icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
15. jún 2016

@michaela.g viem, ze treba pit vela vody, ale preco mliecne napoje? ja budem davat celkom vysoke davky Fostimonu (5ampuliek) a trosku sa toho obavam.

14nunu10
autor
15. jún 2016

Tak uz volali..dávkovanie ostáva po starom a kontrola v nedeľu ☺☺☺

michaela.g
15. jún 2016

@leelloo to mliecna ma byt vraj dobre proti prestimulovaniu, aj mi to viac chuti ako tolko vody do seba liat 🙂

14nunu10
autor
15. jún 2016

@michaela.g ja pijem proteiny miesane v myslím mlieku a aj veľa mlieka popijem a teraz sa dozviem ze robím vlastne dobre..idem si dať joguuurt keď sme už pri tom😇a áno lepšie sa to pije voda mi už ide hore krkom😷

14nunu10
autor
15. jún 2016

@michaela.g oprava : v kyslom mlieku ...

leelloo
15. jún 2016

@michaela.g ja vypijem normalne tak 3-4 litre vody, tak s tym nemam problem 🙂 mlieko nepijem vobec, akurat do kavy, ale proteinak v mlieku zvladnem 😀

28maja28
15. jún 2016

Ja som pocas stimulacie pila skor caj...kedze ma aj daka chripka obchadzala...akurat som si vsimla ze som bola dost naladova a pichanie v podbrusku uz bolo pre mna normalne a hlavne prsia tie som mala pocas celeho procesu asi o cislo vacsie a preslo to az teraz ked som dostala kramy...my chodime tiez k dr. Marsikovi je v pohode...obcas zavtipkuje...som sa zasmiala ked vysvetloval manzelovi ako si mam v polke procesu dalej pichat injekcie a on len kukal a nechapal ze co je :D 😀

14nunu10
autor
15. jún 2016

@28maja28 ach tí naši chlopi 😁😁😁

28maja28
15. jún 2016

@14nunu10 aspon sme sa zasmiali a vysvetlil to dr. potom radsej mne 🙂 pre istotu to sestricka este aj napisala podrobne 🙂 takze tak 🙂

14nunu10
autor
15. jún 2016

@28maja28 ze istota je istota 😁😁ja som dnes tiež polovicu veci zabudla ..A keď sa ma tam opýtali o ktorej hodine si píchal injekcie tak som normálne na 30 sekúnd ostala ako paralizovana..😁

denidi
15. jún 2016

@14nunu10
@28maja28 tak toto poznam velmi doverne,ked som bola teraz v pondelok v car a dr sa ma opytal,kedy dol posledny menzes,tak som musela pozret do mobilu,podla aplikacie,kde si to zaznacuje...aaaach...
na den presne viem,kolko som po ovulke,ale kedy bol ms,tak to musim hladat 😀 😕 😎

28maja28
15. jún 2016

@denidi
@14nunu10 tak to ano, ja mam tiez stiahnutu aplikaciu a pre istotu si vsetko znacim...aj injekcie co som si pichala...je lepsie ked si to clovek potom neskor vie pozriet co ako a kedy bolo...to uz bude aj tym mnozstvom informacii, ze zabudame... 😀 😎

14nunu10
autor
16. jún 2016

@denidi aj ja som na prvom stretnutí s dr kukala do mobilu tiež mám tu aplikáciu😁😁😁a dr ze v pohodee 😁😁😁😁 inak dobre ranko zienky..
@28maja28 áno áno,ja som tiez za..A veru znacim si do mobilu do toho kalendarika všetko,kontroly,kedy volať kde,čo mi všetko treba vybavit,kde som v ktorý deň bola ..ako malé decko😁😁😁len po prdeli keby ze stratim nedajbože mobil 😱😷

denidi
16. jún 2016

@14nunu10 tak bez tych mobilov by sme boli stratene dievcence 😀 a tiez prajem dobre ranko 🙂
dnes som sa zobudila s takou ukrutnou bolestou hlavy a to mam urcite zato,ze som bola vcera nervna ako pes,lebo stale cakam tu ms,dnes ma posledny den na to aby prisla a ja som strasne smutna,ze nechodi,sak vlastne ma prist az zajtra a mne malokedy pride skor,to vadsinou den meska,takze ja zacnem az o mesiac,aaach babule moje,preco nemoze iba raz prist o den skor?
asi to tak musi byt 😒

14nunu10
autor
16. jún 2016

@denidi no moja o tej MS mi niečo vrav..😱😱😨😬😬veď vieš ako som ja nervacila keď mi meškala. Dva a pol dňa...pevné nervy

denidi
16. jún 2016

@14nunu10 dakujem,snad sa cez to nejak prenesiem,nuz co zacnem teda o mesiac neskor...ano viem,ako si ju tiez cakala,zakon schvalnosti toto 😕

14nunu10
autor
16. jún 2016

@denidi ti poviem...neviem ako by som ti poradila,lebo mne nič nezabralo..

lmt
16. jún 2016

mne meškala 4 dni baby, skoro ma porazilo, ale popíjala som každý deň červené vínko ( nie vela, tak decko) a objavila sa naštastie. Ja idem zajtra na prvú kontrolu po Gonale.

denidi
16. jún 2016

@14nunu10 viem,ze to neurychlim,tak sa na to kaslem,zbytocne som sa nervovala,nevadiiii

@lmt drzim zajtra palceky,nech je tam dost vajicok a nech su kvalitne 😉

14nunu10
autor
16. jún 2016

@denidi mne pomohol spánok 😁😁😁😁vynervovana,unavená zaspala na gauči a keď som sa zobudila bolo cervene more😄

leelloo
16. jún 2016

@14nunu10 @denidi tak ja mam dnes prvu inj za sebou, sestricka sa na mne celkom bavila, ked mi dala do ruky striekacku a ze teraz sa pichnite a ja som si musela sadnut, aby som to rozdychala 🙂 ale dala som to s jej pomocou, len zajtra uz musim sama a 2x, tak to bude este kopec srandy 🙂

denidi bohuzial sa to neda asi nijako ovplyvnit, ale den este neskoncil 🙂 ale skoda toho jedneho dna 😒

14nunu10
autor
16. jún 2016

@leelloo 😁😁😁prvá je najhoršia,neboj budeš profík zachvilku ..my ženy toho zvládneme veľa keď chceme a musíme.
Denidi tiež je to hlúpe ze kvôli jednému dňu treba čakať mesiac..bože verím ti tie nervy 😬

denidi
16. jún 2016

@14nunu10
@leelloo baby moje to že je to len jeden deň má mrzí najviac,ale neurobim nič,ved sa dočkám,vy ma chápete..cmuuuk

14nunu10
autor
16. jún 2016

@denidi však áno ..ale ver ze aj nas to mrzí..

28maja28
16. jún 2016

@denidi skusala si pit caj myši chvost??? mne prisiel menzes vtedy aj skor...je to super...pol litra rano a potom este vecer...funguje to, vyskusaj 🙂

14nunu10
autor
16. jún 2016

@28maja28 😯

denidi
16. jún 2016

@28maja28 ste také zlaté,ako mi radíte,len už dnes nestihnem kúpiť myši chvost,a le aj tak moc dakujeeem😃

leelloo
16. jún 2016

@28maja28 myši chvost? 😀 To počujem prvykrat

14nunu10
autor
16. jún 2016

@leelloo u nás rastie na lúke za domom ..je dobrý na ženské veci všeobecne vrátane močových ciest ..doobra to vec 😇😇☺

leelloo
16. jún 2016

@denidi neboj nic, to ze nezacinas teraz neznamena, ze nas nedobehnes, clovek nikdy nevie, co sa moze vyparatit 😉 U mna velmi často plati veta A plany zozrala koza 😀 Takze uz sa snazim moc naplánovať, lebo ta koza sa zjaví vzdy zcista jasna 😀