Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@michallll ja som vo ferti a vsetko ok, aj pristup aj lieky dost pekne na mieru ze mi nic neostalo a nemusela som preplacat zbytocne ako tu pisala jedna "kolegynka". Co som neni spokojna je ze teda kedze som mala tych 14 vajicok tak ma nepozrel individualne ale rovno vopred zahlasil ze je to vela a idu sa mrazit vsetky. Ale to je aj mojou nedockavostou tato cast tzv nespokojnosti. Inak by som odporucala.
@janula12345 dakujem za odpoved 14 vajicok, ja by som pristupila aj na mrazenie, pockam na ket, len nech mi maju co vlozit. A o tej nedockavosti by som mohla skladat basne v mojom pripade 🙂
@michallll ahoj ja som zatial spokojna, vyhovuje mi ze je to male centrum ziadne masy ludi a zhony. Lieky som mala drahsie a jedny som neuzivala vobec a druhe mi tiez zostali minula som len gonal. Ale zad clovek nikdy nevie ako bude ragovat a kolko toho bude potrebovat. Mozno lepsie mat viac ako potom nahanat. Skus konzultacie v oboch a rozhodni sa podla svojho pocitu to je asi najlepsie 😊
@lenna71 ty si ako dnes dopadla?? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@clarissa77 4 vajka modlim sa aby bolo co vkladat 😕
@lenna71 uff 4? Tak ale urcite su kvalitne. Zabudla som..aku si mala stimulku a protokol? Silno drzim palce..ani neviem ako velmi 🍀🍀✊🏼✊🏼 urcite je medzi nimi babatko ❤️😍
@clarissa77 kratky iba gonal.potom orgalutran aby sa nepraskli. uvidime snad aspon jedno bude na vklad inak ma porazi...
@lenna71 aj ja mam kratky, tak sa desim kontroly..ja som mala 3 dni Puregon 300iu a teraz mam merional 300iu. Kks desim sa vysledku 😔😔 ale tak co narobime? Musime dufat, ze je tam to prave vajicko 🍀🍀🍀
@clarissa77 no ved mozes dobre reagovat. Na tento gonal citam ze skor slabo reaguju.
@lenna71 fakt? Ale tak chvalia si ho celkom. Ale tak asi kto..kontrolu mi dali na nedelu 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@lenna71 Ja mam gonal a reagujem krasne. Je to individualne 🙂
@katharinka24 no mne tiez hovoril ze krasne ze su pekne velke ale podla mna 4 su malo ale co uz. Uz nic neovplyvnim. Mam tri emryjka snad sa budu pekne delit.
@clarissa77 no chvalia ze je najcistejsi a nie je pre organizumus tak zatazujuci. Ako citila som sa uplne v pohode pocas celej stimuljy nemala som ani brucho nejako extremne nafuknute. Len dva tri dni ma poobede hlava bolela inak ok. Mam troch oplodnenych bojovnikov. V pondelok mam vklad davam 👭. Uvidime snad ten dalsi bojovnik bude ok a toho dame zamrazity. Drzim palce na kontrolu daj vediet.
@lenna71 super 👍🍀 tak traja musketieri to urcite dotiahnu do vitazneho konca ✊🏼✊🏼 drzim palce aj nadalej. A jasne, dam vediet 😳😳 mam strach 🙄🙄
@clarissa77 neboj moja, stres ti iba uskodi. Ale ja som bola pri tej prvej tiez nervozna ale ked uz sim vedela potom kolko ich asi bude uz som s tym bola zmierena. Verim ze budes mat dost jajok a hlavne kvalitnych ☝🏻️🙏🏻
@lenna71 dakujem zlatko 😘😘 dufam v to aj ja 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@lenna71 Ja ich mam az 19 🙂 Cize hovorim ze niekomu to viac zabere a niekomu menej. No v kazdom pripade drzim ti moc moc palce nech sa krasne delia a vsetko dobre dopadne 🙂 ;)
@katharinka24 ano jasne kazdy organizmus je iny 🙂 juj super uroda tak snad budu dobre a kvalitne! drzim palce! 🙂
@lenna71 Vies co ja by som mala radsej menej a kvalitne ako vela a nekvalitne 🙂 Myslim na teba
@katharinka24 neboj sa isto sa medzi nimi najdu aj silne a dobre! moja kamsoka mala brutal po 20 na kazdej strane...nakoniec mala 9 dobrých 2 vlozili 7 mrazili a hned na prvý pokus mala dvojicky 🙂
@clarissa77 ty nepláááč mojko ved hlavna vec ze tam nieco je! neboj nic, vydoluju z toho nieco. a davku ti neupravili? mne je dnes na prd, brucho ma boli aj pri cikani tlaky jak slak aj na hrudi ma boli...akoze snad sa m neprejavuje ohss ved som mala malo jajok ☹
@lenna71 pi vela vody. Ty mas uz zajtra vklad, ze? To ti budu vkladat 3-dnove?
Neupravili zatial, este mi budu volat. Okolo obeda ze co a ako. Ach jo...blby pocit mam z toho.
@clarissa77 hej zajtra mam vklad. nedali mi PK ze ked je malo to nerobia ☹

@lenna71 pisala som ti v inej teme, uz som zistila, ze si vo ferticente, ako si spokojna, lebo este vaham ci ferticent ci gyn five 😒