Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Tak uz volali..dávkovanie ostáva po starom a kontrola v nedeľu ☺☺☺
@leelloo to mliecna ma byt vraj dobre proti prestimulovaniu, aj mi to viac chuti ako tolko vody do seba liat 🙂
@michaela.g ja pijem proteiny miesane v myslím mlieku a aj veľa mlieka popijem a teraz sa dozviem ze robím vlastne dobre..idem si dať joguuurt keď sme už pri tom😇a áno lepšie sa to pije voda mi už ide hore krkom😷
@michaela.g oprava : v kyslom mlieku ...
@michaela.g ja vypijem normalne tak 3-4 litre vody, tak s tym nemam problem 🙂 mlieko nepijem vobec, akurat do kavy, ale proteinak v mlieku zvladnem 😀
Ja som pocas stimulacie pila skor caj...kedze ma aj daka chripka obchadzala...akurat som si vsimla ze som bola dost naladova a pichanie v podbrusku uz bolo pre mna normalne a hlavne prsia tie som mala pocas celeho procesu asi o cislo vacsie a preslo to az teraz ked som dostala kramy...my chodime tiez k dr. Marsikovi je v pohode...obcas zavtipkuje...som sa zasmiala ked vysvetloval manzelovi ako si mam v polke procesu dalej pichat injekcie a on len kukal a nechapal ze co je :D 😀
@denidi aj ja som na prvom stretnutí s dr kukala do mobilu tiež mám tu aplikáciu😁😁😁a dr ze v pohodee 😁😁😁😁 inak dobre ranko zienky..
@28maja28 áno áno,ja som tiez za..A veru znacim si do mobilu do toho kalendarika všetko,kontroly,kedy volať kde,čo mi všetko treba vybavit,kde som v ktorý deň bola ..ako malé decko😁😁😁len po prdeli keby ze stratim nedajbože mobil 😱😷
@14nunu10 tak bez tych mobilov by sme boli stratene dievcence 😀 a tiez prajem dobre ranko 🙂
dnes som sa zobudila s takou ukrutnou bolestou hlavy a to mam urcite zato,ze som bola vcera nervna ako pes,lebo stale cakam tu ms,dnes ma posledny den na to aby prisla a ja som strasne smutna,ze nechodi,sak vlastne ma prist az zajtra a mne malokedy pride skor,to vadsinou den meska,takze ja zacnem az o mesiac,aaach babule moje,preco nemoze iba raz prist o den skor?
asi to tak musi byt 😒
mne meškala 4 dni baby, skoro ma porazilo, ale popíjala som každý deň červené vínko ( nie vela, tak decko) a objavila sa naštastie. Ja idem zajtra na prvú kontrolu po Gonale.
@14nunu10 @denidi tak ja mam dnes prvu inj za sebou, sestricka sa na mne celkom bavila, ked mi dala do ruky striekacku a ze teraz sa pichnite a ja som si musela sadnut, aby som to rozdychala 🙂 ale dala som to s jej pomocou, len zajtra uz musim sama a 2x, tak to bude este kopec srandy 🙂
denidi bohuzial sa to neda asi nijako ovplyvnit, ale den este neskoncil 🙂 ale skoda toho jedneho dna 😒

@michaela.g viem, ze treba pit vela vody, ale preco mliecne napoje? ja budem davat celkom vysoke davky Fostimonu (5ampuliek) a trosku sa toho obavam.