icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lucecita25
25. jún 2016

@14nunu10 tak to je super 🙂 u mna sa zo 6 pomocou ICSI podarilo oplodnit 5 a z 3 prirodzene len 1, takze mam 6 embryjok 🙂 dala som PK a pravdepodobne utorok mi budu volat kolko teda zostalo a kedy bude vklad 🙂 joooj nech bojujuuu nase embryjkaaa 😉 🙂

19lilly
25. jún 2016

@14nunu10 @lucecita25 joj baby drzim vam moc moc palce nech embryjka pekne rastu a nech su co najlepsie pripravene na vklad

denidi
25. jún 2016

@lucecita25
@14nunu10 jej dievcence toľko bábätiek,nech sa krásne delia a rastu,tiez drzim palceky a nech už ich máte v bruskach a kopkaju vás😃

lucecita25
25. jún 2016

@19lilly
@denidi dakujeeem kocky 🙂

mkatkam
25. jún 2016

Baby citam,citam a drzim vam palce!;)Nech vam to kazdej dobre dopadne!

14nunu10
autor
25. jún 2016

@lucecita25 veru moja,ja stále na to myslím a bojím sa aby aspoň 1-2 vydržali do 5 dňa 😩😞snažím sa myslieť pozitívne ale je to ťažké a vydržať do pondelka budú hotové muky😷😕ako verím im ze to dajú ale sem tam ma prepadne pochybnosť..

Babulky všetkým vám ďakujem co držíte palceky,ste zlaté 😇😍😉😚

leelloo
25. jún 2016

@14nunu10 @lucecita25 dievcata, myslim na vas a drzim palce, urcite to dobre dopadne a vydrzi ich co najviac 😀😍😉

14nunu10
autor
26. jún 2016

@leelloo super😍😛

lmt
26. jún 2016

ach baby, už začínam byť v strese, rozmyšlam ako to zajtra dopadne, či budú vajíčka, ak áno tak či dáme iba prirodzené splynutie v petriho miske alebo dáme na pichnúť....hmm. 😒 asi sa rozhodne podla množstva vajíčok.

14nunu10
autor
26. jún 2016

@lmt to je normálne moja ze mas také obavy ,každá z nás ich mala tomu ver,ale všetko dobré dopadne inak to ani nemôže dopadnúť☺a či dáš icsi alebo nie uvidíš podľa počtu vajicok ..neboj sa 😌😚

leelloo
26. jún 2016

@lmt ja tiez uz zacinam byt nervózna, tak som sa tešila, kedy to uz bude a teraz sa bojim, ci bude dost vajok. Ale snazim sa na to nemyslieť. Bude to dobre, musi byt 😊

14nunu10
autor
26. jún 2016

@leelloo
@lmt budem na vas myslieť a držať paluchy,dáte to 💋

lmt
26. jún 2016

júúj, už len pozeram ten cenník, rozmyšlam čo dáme, či lepidlo, či predlženú kultiváciu, či aj embryoskop...dilema strašná, ak sa ma na to budú pýtať nech viem odpovedať. Pýtajú sa na to hned po odbere vajíčok či až keď im budem volať či máme embryjka? a zajtra im bude stačiť iba ako dáme vajíčka oplodniť?lebo ja myslím pozitívne a počítam že vajíčka budú.

leelloo
26. jún 2016

@lmt tiez som to dnes pozerala, asi uvidim podla situácie a odporúčania, ak by bolo dost vajok, tak by som dala PK. To lepidlo neviem, vraj to ma úspešnosť len 2%, co nie je bohviečo. Joooj, nech uz je to za nami, lebo su to nervicky 😄

lmt
26. jún 2016

@leelloo a ten embryoskop budeš riešiť?

leelloo
26. jún 2016

@lmt to asi tiez nie, nemam pocit, ze by to nejako zvýšilo šance na oplodnenie vajíčok, akurat su stale pod kontrolou.

leelloo
26. jún 2016

@leelloo a skor sa to odporúča az pri 2.alebo 3.ivf cykle, ale citala som rôzne názory. Takze tazko povedat ci sa to oplati

lmt
26. jún 2016

@leelloo tiež si to myslím, silno budem na teba zajtra myslieť, nech nám to dobre dopadne. 😉

leelloo
26. jún 2016

@lmt a podobne 😄

14nunu10
autor
26. jún 2016

Babulky nie ste v tom samé..😌😤

leelloo
26. jún 2016

@14nunu10 dakujeme 😀😘

mataa123
27. jún 2016

Baby pomooooooooooc 😒 dneska 4 kontrola za mnou.dr povedala,ze mam byt trpezliva,ze tie krpce rastu strasne pomaly ☹ mam tam jeden 23mm,ze jedna kontrola este urcite bude,dali mi este Menopur lebo som uz nemala a ze poobede si mam zavolat co a ako,ci zvysia davku,alebo nie.No tak ja som o 14:45 volala a dobre ze som sedela,lebo by ma urcite vyrutilo,dnes si uz nemam nic pichat,teda okrem pregnylu a v stredu odber,nechapem,nerozumiem,som zmätená ☹ to mi chcu akoze vziat len ten jeden,ved tam nic nebude,ci bude,ja neviem co si mam o tom myslet 😒 na toto cakam od zaciatku a teraz ked je to tu,tak sa tak bojim ze tam nic nebude ☹ inak babule @leelloo a @lmt vy co,ako dneska,myslela som na vas celý den,dufam,ze vsetko ok?

14nunu10
autor
27. jún 2016

@mataa123 ale neboj,však po pregnyle pekne dozreju aj tie menšie a vajíčka povyberaju aj z nich,nič nieje stratené ,hlavu hore,je to na výbornej ceste!!

ssegra
27. jún 2016

Baby tak mame prvy UTZ za sebou a bol vidiet aj gestacny vacok a v nom mala 8mm fazulka, ktorej uz bije srdiecko 🙂 tesiiim sa

ssegra
27. jún 2016

@mataa123 neboj oni este dozreju, ved mau na to skoro 2 dni 🙂

leelloo
27. jún 2016

@mataa123 tak oni musia brat do úvahy aj krv, mozno sa im zo zdalo na utz, ze su este male, ale podla krvi mozno zistili, ze uz by to bolo moc, keby si pichala. Nic sa neboj, oni vedia co robia.
Ja uz to mam za sebou, prisla som domov, dala som si konecne nejake jedlo a dozeraz som spala, trosku ma to zmohlo 😀 Inak sa citim tak divne, trosku ma pobolieva podbrusko. Pri odbere mi krvácal jeden vaječník a mam malu sliznicu, takze mi pridali dalsie tabletky, vajíčok mam len 5, zajtra uvidime kolko ich prežije a bude zrelých.

14nunu10
autor
27. jún 2016

@ssegra gratulujem k ❤!!skvele,nádherne,ešte raz gratulujem!!💋

14nunu10
autor
27. jún 2016

@leelloo super,zvládla si to!daj si nejaké bielkoviny najlepšie proteinovy nápoj,veľa vody a neboj zajtra sa budeš cítiť omnoho lepšie☺☺☺5 je fajn a zajtra ideš ty volať či oni tebe

leelloo
27. jún 2016

@14nunu10 no pomaly sa sa snazim dostat do seba jedlo, drink je dobry napad 😀 Zajtra mam volat okolo 11

leelloo
27. jún 2016

@ssegra úžasne, tesim sa s tebou, snad sa k tebe o chvíľku pridáme 😊😉