Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
mne to tiez odporucila znama...ze jej menzes chodil kadeako a s tymto je to uz v pohode...tak som vyskusala hned po odbere aby som to dostala nacas a este aj skor dobehli...takze som pozitivne prekvapena...budem rada ak to pomoze aj Vam...😉
Dobre ranko dievcence,tak ms prišla dnes o 5 tej rano,juuuj chýbalo mi pár hodín,ale už som zmierena s tým,ze zacnem až o mesiac,jednoducho moja lf má nepustí,proste je 14 dnova a hotovo😃
14nunu10 do trafenia,aaale keď som trpezliva skoro 4 roky,tak už mesiac vydržím
@denidi ja som si pichala injekcie od druheho dna ms a to do 13. dna potom na 15 den som isla na odber...ja ani neviem ci kratky a ci dlhy, to mi nehovorili...len predpisali injekcie a dali instrukcie ako co pichat a kedy...teraz uz len cakam kedy dojde dalsia ms...lekar predpisal estrofem co budem brat od 1- dna az do 10 a potom podla ultrazvuku pojdeme do BA na KET...tak dufam ze vsetko dopadne ok 🙂
@28maja28 jj po predlzenej kultivacii na 5-6 deň..no ja som chcela aj dve ale dr ze jedno keďže to bude 5-ta sekcia..aj tak dobre☺😍😍😍tak keď je tá možnosť dať dve určite si daj,pre mňa by to bolo mooc veľké riziko,lebo my sme v poriadku obaja a myslíme si s dr ze by sa určite obe uchytili a moja maternica by to asi nezvládla
@28maja28 bre ranko dievcence😉
Akymi injekciami si stimulovali? Teraz ti má kedy dojst ms
Ja som dnes 2 DC,tak už to pôjde,inac baby mám takú otázku,j a sice rátam,ze som včera dostala,lebo už ráno bolo ružové a cely deň ružové,len vecer uz bolo červené,mam to rátať 1DC? Lebo že pokiaľ je červené nie hnedé,teda ako spinenie- to ja nemávam,tak mám rátať 1DC aj keď to začne navečer?
mne po včerajšej kontrole zvýšila doktorka dávku Gonalu a pridala od dnes pichať Cetrotide, no ja mám strach, nakoľko sa to mieša, a tá ihla na aplikaciu sa mi zdá ešte stále hrubá,,,nemôžem si kupiť tenšie?či musí byť tá čo je v balení?neviete mi poradiť. dík.
@lmt ahoj, no Cetrotide ma 2 ihly hrubu ktorou to miesas a potom tam mas este jednu a ta je tensia

@14nunu10 zasa som o nieco múdrejšia, este ze su tu take super baby na tomto koni 😉