icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lucecita25
1. jún 2016

@14nunu10 čítam, že si zdrav.sestra...prosím ťa, Diphereline má byť v chladničke alebo nie ? lebo v protokole mám napísané, že musí byť, ale v letáku v krabičke to písané nie je.

14nunu10
autor
1. jún 2016

@lucecita25 nie nie stačí izbova teplota

lucecita25
1. jún 2016

@14nunu10 oki, ďakujeeeeem 😉

denidi
1. jún 2016

@14nunu10 Este neviem,moj muž by pristál asi aj na dve a je tam aj vysia úspešnosť,ale ja som krpec 160 cm mam ledva,tak uvidime,co povie lekár a potom sa rozhodneme

14nunu10
autor
1. jún 2016

@denidi jasné ,chápem..hlavné nech je aspoň jedno zdraveee😎😎

lucecita25
1. jún 2016

@denidi ty si krpec ??? ja mám 157 cm 😉 😀

denidi
1. jún 2016

@lucecita25 ja tiež tak asi 158😂 len to zaokrúhľuje na 160

14nunu10
autor
1. jún 2016

Tak ja som kobyla oproti vám 177 cm😁😁😁😁😁😁😁

14nunu10
autor
2. jún 2016

Baby akurát som sa objednala na predoperacne vyšetrenie ..ešte poriesit budúci týždeň odbery krvi a rtg pľúc ..

denidi
2. jún 2016

@14nunu10 kde sa to objednava? A na rtg prečo?

14nunu10
autor
2. jún 2016

@denidi objednava sa to v mieste bydliska ja som zavolala na internú príjmovú ambulanciu aby som sa objednala tak mi dala termín a pýtala sa ma či na krv chcem prísť k nim alebo si krvi nechám urobiť u obvodnej lekárky..povedala som ze krvi si už zariadim..A rtg pľúc sa vždy robí bez toho mi tie pred.neurobia ..takže tak a nemôže to byť staršie ako 2-3 týždne..

14nunu10
autor
2. jún 2016

@denidi kvôli komplikáciám keby naaahodou sa niečo "poserinka" a bude treba intubovat alebo nedajbože resiscitovat..oni vždy myslia aj na príp.komplikácie

denidi
2. jún 2016

@14nunu10 ahaa,no vedcmi teda povedia aj v car čo treba,len kamaratka bola min mesiac na ivf a rtg jej nerobili,ale všetko ostatné áno,mna tak napadlo a rtg žiarenie nemôže poškodiť vajíčka?

14nunu10
autor
2. jún 2016

@denidi no ono ako kde..u nas robia automatický ..tiež mam napísane v papieri od ivf ze nieje nutnostou rtg ale pozaduju to nasi internisti,mne to nevadí..ked len to chcú 😀 no ja pojdem na snímok teraz cez víkend /ked som už ta zdravotacka/ a so stimulaciou začínam až v utorok stredu takže by to malo byť ok

denidi
2. jún 2016

@14nunu10 jj😉 vsimla som si,zesi zdravotnícka,tak preto má napadlo sa ta opytat,ci to neškodí,ale si ma upokojila,mozno to odomna nebudú chcieť,lebo vyzerá to tak,ze budem predoperačné riešiť už v čase stimulácie😃

14nunu10
autor
2. jún 2016

@denidi ale mas pravdu,kaslem na rtg žiarenie ...nejdem si ho robit..pre istotu..diky za upozornenie 😉 vies my to už tak automatický vsetko robíme že som sa domotala aj ja..dakujem TI 😎 😎
no ja idem v utorok na odbery a v piatok na bud týžden na interne takže to už budem stimulovať aj ja ..
rtg som chcela vybavit dopredu teraz cez víkend,ale nakoniec ho nejdem..ked netreba im v CAR tak naco riskovať

denidi
2. jún 2016

@14nunu10 presne tak😃 jeeej a dakujem aj ja tebe,za srdiecko😉 moooc potesilo

14nunu10
autor
2. jún 2016

@denidi nieje zač 😎 😎

denidi
2. jún 2016

@14nunu10 😃😉😃

leelloo
2. jún 2016

@14nunu10 @denidi tak ja som si dnes bola pre protokol, o 2 tyzdne by som mala zacat. Tiez mi dali papier na predoperacne vyšetrenie , ale tam je len krv u obvodnej lekárky, z ktorej robia vsetky tie testy, teda ak som to dobre pochopila. Je tam este nejake ine vyšetrenie?

denidi
2. jún 2016

@leelloo no tusim sa este robi EKG

denidi
2. jún 2016

@leelloo kam chodis do car? na utz uz nemusis prist pred ms?

14nunu10
autor
2. jún 2016

@leelloo no krv ti môže zobrať obvodacka alebo tvoj gyndos..A treba ti interné pred.operačné kde ti zmerajú krvný tlak,natocia ekg+popíšu ho,povypytuje sa ta na lieky či neberies,prehmata brucho,pečeň,slezinu či nie su zvacsene,vyhodnotí výsledky krvných testov /tie už bude mať nahodene v pc/ ohmata nohy či nepuchnu a milión ďalších otázok na rodičov ,či nie su v rodine nejaké ťažké zdravotné ochorenia a pod..

ckatka
2. jún 2016

@14nunu10 rtg? zaujimave.... mne na internom predoperacnom pozreli vysledky z krvi, odmerali tlak, natocili ekg, obchytali nohy ci mi nepuchnu, a odporucili brat magnezium na tlak. O ziadnom rtg nikto nic nehovoril. Popytali sa na rodinnu anamnezu, dali razitko a sla som het....

14nunu10
autor
2. jún 2016

@ckatka u nás v nemocnici to majú tak zaužívané ..všetkým automaticky bez rozdielu,takých máme internistov 😕

bianitka996
2. jún 2016

Ahojte tak uz som tu vcera som dostala v brne protokol zacinam so softom a uz len mrchu dostat ))) drzim palce kazdej z nas aby to bolo uspesne lebo ja v to verim...vcera prva konzultacia v brne a bolo MDD, hovorim si ze snad takto o rok uz s uzlickom v rukach budeme odlavovat doma MDD

14nunu10
autor
2. jún 2016

@bianitka996 super,prajem ti to ..teda nám všetkým 😎👍a ozaj ty kedy čakáš mrchu?
Ja 7-8 ..

14nunu10
autor
2. jún 2016

@lucecita25 no ako zvladas stimulovanie??nič ta neboli ? Injekcie v pohode?😯

ckatka
2. jún 2016

ake injekcie si pichate? mne dali ten gonal, muz mi ho picha do pleca, inde mi je to take divne... a skoro to necitit...