Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Baby akurát som sa objednala na predoperacne vyšetrenie ..ešte poriesit budúci týždeň odbery krvi a rtg pľúc ..
@denidi objednava sa to v mieste bydliska ja som zavolala na internú príjmovú ambulanciu aby som sa objednala tak mi dala termín a pýtala sa ma či na krv chcem prísť k nim alebo si krvi nechám urobiť u obvodnej lekárky..povedala som ze krvi si už zariadim..A rtg pľúc sa vždy robí bez toho mi tie pred.neurobia ..takže tak a nemôže to byť staršie ako 2-3 týždne..
@denidi no ono ako kde..u nas robia automatický ..tiež mam napísane v papieri od ivf ze nieje nutnostou rtg ale pozaduju to nasi internisti,mne to nevadí..ked len to chcú 😀 no ja pojdem na snímok teraz cez víkend /ked som už ta zdravotacka/ a so stimulaciou začínam až v utorok stredu takže by to malo byť ok
@denidi ale mas pravdu,kaslem na rtg žiarenie ...nejdem si ho robit..pre istotu..diky za upozornenie 😉 vies my to už tak automatický vsetko robíme že som sa domotala aj ja..dakujem TI 😎 😎
no ja idem v utorok na odbery a v piatok na bud týžden na interne takže to už budem stimulovať aj ja ..
rtg som chcela vybavit dopredu teraz cez víkend,ale nakoniec ho nejdem..ked netreba im v CAR tak naco riskovať
@leelloo no krv ti môže zobrať obvodacka alebo tvoj gyndos..A treba ti interné pred.operačné kde ti zmerajú krvný tlak,natocia ekg+popíšu ho,povypytuje sa ta na lieky či neberies,prehmata brucho,pečeň,slezinu či nie su zvacsene,vyhodnotí výsledky krvných testov /tie už bude mať nahodene v pc/ ohmata nohy či nepuchnu a milión ďalších otázok na rodičov ,či nie su v rodine nejaké ťažké zdravotné ochorenia a pod..
Ahojte tak uz som tu vcera som dostala v brne protokol zacinam so softom a uz len mrchu dostat ))) drzim palce kazdej z nas aby to bolo uspesne lebo ja v to verim...vcera prva konzultacia v brne a bolo MDD, hovorim si ze snad takto o rok uz s uzlickom v rukach budeme odlavovat doma MDD
@bianitka996 super,prajem ti to ..teda nám všetkým 😎👍a ozaj ty kedy čakáš mrchu?
Ja 7-8 ..
ake injekcie si pichate? mne dali ten gonal, muz mi ho picha do pleca, inde mi je to take divne... a skoro to necitit...

@14nunu10 čítam, že si zdrav.sestra...prosím ťa, Diphereline má byť v chladničke alebo nie ? lebo v protokole mám napísané, že musí byť, ale v letáku v krabičke to písané nie je.