Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@clarissa77 ty si ako na tom , bude co mrazit ?
@lvancova ja asi otestujem cez vikend.v pondelok idem na krv tak nech to viem predtym. vecra som prezila mega stresy zle vysledky z hematologie ze uz som si mala pichat fraxik od stimualcie ☹ takze som lietala a zhanala fraxik kedze este aj tu 0,3 co mi dali s a nedalo nikde zohnat nekoniec som ho zohnala v bratislave tak som z piestan leteta do ba do lekarne aby som si ho mohla pichnut ☹ neviem volako nemam z toho celeho dobry pocit. resp nemam ziadny citim sa tak normalne. ziadne priznaky ako tu baby popisuju ze ich boli brucho a tam ich pichlo hentam pichlo taky krc hentaky krc ja nist tak neviem...
@lvancova to ma velmi mrzi 😔😔 ja az po 11h mam volat, tak zatial neviem
@lenna71 to pichanie a krce nic neznamenaju..ja som po tych predoslych vkladoch mala tiez pichanie a prd z toho bolo...tak radsej nech nic nepicha a neboli..neboj, bude dobre zlatko. Drziiiiim ✊🏼✊🏼
@clarissa77 dakujem moja 🙂
@lenna71 tiez si myslim, ze pichanie a krce nemusia byt, niektore ani nevedia , ze su tohotne , tiez ich nepichalo , je to individualne, netreba sa upinat na to , mna boli od Pondelka lavy vajecnik , najprv som to pripisovala pocasiu ( tej zmene ) ale teraz neviem , dufam, ze nemam zapal
uvidis , bude to dobre, ty to das 🙂
Ahojte. Zostali mi dve nerozbalené balenia Gonal-f 450 IU v naplnenom pere. Dátum spotreby 10/2017. Cena 100e za obe balenia
@ejka555 nesmie sa vo fore uvadzat cena..mozu nam teraz tuto komunikaciu stopnut. Vymaz to pls. A hod to skupinky Vitaminy, lieky....alebo do fora Kolko stoja lieky...ale bez ceny.
@clarissa77 ale je to bojovnik, ten bude urcite vystrajat, ked sa narodi 😉
@clarissa77 mojko aj my tam mame chudacika jedinacika. dolezite je ze tie tri su silne a kvalitne. ja si citam vsetky mozne fora o antifolipidovom syndrome a pekne mi uz z toho sibe ☹ musim poslat vysledky do CAR ci mi bude stacit len ten fraxik vela citam ze k tomu brali aj anopyrin....inak same potraty no des...
ja som mala v pondelok vklad 1x HB1. tak uz som len nedockava. z utrosu ma bolia prsia a citim si dost vajecniky. ked lezim na boku tak az ma pichaju. dufam, ze to nic zle nebde. o tyzden sa dozviem, ci nieco mrazili.
@lenna71 no ja beriem aj anopyrin 50mg od OPU. A to nemam tie vysledky az take hrozne, ale tiez som nejaku hodnotu mala trosku vyssiu..antifosfatydilserinovu ci tak nejak..ved si tie nazvy ani nepamatam. Neboj moja, bude dobre 🍀🍀🍀
@majba drzim palce. A preco az o tyzden?
@clarissa77 dik. no to neviem. volala som im v utorok, ze ci budu mrazit a povedali mi, ze do tyzdna mi poslu info mailom o tom, kolko a ako mrazili. myslela som, ze sa to dozviem hned. no co uz. vysedok nezmenim len zas na daco naviac cakat.
@clarissa77 cize myslis ze mozem to nasadit k faxiku? to je volnopredajne?
@lenna71 jasne ze mozes a ano, normalne to kupis. Kludne nasad, ublizit to neublizi.
@clarissa77 ach toto som uz mala davno vediet taka som na seba nastvana!
@lenna71 ja som tak bola na seba nahnevana, ze som daaavno neriesila stitnu zlazu a sla na iui so zlymi hodnotami - o ktorych som nevedela. Az v brne ma nato upozornili a nesla som do ivf skor ako som si vsetko neporobila a stitku nedala do poriadku
@lenna71 mojko..aj seeeeeem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@clarissa77 ahoj ako sa citis, kedy budes testovat. Ja uz zajtra na konzultaciu 🙂
@michallll ahoj moja, no necitim sa nijako..akoby sa ani nic nedialo..testovat asi v utorok alebo v stredu. Uvidim este. Mam obavy 😔 a strach 😔 tak drzim zajtra palce. Ides do Ferti?
@clarissa77 budu tam kolajnice 🙂 to uz musi byt vyslisane, ked to babo tak velmi chces, ano na 11 ideme do ferti 🙂
@michallll potom podaj info ✊🏼✊🏼🍀
@clarissa77 ja som sa tiez citila uuuplne nijako az od 10-11 dpt ma zacalo brusko pobolievat takze kliiidek 😘✊🏻
@lenna71 dakujem zlatko, no nejak to uz dopadne..poznam svoje nepodarene telo, je to tvrdy oriesok, tak uvidime, ako sa popasovalo s tymto...vcera vecer ma seklo, ledva sa hybem, este ma aj prehanat zacalo dnes..no naparadu..ale beriem to ako utrpenie pred sladkou odmenou 😍😍😍
@clarissa77 ojojoj no pekne :( tak pekne oddychuj myslim na teba!

@clarissa77 no tak nezostali nic na mrazenie ☹