichalovov
autor
2. sep 2019

@meliskar ahoj mne kontrola dopadla super videl okolo 15 folikulov vraj ich bude viac len nie vsetky vidno tak sa tesin
Dnes uz len ovitrelle a v stredu 7:45 mam punkciu
Daj vediet ako dopadnes na druhej kontrole
🙂
Preco stimulujes len fostimorom?

meliskar
2. sep 2019

@liliankamichalovov super gratulujem 🙂 potom mi povies aky bol odber 🙂 mna caka piatok alebo sobotu uvidim zajtra co povedia 🙂 dam vediet.neviem preco len fostimonom .zacala som 2dc , 5dc pridany cetrotide.mam pco , pred tym nez som sa rozhodla pre ivf sme to skusali tri krat letrozolom , vajka dozrievali super a aj tak nic.ty cim stimulujes?

liliankamichalovov
autor
2. sep 2019

@meliskar aha tak mozno kvoli pco
Ja som tiez zacala 2dc gonalom potom som pridala centrotide a luvertis

meliskar
3. sep 2019

@liliankamichalovov ahoj.tak dali mi komtrolu este jednu v piatok a odber bude v pondelok ...ty uz ides zajtra ze? Tak sa drz vela stastia 🍀

liliankamichalovov
autor
4. sep 2019

@meliskar ahoj ja uz som po odbere
Vybrali 12 tak sa este ozvu zajtra kolko sa oplodnilo atd
Uz mi nasasili estrimax a progesteron a pondelok mam vklad
Tesim sa ze uz mam pokoj teraz 😀😀😀
Daj vediet ako ti dopadla kontrola

liliankamichalovov
autor
Autor odpoveď zmazal
liliankamichalovov
autor
4. sep 2019

@habibim ja som uz po punkcii vraj odobrali 12 tak cakam na zajtra ako sa vyvyjaju
Na vklad idem pondelok aj ked ma strasili ohss ale sa to ustalilo tak hadam nam vyjde et

liliankamichalovov
autor
4. sep 2019

@meliskar a odber je pohodicka rychlovka zobudis sa a si trosku otapena ale nic hrozne ja som si hned sadla a dve hodiny prekecala so spoluleziacou 😀😀😀 len trosku sem tam zaboli brusko predsa tam boli vpichi ale urcite budem cely den lezat a lezat pre istotu

meliskar
4. sep 2019

@liliankamichalovov super.zavidim v dobrom ze to mas za sebou 😊 nech ide vsetko ako ma.vidis ty v pondelok vklad ja odber 😃 kolko si sa tam zdrzala asi ? Po zubudeni ..

meliskar
4. sep 2019

@liliankamichalovov a co vsetko ste si davali? 😊

liliankamichalovov
autor
4. sep 2019

@meliskar o 7:50 som mala odber a 10:30 prisiel manzel po mna ale rychlo to zbehlo pokecali sme si s dievcatami co tiez isli a bolo
No my sme si dali Picsi co sme museli aj predlzenu to je uz automaticky
Akurat som navyse poziadala embryoscop teda casozberny sled embryi v inkubatore

meliskar
4. sep 2019

@liliankamichalovov super tak drzim palce 🍀 ja uz to chcem mat tiez za sebou 😃

liwmia
5. sep 2019

@liliankamichalovov ahoj, ja som mala prave vcera 4.9. skoro rano odber vajicok. Najprv mi doktorka povedala, ze ich mam 11,ale po punkcii boli nakoniec len 3. Bola som sklamana, ale hned v laboratoriu mi bolo oznamene, ze su vybornej kvality a rychlo sa vyvijaju. A dnes rano mi volali, ze vsetky 3 su v poriadku, takze zajtra vecer ma caka vklad 1ho a 2 budu mrazacikovia.
Trochu ma boli brucho, ale tu v Nemecku, kde som, tak ziadne ohss ani nespominaju, takze netusim, ci mi nieco hrozi alebo nie. Tu vela veci nespomenuli, len co som sa docitala na konikovi. Napr, nepovedali, ze musim pit vela vody, ci jest bielkoviny... Nic 🤔

liliankamichalovov
autor
5. sep 2019

@liwmia mne doktor kazal len pit vela vody bielkoviny som sa docitala tu aj iontovy napoj
Pobolievat asi moze kazdu ale ked je to intenzivne uz moze byt ohss ale mne vela tekutin pomaha od bolesti plus si davam aj espumisan kedze vsetko co sa deje v brusku ma boli a hlavne mocovy mechur plny ale da sa to vydrzat
Mne este nevolali az zajtra ako sa vyvijaju ale vklad mam pondelok urcite
Tu na sk preferuju dlhsiu kultivaciu
Ty ides celkom rychlo 😊😊😊

liwmia
5. sep 2019

@liliankamichalovov ano, aj ja som sa cudovala, ze tak rychlo, ale tu v DE vkladaju po 3 dnoch, malokedy po 5tich.len ked sa pomaly vyvijaju. A dnes som si dala svoj proteinovy drink a zazracne ma brucho prestalo boliet, takze konecne sa mozem uvolnit, hhh. Espumisan ma nenapadol, dik za radu, ak by sa to vratilo 👍.

meliskar
6. sep 2019

@liliankamichalovov ahojky.inak po vklade ako budes fungovat? Musi sa byt doma? Ci budes normalne fungovat , ze aj do prace atd...?😊 ja idem v pondelok o 8 na odber a vklad udajne v sobotu .a vklady kedy robia o ktorej hodine nevies? Ci vacsinou rano ?

liwmia
7. sep 2019

@liliankamichalovov tak ja som vcera uz absolvovala transfer. V De vkladaju embrya uz po 2-3 dnoch, len ked sa zle vyvijaju, tak cakaju na 5 den. V laboratoriu vraveli, ze je lepsie, ked sa zdrave vajicko vyvija v maternici u matky ako v labor. Inak vsetko prebehlo skvele a rychlo. Len neviem ako na Slovensku, ale tu nekazu po transfere oddychovat, hned po vlozeni som vstala, sla na wc a hned domov. Len nas hned upozornili, aby som vziadnom pripade nelezala, ako to na internete byva zvykom opisovat, ze sa to nesmie kvoli tromboze. Nesmiem do prace, to ano, ale mam normalne chodit na prechadzky, varit, shopping... Tak ma to zaskocilo, lebo tu som vsade citala opak. A 5L vody vypit-teda podla vahy, a kedze ja mam 80kg,tak vypocitala 5L.
Na krv mam ist 20.9.

martinka150322
7. sep 2019

Ahojte baby, ja som teraz 6 deň po ET a mam dost silny predmenstruacny syndróm. Mam pocit, že sa ta mrcha každú chvíľu spustí 😢 a ešte jedna otázočka. Na koľký deň ste si robili domáci test?

liliankamichalovov
autor
7. sep 2019

@meliskar neviem mne nepovedali nic extra len ze nemam nic tazke dvihat
Kedze mam robotu v pohode sedim a uctujem tak sa normalne chystam do prace
Vklady robia tiez doobedu myslim
Mna si zavolali na 10:30
Dnes si uz pichas ovitrelle?

liliankamichalovov
autor
7. sep 2019

@liwmia a presne na svk opak ze vraj sa lepsie uchyia po dlhej kultivacii v stadiu blastocysty
Mne vcera volali poobede ze z 12 sa oplodnilo 11 a 11 ich aj na treti den stale je tak sa tesim ze bude aj na mrazenie ak by to nevyslo
Tak ti drzim prsty a po vklade sa ako citis?
Ja som vcera mala celkom bolesti ale urobila som si 2x protein a dnes je to podstatne lepsie 😊😊
Mne kazali len 2 litre ale pijem podstatne viac 😀😀pre istotu

liwmia
7. sep 2019

@liliankamichalovov ja som mala len 3 vajicka, 2 sa zamrazili, 1 vlozili. Pekny pocet si mala, gratulujem. Po vklade sa citim ok. Este ma sice trochu boli brucho, ale to od punkcie. Aj ja si obcas robim protein, zazracne ma prestane po nom boliet brucho. Pytala som sa na espumisan alebo ine lieky, zakazala mi. Povedala, ze musim citit, ak by brucho velmi bolelo, ze je to hroziace ohss a vtedy musim rychlo na pohotovost. Ale podla nej, ze mi nehrozi.

meliskar
7. sep 2019

@liliankamichalovov ano dnes o 22:00 uz picham ovitrelle 😊

liliankamichalovov
autor
7. sep 2019

@martinka150322 vyskusaj najskor na 10 zbytocne sa len budes trapit
Kazdy ma ine priznsky uhniezfovania a tehotenstva nesleduj sa a vyckaj
Po hormonoch moze byt tvoje telo celkovo ine a moze ist o tehotenstvo aj nie

liliankamichalovov
autor
7. sep 2019

@meliskar no super tak nech uz je pondelok a mas po 😊😊😊 ides na 9:00?

liliankamichalovov
autor
7. sep 2019

@liwmia to vazne kazdy nieco ine tvrdi 😀😀

zuzanag09
7. sep 2019

@martinka150322 ahoj - ja som testovala 10. deň po ET s testom 10 UI/ml mala som jasne viditeľnú druhú čiarku tešila som sa, že to vyšlo. Potom som o dva dni opakovala test 25 UI/ml tiež z ranného moču a bola slabšia, potom na ďalší deň už len duch :/ ja testom vôbec neverím... je to ťažké vydržať do krvi, ale spoľahlivejšie... držím ti palce 🙂

meliskar
7. sep 2019

@liliankamichalovov na 8:00 😊 dam vediet po .

liliankamichalovov
autor
9. sep 2019

@meliskar ahoj ako si dopadla?
Ja uz lezim po vklade 🙂