icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
22. jún 2016

@mataa123 tak je to taky prijemny sok 🙂 verim, ze aj tebe pekne porastu a mozno sa tam stretneme pri odbere 😉

mayama
22. jún 2016

@mataa123 narkóza nie je nič je to tak rýchle a úplne bezpečné skôr narkóza po cisárskom je horšia mňa nemohli prebrať

mataa123
22. jún 2016

@leelloo Noooo,mozne to je 🙂 ved uvidime v piatok,ci budu vacsie,ale budu,urcite 🙂

mataa123
22. jún 2016

@mayama tak pocula som uz od viacerych ze je to v pohode,ale kym nezazijem,neviem 🙂 ale urcite budem po odbere aj ja ukldnovat ostatne baby,ze sa nemaju coho bat 😉 jaj a ten cisarsky,len dufat,ze to bude prirodzene 🙂

lmt
22. jún 2016

ja som dnes absolvovala odber krvy a sono, folikolov je zasa viacej, dúfam že v nich aj niečo bude, zatiaľ to vyzerá na odber vajíčok na nedelu, ale uvidí sa na piatkovej kontrole. dávky injekcii mi nezvýšili našťastie. Už sa začínam tešiť, celkom to letí. Len moje bruško dostava zabrať, kde-tu aj nejaká modrina. ale vydržíme, a dotiahneme to do šťastného konca.

14nunu10
autor
22. jún 2016

@leelloo no to máš riadne mm na 8DC..ani neviem či to dobre či zle ..ale spoliehať sa treba na dr,vedia čo robia

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 super teraz uvidíš ten skok😉

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mayama nestrasit cisárskym !!!😱ja mám za sebou 4 x ..A po každom som vravela ze nikdy viac a aha ho za piatym sa deriem zubami nechtami 😁😁😁😁😎😎

14nunu10
autor
22. jún 2016

@lmt modrinky mám aj ja ..čo už ale končí sa ti to už za chvíľku super 😉

mataa123
22. jún 2016

@14nunu10 no uvidime v piatok na kontrole,snad uz tam bude vidno zmenu,ked uz dnes picham viac.juj,uz nech som u dr. 🙂

14nunu10
autor
22. jún 2016

@mataa123 ubehne toooo 😜

leelloo
22. jún 2016

@14nunu10 tiez som si hovorila, ze su nejake velke, zajtra mam ist znova na kontrolu, tak uvidime 😀

leelloo
22. jún 2016

@lmt modriny mam aj ja a uz to aj viac boli ked picham, uz nech je po tom.

denidi
22. jún 2016

Dievcence tak rada by som toto prežívala teraz s vami,citam vás aspoň teda a každej jednej z vás strasne silno prajem aby už mala drobčeka v brusku a šťastné tehulkovala a potom sa aj ja k vam pripojím,normalne to s vami prežívam,cmuckyy

leelloo
22. jún 2016

@denidi mrzi ma, ze sa k nam nemozes aktívne pridat, ale nic sa neboj, rychlo to ubehne, za chvilu budes aj ty pisat ake to je a my budeme mudrovať, ze je to vsetko v pohode 😀😀😀😉

denidi
22. jún 2016

@leelloo dakujem😉 chyba mi taká spoluúčasť tu s vami teraz,ale máš pravdu,budete mi potom radiť a viem,ze Vase rady budú 100% tne😃😃😃 ste skveleee

14nunu10
autor
23. jún 2016

Baby večer o 20.45 som pichla pregnyl o 2 hod krutenie v bruchu a hnačka ..do rána ešte 3 x hnačka a ráno pokračujem hnačka a občas pocit úplne na vracanie..fuj dnes som úplne K.O.čiže len ozaj ležať a ležať..prsia ma po ňom bolia trojnásobne viac ..už nech je po odbereee

denidi
23. jún 2016

@14nunu10 ach moja,snad to rychlo prejde,joj neprijemne,ale teda aspom hadam zabral

14nunu10
autor
23. jún 2016

@denidi dúfam,nieje to až tak moc zle,ale nepríjemné ..dúfam že dnes nik nepríde na navstevu,keďže to pred celou rodinou tajime 😌😤

denidi
23. jún 2016

@14nunu10 povies,ze máš crevnu chrípku a rozmyslia si,ci pridu😂
Len potom neskôr asi budete musieť s pravdou von,ci?

leelloo
23. jún 2016

@14nunu10 joooj, chudatko, to je neprijemne 😒 hadam uz to cez den prejde, tak oddychuj a relaxuj 😉 ja som mala vcera svokru na navsteve, dnes leti k svagrovcom do Irska pozriet si prve vnuca a spala u nas, tak ja som vcera grutovala cely byt 😀

Baby ja som znova dnes bola na kontrole, vraj som sa nejako rychlo vyhupla, mam 4 velke folikuly a ostatne take mensie, Dr. povedala, ze to vyzera, ze odber by mohol byt uz cez vikend, ze uvidime podla krvi. Dobrala som vcera Fostimon a pokracujem Menopurom, ale povodne som mala brat 150 a zvysila mi to na 375, tak ako som mala Fostimon. Nabralo to cele nejaku rychlost 🙂

denidi
23. jún 2016

@leelloo ale to je super,tak reagujes veľmi dobre na stimulky,asi ju dobre nastavila😉😃

14nunu10
autor
23. jún 2016

@denidi no to áno ..pred dvoma hodinami dom hodila grcku,sama voda ..Tak mi drahý napichol infuzku 750 ml mi už stieklo a po vyvracani sa cítim o 99% lepšie a brucho mi úplne sfuklo ..hneď mi je lepsiee.

14nunu10
autor
23. jún 2016

@leelloo už len pár hodín a budem mať po tom..úplne sa po pregnyle cítim ako tehotná . A teda ty super reagujes na stimulku tiež ..paráda len nech už máme potom kocky ..

mataa123
23. jún 2016

@leelloo mas ty stastie dievca 🙂 ale co toto,akoze cez vikend,tak sme sa nedohodli,ved sme mali ist naraz 🙂 🙂 🙂 tak ja sa budem snazit dobehnut ta 😉 a samozrejme drzim palceky,nech ti to ide takto aj dalej a ten odber aby bol cez vikend a buduci tyzden sa mozes tesit na vklad,potom uz len pockat tie nekonecne dva tyzdne a potom este tych krasnych 9 mesiacov a budete traja,alebo štyria 🙂 😉

leelloo
23. jún 2016

@14nunu10 @denidi ako mi vcera povedal Dr.Harbulak, nechval den pred vecerom 😀 😀 ale tesim sa, ze to zatial tak dobre ide, mala som z toho najprv take zmiesane pocity, ci je to dobre, ale ste ma ukludnili, ked sa tak tesite so mnou 🙂
@mataa123 ved este to nie je iste, ze pojdem a ani, ze ty nepojdes cez vikend 😉 drzim palce aj ja, nech ma rychlo dobehnes. A potom budeme spolu cakat 🙂

mataa123
23. jún 2016

@leelloo 🙂 ďakujem,tak ja sa ponahlam za tebou,pockaj ma 😉 no uvidime zajtra po kontrole co mi powedia,ak mi uz konecne nieco povedia 😒 dufam,ze zajtra tam bude aspon doktor neaky,lebo sestricky sa mi pytat neopati ☹

leelloo
23. jún 2016

@mataa123 snad uz tam bude doktor zajtra a povie ti dobre spravy 🙂 ja mam ist zajtra zasa kontrolu, tak sa uvidi

mataa123
23. jún 2016

@leelloo tak to dufam,ze sa uz zajtra nieco dozviem,som zvedava na zajtra,na mna aj na teba 🙂

14nunu10
autor
23. jún 2016

@mataa123 a nás nie?? Zajtra dve máme odber ..konečne 😍😜😁😁😁