Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@katharinka24 na 8.30 mam termin dufam ze vsetky embryjka sa pekne delia a dve si zajtra odveziem 🙂
Ahojte spolutrpitelky, prosim vas o radu, od utorka som sa zacala pripravovat na umele, vecer picham jednu injekciu zatial, caka sa kym dostanem menzes, no ten mi uz meska 7 dni, predtym som bola na inseminacii neuspesnej, a od vtedy cakam na menzes, som v 35 dni cyklu, stalo sa vam niektorej ze vam takto dlho meskal? A druha otazka, od kedy beriem injekcie tak sa citim strasne malatna, unavena, navaly tepla, krce v bruchu, podlamuju sa mi nohy, ako na odpadnutie mi je :( ako ich zvladate vy? Chodim do repromediky BA. Dakujem za kazde jedno info.
@clarissa77 máš šesť vajíčok to je super, na jedného balíčka stačí. Všetko bude dobre len ver. My sme už objednaní do ferticentu na 6. Septembra. Potom budeš povzbudzovať ty mňa. 🙂
@clarissa77 malo byť na jedného bojovníka 🙂
@michallll dakujem zlatko a samozrejme ze budem. Uz teraz ti drzim palce ✊🏼✊🏼🍀🍀🍀
No uvidim ako to u mna cele dopadne 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@lenna71 Ahoj no ako ? 🙂
@katharinka24 ahoj tak uz mam dve fazulky. Pekne sa delili a uvidime co treti bojovnik nechavaju ho na PK a snad bude na mrazenie 😊 Vklad ani necitis jedine co je neprijemne je ten plny mechur 🙈
@lenna71 No vyborne 🙂 Tak uz len hladkat brusko a prihovarat sa fazulkam 🙂 Drzim palce nech to aj nadalej tak krasne pokracuje 🙂
@katharinka24 dakujem no snad sa im bude u mna pacit 😊🙏🏻
@lenna71 juuuj super, tak uz si tehulka 👏🏻👏🏻 drzim palce, nech sa udomacnia 🍀🍀
@clarissa77 🙏🏻dakuuu
ahojte, je to niektorá čo sa chystá na odber vajíčok okolo 17.9. v repromedice?
Tak ja uz to mam jasne: v piatok rano OPU. Drzte palce babulky. Nech je vajicok dostatok (aj ked ich nie je moc).
@clarissa77 to mas presne ako ja som mala😊 Kontrola ok?
@clarissa77 ahoj, a mozem sa spytat ake ich mas velke ?
@clarissa77 super 🙂 drzim palce 🙂
@lenna71 ano, doktor ze 7 ich bude, tak uvidime. Bolo par malych, ale pochybujem ze dorastu..no nechame sa prekvapit. Veru, mam to presne ako ty 😉
@lvancova no, toto mi veru nepovedali..dokonca dr dnes zmeral len dva a sliznicu - ta ma 8,5mm. Takze neviem.
@michallll dakujem zlatko 😘😘😘
@clarissa77 no vidis celkom pekne cislo, tak drzim ✊🏻 nech su kvalitne a pekne sa oplodnia 🍀
@lenna71 dakujem 😘 budem dufat 🙏🏼
@clarissa77 dnes mi volali z car ze nas bojovnik osamoteny krasne bojuje prezil PK a je vhodny na mrazenie 👏🙏🏻 strasne sa tesim ze aspon jedna zmrzlinka bude!

@lenna71 Drzim ti zajtra moc moc palceky daj vediet pocity 🙂 O ktorej to mas ? 🙂