icon

Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením

michallll
3. aug 2016

Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂

lenna71
3. sep 2016

@clarissa77 no snad ano, hrozne toto cakanie 🙈🙈

clarissa77
3. sep 2016

@lenna71 to verim, tiez ma to caka..najhorsie su tie dni po vklade. Keby ich clovek mohol prespat 🙈🙈

lenna71
3. sep 2016

@clarissa77 alebo keby si vidime do brucha 😂😂

katharinka24
3. sep 2016

Dievcence aj na mna myslite zajtra si rano volam o 8 a ak vydrzali dnesny dnes tak aj zajtra vklad. Mame ich 9 tak uvidime ci vsetky zabojovali no moze sa stat ze ani jedno.

clarissa77
3. sep 2016

@katharinka24 urcite vsetky bojuju 🍀🍀🍀 drzim palce ✊🏼✊🏼

lenna71
3. sep 2016

@katharinka24 drziiiime neboj isto vydrzali ✊🏻🍀

lenna71
3. sep 2016

@katharinka24 kedy si mala odber?

katharinka24
3. sep 2016

@lenna71 V utorok som mala odber. Ale mam strach aj volat 🙂 🙂

katharinka24
3. sep 2016

@clarissa77 Dakujem dam vam zajtra vediet 🙂 🙂 Ty si ako natom ?

clarissa77
3. sep 2016

@katharinka24 pisala som vyssie. Vcera odber, 5 vajicok, 4 zrele - 4 oplodnene. A cakam do stredy dufam 🙏🏼🙏🏼

lenna71
4. sep 2016

@katharinka24 no co moja ako?

clarissa77
4. sep 2016

@katharinka24 aj ja cakam na info 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

katharinka24
4. sep 2016

Dobre bublinka uz je u mna. Verim ze sa hej bude pacit. 🙂 Vklad je pohodicka krasny pocit a s foteckou pekne domkov odpocivat 🙂

lenna71
4. sep 2016

@katharinka24 jeeej super 🙏🏻🙏🏻 tak nech sa jej u teba paci! 🍀

michallll
autor
4. sep 2016

@katharinka24 držím palce prežívam to s vami, mna caka konzultácia až 12.9, musela som sa kvoli praci preobjednat ☹ takze to cakanie bude u mna dlhé, a asi budem musiet ist do temy oktober november 😉

clarissa77
4. sep 2016

@katharinka24 supeeeer, mooooc drzim palce 😍😍🍀🍀🍀

katharinka24
4. sep 2016

@michallll A prva konzultacia ? Ci uz ku koordinatorke ? Neboj to uz sa pohne a nabere to rychlost. Ja som vzdy mala pocit ze to trva dlho a teraz ked sa spatne nato pozeram tak si poviem rychlo to ubehlo.

michallll
autor
4. sep 2016

@katharinka24 prva konzultacia, teraz pojdeme na riadne ivf, ziadne soft. Dufam, ze sa to uz pohne, nech to uz mam schvalene v poistovni. Dufam, ze hned pri konzultacii vypisu papiere, donesem im vysledky z brna, tak im to snad bude stacit. A dakujem ti, ty uz si tehulka, tak nech to tak ostane. 🙂

lvancova
4. sep 2016

@katharinka24 paraaaada, tesim sa 🙂

michallll
autor
4. sep 2016

@lenna71 ahoj ty si vo ferticente. Ako dlho im trvá od konzultácie podať žiadosť do poisťovne. Lebo som si čítala, ako najprv robia rôzne vyšetrenia a až potom riešia ivf. Máme konzultáciu na 12 septembra, to by som im priniesla všetky vyšetrenia a nech to rovno pošlú do poisťovne, kde to mesiac skysne ☹. Už sa neviem dočkať. 🙂

lenna71
4. sep 2016

@michallll ahoj je to urcite individualne. Nam to trvalo rok pretoze sme nemali ziadnu diagnozu. Najprv ma poslali na laparoskopiu a hysteroskopii potom som musela podstupit 3xiui a az potom sme podavali ziadost. Schvalenie trvalo cca 4 tyz potom hned mozes zacat stimulovat. Ale pokial mate nejaku diagnozu napr pritilatky proti spermiam ci zly spermiogram ide to urcite rychlejsie.

lvancova
5. sep 2016

@lenna71 no dnes som volala, a zostali 2 embryjka 8 bunkove a to tretie je pomalsie, ale ze kriticky den je zajtra , a velmi sa bojim zavolat v Stredu co bude

lenna71
5. sep 2016

@lvancova dnes je treti den? 8 bunkove su na treti den tak ako to ma byt, a to tretie malo kolko buniek ti nepovedali? ja som mala na treti den tiez 2 8 bunkove a to tretie malo 6 a ze ho nechaju do 5 dna a pekne do dotiahlo na blastocystu a bolo vhodne na mrazenie. tak neboj isto to bude dobre.

lvancova
5. sep 2016

@lenna71 presne tak isto to mam aj ja, to tretie ma 6 buniek , ano dnes mam 3 den

lenna71
5. sep 2016

@lvancova no vidis tak sa neboj isto to aj tvoje tak dobehne 🙂

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71
@lvancova
Ktovie ako sa maju tie moje 😔🙏🏼🙏🏼 tiez som naposledy mala na 3.den jedno 8 a jedno 7 bunkove a obe to dotiahli na XB. To druhe to dobehlo na 6.den. Ale bohuzial sa neujali 😔😔

lenna71
5. sep 2016

@clarissa77 no sak toto ze este nic neni vyhrane ani ked su to blastocysty ja s tymi mojimi 8 bunkovymi na treti den neviem neviem teda. skoro vsade citam ze vkladaju len blasto a aj to im vela krat nevyjde takze neviem aku ja mam sancu asi dost mizernu :-/

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71 ale nieee...ja som citala aj o 3-dnovych ze sa ujali. Dokonca som raz natrafila na take forum, kde takmer kazdej sa ujalo 3-dnove. Az som mala chut vlozit aj ja 3-dnove. Takze ziadne obavy. Uz su zahryznute. Uz budes pomaly aj testovat..🍀🍀🍀

lenna71
5. sep 2016

@clarissa77 ach neviem asi by som tomu viac verila keby vkladam 5 dnove. neviem ci budem testovat nemam na to odvahu. mozno cez vikend pred krvou nech som neni potom uplne zrutena...

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71 neboj, urcite si uz tehulka 😍 som si ista. Vsetko bude dobre 🍀✊🏼