Je tu niekto s Ivf Et Ket 2019?
Ahojte zacala som kratky protokol s Gonalom caka ma punkcia 4.9 😊😊 je tu niekto s podobnym terminom?
@liwmia ahoj ako si dopadla?
baby mozem sa spytat. mam 3 dni take ze hrdlo chytene. dutiny zapalene. horucku nemam a myslim ze za dva dni budem fresh. prichadza ovulacia. je to ok ist na ket v tomto cykle???? netusim ako to funguje. bude to moj prvy et/ket a mame len jedno embryjko z ivf. a uz to par mesoacov odkladame lebo sa mi este nevratil prirodzeny cyklus. na jednej strane som medockava a nechce sa mi cakat. na druhej strane nechcem nic ppdcenot a spravit daku blbost. dik vopred
@juliet86 ja som toto mala v juny 2018 kedy som mala ísť na et.. Medzitým som šla k obvodnej nech ma vypíše, nechcela som ísť do roboty počas et, keďže mam dosť rizikovú prácu, a ona keď ma videla hneď mi vzala krv na crp ktoré bolo 49,53. Toto som povedala doktorovi v deň et, a ten hneď zavolal embryolog, aby sa s ním poradil.. Prišiel embryolog a on mi povedal, že et sa odkladá, lebo v tele mam určite nejaký zápal, a embryjko by to neprežilo.. Bolo mi ľúto samozrejme, ale tak nenechala som si šancu zabiť, následne na to som šla až v auguste na ket..
@liliankamichalovov tak ja nic 😞, presne v den kontroly som dostala menstruaciu, test negativny, krv tiez. Aj som to tusila, nic mi nebolo, nebolelo... O 4 tyzdne mam termin na KET, takze druhy pokus. Len ma mrzi, ze som kvoli nevydarenemu IVF prisla o pracu... Ale tak, aspon si do KETu oddychnem😀. A ty stale pozitivne? Drzim palce
@monika12323 krvacala som od 13 do 25 tyzdna v kuse v 12 tt vysadeny utrogestan potom mi dali ascorutin a dufaston som uzivala az do 25tt .prasknuta cievka na placente bol moj pripad.maly narodeny v 36 tt.je s neho uz velky chalanisko.vsetka krv co mala ist jemu na vyvoj mozgu isla so mna prec.
Ahojte ste tu... Mam na vás otázku... Som 23 cyklu ale stimulovat by som už chcela tento menzes cca. O 5 dní... Stíham to? Keď zavolám teraz k doktorovi? Ci je tam ešte pred tým nejaké procedúra dikesko
@nikusik0107 áno stíhaš zarezervuj si termín u doktora
Ahojte tak momentálne to riešime už aj my picham Diphereline ...v decembri odber vajíčok potom zmrazenie a vklad v januári pretože mám nábeh na HSS 🙄
Ahojte kočky moje chcem sa švami podeliť o moju skúsenosť a príbeh nedarí sa nám z manželom otehotnieť mam bohužiaľ 41 rokov som nahnevaná sama na seba že sme to neriešili skorej no nakoľko môj gynekológ vedel ze sa snažíme otehotnieť no dal mi leták z vitamínmi že si mám kúpiť a bolo hotovo možno som sa nemala nechať tak odbiť.Myslela som ze je to moja chyba nakoľko už dlhšie mam problém z chrbticou tento rok som sa nechala operovať už bolesti do nohy boli neúnosné, výmena platničky a stabilizácia chrbtice dvoch stavcou tytanom, a teraz ten paradox uznali mi polovičný invalidný dôchodok a doplatili rok spätne a vtedy som sa rozhodla ze skúsime umelé oplodnenie, môj hormonálny profil veľmi dobrý, manželou spermiogram 20%pohiblivych spermií nič katastrofálne 😉. Vybrala som si Reprofit clinik Brno, išli sme na prvú konzultáciu mala som pred menštruáciou tak doktor hneď naplánoval stimulačný protokol krát od druhého dňa ciklu Clostilbegyt tbl 3xdenne plus Menopur 75 jeden krát denne na 7 deň ciklu prvý kontrolny ultrazvuk folikuli na pravom 5 a na ľavom 6 no vaječník nad maternicou tak možno by nevedeli odobrať vajíčka folikuli mali 9mm, 10 deň ciklu folikuli 11mm tak na tri dni zvisili Menopur na dvojnásobok ale už mi povedali ze folikuli nerastú tak sa možno stopne stymulacii, ďalšia kontrola folikuli moc nenarastli tak to stopli bola som taká nešťastná. 20.1. ideme tu do BA tak dúfam ze tam nastavia lepšiu stymulaciu 😊😊čítam všetky vaše príspevky a prežívam to s vami držím palčeky kočky moje 💋💋
PROSIM o radu:
punkcia mi bola prevedená včera,
odobratých 11 vajíčok, z toho zralych len 8, oplodnené len 4
(to su vysledky z 1.dňa kultivácie).
Akú mám podľa Vašich skúsenosti šancu že aspoň 2 prežijú do 6.dňa?
Vopred dakujem za odpovede.
@dagmara51 sancu ti zial nikto nepovie. Zalezi na tom aku kvalitnu spermiu vybrali k oplodneniu. Inak ak teda boli zrele, ti ich podla mna oplodnili malo. Musis uz len verit, ze aspon 2 dojdu 😉 Pre porovnanie. Ja som mala 4 vajicka, oplodnili vsetky a dve dosli do 5 dna. Mali sme dost zly spermiogram. ET nevysiel, bolo to biochemicke a embryjko z KET uz rastie v brusku 😉
Ahojte, ostala mi jedna inj Ovirelle a celé balenie Menopur ak by mal niekto záujem napiste
Ahojte, zvýšil sa mi Meriofert Kit 75IUI (7ks)+Diphereline.Predám
Ahojte je tu niekto kto bral estrimax? Brali ste ho aj po vklade?
@nikusik0107 ahoj ja som brala presne od vkladu
@nikusik0107 ano ja som brala aj po vklade cca do 12tt
@monika12323 a v pohode si ho znášala... Lebo ja neviem strašne ma hlava boli cítim tlaky v očiach unavená som nechuť do jedla... Cele zle 😣
@nikusik0107 áno v pohode potom ak mi klesali hcg mi kázali vysadiť
@monika12323 a to bolo kedy približne... A vyšlo to ivf
@nikusik0107 v septembri, vyšlo ale potratila som

@verus21 ahoj skús na tejto stránke: https://www.modrykonik.sk/group/6841/detail/