Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@michallll vkladali ti 3-dnove? Tak super, ked to tak pekne vyslo. Ja cakam ms, zajtra-pozajtra by mala dorazit a potom zacinam kratky protokol. Od 2dc diphereline, od 3 do 5dc puregon 300iu a od 6dc merional 300iu.
@clarissa77 mne vkladali iba dvojdnove jedno 4 bunkove a druhe 6 bunkove a jednemu sa u mna zapacilo 🙂
@michallll tak to je super. To je fakt uspech. Tak nech sa to zopakuje - drzim palce.
@clarissa77 to sme stastni, že to vyslo, aj tebe to vyjde, v GF nemaju taký dobrý prístup ako v brne, ale vysledok stoji za to. Aj ked v tom brne to bolo super, len je to daleko a dva neuspechy (nie ich vinou, ani mojou) su uz pre mna dost, aby som sla tam, kde to vyslo.
@michallll presne toto..v Brne je ten pristup uzasny! Nechyta sa mase centrum na nich veru ziadne. Ale tak hlavny je vysledok. Pre mna nech ma aj na ulici vysetria, len nech je z toho mimčo 👏🏻👏🏻👏🏻
@clarissa77 presne to som dnes povedala manzelovy 🙂 ze nech ma aj stlcu, ked to vyjde 🙂 prave som si pozerala, že ani pri prvom ivf som nemala vysoke davky, mala som 150 iu puregon, potom mi po styroch dnoch zmenili na 100 iu puregonu a 75 iu menopuru do 75 dc cyklu, ale uz som starsia ako vtedy a moje amh je 0,48 .
@michallll uff, tak to ja som este dobra. V 39.rokoch mam amh 1,45. Ale co tam po cisle, ked vajka zrejme niensu kvalitne 😔😔
@majba držím palce ak máš normálne dávky úspech sa dostaví neboj 🙂
@clarissa77 no ja mam 36 to sa na teba nechystám. Ale nakúpila som si vitamín D, c, kvapky gynex, tak dúfam, že pomôžu. Inak na prvé ivf, bol problém manžel mal pomalé spermie, a teraz ma dobre a teraz zas ja som nie OK, u nás si to babo fakt musíme zaslúžiť, už aj malý otravuje,že chce sestričku a bračeka. Nuž nech mu to vyjde.
@michallll no u nas je to tiez vselijake..najprv ja vysoke TSH - uz je to ok, teraz muz zhorsenu morfologiu. Ale zas ziadna tragedia. Tak ja uzivam velmi vela vitaminov, pripravujem sa riadne na toto ivf. Nechcem nic podcenit. Tak uvidime, ci to prinesie nejake ovocie.
@clarissa77 chcela si napísať FSH, no môj muž na zlepšenie užíval Macu a je OK, tiež mal katastrofálny spg tuším oligospermiu či tak nejak
Ahojte ja idem zajtra na krv po Inseminacii druhej no tehu test bez druhej ciarky, dohodnuta som s lekarom ze ideme hned na umele, chcem sa spytat o akych dlhych a kratkych protokoloch tu hovorite 🙂 a ako zvladate baby lieky? Nie je vam z nich zle ? Ja mam pocit ze uz nevladzem, stale tie sklamania :(
@michallll nie, TSH - stitna zlaza. No mojmu maca moc nepomohla. Teraz berie pycnogenol, tak uvidime.
@alexa1983 ahoj..aky protokol ti daju zalezi od diagnozy od vysledkov v car a urci ho dr.kratky protokol zacina v 2.dc a dlhy v 16.dc a trva cca 1,5mesiaca.ja som sa tiez bala stimulacie ale nebolo to nic,treba vela pit a jest bielkoviny.ak budes mat nejake otazky kludne mi napis..budem rada.drzim👍👍👍
@clarissa77 aha aj mam stitku ok 🙂
@michallll relativne uz aj ja, i ked stale nefunguje tak ako ma. Ale hormonalne je ok.
@clarissa77 tak to je dobre ako pokracujes stimulkou, ako sa citis 🙂
@michallll este som nezacala. Dnes konecne dorazila ms, zajtra zacinam s Diphereline a v utorok Puregon 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@clarissa77 super strasne na teba myslim, nech uz to tu niekto rozbetne a rozsieva tehu virusy, lebo dneska ma depka chyta, ze sa to uz mne nepodari, snazime sa styri roky ☹ , snad aspon ten gynex zabere na kvalitu vajicok 🙂
@michallll no veru rada by som..my sa snazime skoro 3 roky. Beries gynex? Tiez som ho uzivala. Teraz beriem milion vitaminov, tak snad bude z nich osoh. A neboj, podari sa aj tebe. Uvidis.
@clarissa77 dakujem 🙂 len mam v hlave tie 2 neuspesne softy, ze mozno klasicke ivf ko by mi vyslo na prvy sup ako pred siestimi rokmi 🙂
@michallll ja uz softu tiez neverim. Uvidim co spravi klasika 🙈🙈
@clarissa77 klasika je silnejsia a rozhybe aj lenive vajecniky 🙂 🙂 ideme na navstevu tak zajtra ahoj 🙂
@michallll papa, a pekny zvysok nedele 😉😉
@clarissa77 ahoj ako pokračuje, už si bola na kontrole.? Ak ideš teraz cez poisťovňu koľko im trvalo schválenie žiadosti, som union.
@michallll ahoj moja, ja som len dnes zacala stimulku. Kontrolu mam cez vikend. Nejdem cez poistovnu, ja uz nemam narok. Podla nasich zakonov patrim do stareho zeleza. Uz som mala 39r. Cize som samoplatca.
@clarissa77 no do kelu ☹ , ale podari sa 🙂 teda si v gyn five, tam teraz testuju novu kombináciu liekov pre starsie po 35, tak uvidis, ze sa podari. Do stareho zeleza nepatris, my mame zakony na velky prt
@michallll ano testuju, ale ja medzi ne nepatrim. Ja mam ine lieky. A dufam, ze to vyjde a nebudem musiet patrit medzi tie, ktore budu testovat 😔😔 lebo u nas dalsi pokus hrozi tak asi o rok.

@clarissa77 No dali mi dlhy protokol, brala som dferelin, myslim pred menzesom, potom na treti dc som zacala puregon a merional asi do 15 dc za dva dni OPU vysledok 12 folikulov, 8 oplodnenych, na prvy den po oplodneni ostali 6, na druhy den 4 z toho dve slabsie, dve silnejsie mi vlozili a ujal sa jeden 🙂 a uz si zacala stimulku dali ti kratky ci dlhy protokol a ake lieky, nech viem co ma caka