Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
ja som dnes absolvovala odber krvy a sono, folikolov je zasa viacej, dúfam že v nich aj niečo bude, zatiaľ to vyzerá na odber vajíčok na nedelu, ale uvidí sa na piatkovej kontrole. dávky injekcii mi nezvýšili našťastie. Už sa začínam tešiť, celkom to letí. Len moje bruško dostava zabrať, kde-tu aj nejaká modrina. ale vydržíme, a dotiahneme to do šťastného konca.
Dievcence tak rada by som toto prežívala teraz s vami,citam vás aspoň teda a každej jednej z vás strasne silno prajem aby už mala drobčeka v brusku a šťastné tehulkovala a potom sa aj ja k vam pripojím,normalne to s vami prežívam,cmuckyy
Baby večer o 20.45 som pichla pregnyl o 2 hod krutenie v bruchu a hnačka ..do rána ešte 3 x hnačka a ráno pokračujem hnačka a občas pocit úplne na vracanie..fuj dnes som úplne K.O.čiže len ozaj ležať a ležať..prsia ma po ňom bolia trojnásobne viac ..už nech je po odbereee
@14nunu10 joooj, chudatko, to je neprijemne 😒 hadam uz to cez den prejde, tak oddychuj a relaxuj 😉 ja som mala vcera svokru na navsteve, dnes leti k svagrovcom do Irska pozriet si prve vnuca a spala u nas, tak ja som vcera grutovala cely byt 😀
Baby ja som znova dnes bola na kontrole, vraj som sa nejako rychlo vyhupla, mam 4 velke folikuly a ostatne take mensie, Dr. povedala, ze to vyzera, ze odber by mohol byt uz cez vikend, ze uvidime podla krvi. Dobrala som vcera Fostimon a pokracujem Menopurom, ale povodne som mala brat 150 a zvysila mi to na 375, tak ako som mala Fostimon. Nabralo to cele nejaku rychlost 🙂
@leelloo mas ty stastie dievca 🙂 ale co toto,akoze cez vikend,tak sme sa nedohodli,ved sme mali ist naraz 🙂 🙂 🙂 tak ja sa budem snazit dobehnut ta 😉 a samozrejme drzim palceky,nech ti to ide takto aj dalej a ten odber aby bol cez vikend a buduci tyzden sa mozes tesit na vklad,potom uz len pockat tie nekonecne dva tyzdne a potom este tych krasnych 9 mesiacov a budete traja,alebo štyria 🙂 😉
@14nunu10 @denidi ako mi vcera povedal Dr.Harbulak, nechval den pred vecerom 😀 😀 ale tesim sa, ze to zatial tak dobre ide, mala som z toho najprv take zmiesane pocity, ci je to dobre, ale ste ma ukludnili, ked sa tak tesite so mnou 🙂
@mataa123 ved este to nie je iste, ze pojdem a ani, ze ty nepojdes cez vikend 😉 drzim palce aj ja, nech ma rychlo dobehnes. A potom budeme spolu cakat 🙂

@mataa123 tak je to taky prijemny sok 🙂 verim, ze aj tebe pekne porastu a mozno sa tam stretneme pri odbere 😉