Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
joj, pardon, preklep, chcela som označiť @lucecita25 😀
@14nunu10 to ti verim 😒 a co si pisala,ze si mala hnacku a to zvracanie,to je bezna reakcia na pregnyl?pytam sa,ze ci to mam cakat aj ja potom :/ to si myslim,ze das hned info,ved sme zvedave,ja sa zajtra tiez ozvem,ci sa rozbehli tie foliky trosku,ale dostanem sa sem asi az poobede,mam zajtra este zubara a ekg,takze nabitý program 😒
baby všetkym čo idete v najbližších hodinách na odber vajíčok silno držím palce, nech všetko dopadne dobre. ja som si dnes pichla posledný luveris, minuli sa mi zásoby už. zajtra ma čaká kontrola a uvidíme či mi ešte niečo predpíšu, zajtra bude 13 den cyklu, tak hádam aj nás bude čakať odber cez víkend. Držte sa.
@leelloo áno viem ze si fajn,všetky ste tu fajne babenky😏
@mataa123 no to neviem lebo keď som čítala nežiaduce účinky tak tam praveze bolo spomenuté ze povacsinnou sa nevyskytujú mohlo to byť aj z jedla .Uvidíš ako na teba zareaguje dúfam že ok 😎
Nevadí že dáš vedieť až poobede veď na dobre spravicky sa oplatí počkať,hlavne si v klude povybavuj čo ti treba 😉
Inak baby dobre ranko,mňa už hlava pobolieva,lebo komusi tu alarm na aute pískal 15 min a rovno pod oknom 😬😨takže sa idem sprchnut,zuby vyrajbat,nezabudnut ze nemôžem nič piť a jesť,ešte ze mam dôjsť nenamalovana aj tak sa mi nechce licit,keďže o 6 hod musíme už vypadnúť z domu..prajem krásny dnik👣👣👣👣🏃🏃🏃🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐔
Už som po 👼nie kosielku ti dajú aj čiapku jednorazovú na hlavu,papuče som si zobrala ale pre istotu majú aj oni náhradné ..
Tak som doma odobrali mi 7 vajíčok zvyšok je už v rukách božích..😍
@14nunu10 @leelloo no ja dufam,ze sa daju dokopy.preco jeden?no newiem,tak mi povedala,ze zatial tam nam jeden taky velky ktory by sa dal zobrat,a absolutne mi nepovovedala,ze kedy,ani priblizne,vobec,ze sa uvidi podla vysledkov,tak som zvedava.budem volat tak za pol hodku.@14nunu10 tak to je pekne aj ti povedali kedy by si mala ist na vklad,dali ste si aj PK? @leelloo noooo,tak to asi spolu nepojdeme 😕 aj ked clovek nikdy nevie.
Tak davka zvysena Menopur 225 a pol ampulky Cetrotide,kontrola v pondelok,tak foliky maju nieco cez tri dni aby sa poriadne rozsupli,dufam,ze daju do toho vsetko a v pondelok ma Dr.na kontrole potesi 😉😀
@14nunu10 jeeej to je super...dala si aj ICSI ? A budu ti oni volat alebo ty im ?

@14nunu10 aj na vas sme zvedavé samozrejme 😀😍 drzim vam palce, nech to zajtra zvládnete a mate peknú úrodu 😉 @lukecita25