Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Ahojte...rada by som sa pridala do tejto skupinky,tiez som zacala 25.6. s Proverou,mam dlhy protokol.som rada ze vznikla takato skupina...vsetkym vam velmi drzim palce.
@leelloo neboj uz len chvilocku a mas to za sebou. veeela hlavne oddychuj teraz. No ja som dnes konecne dostala MS (so 4 dnovym meskanim) tak idem stredu do gyn-fivu co dalej. ale kedze mi Behunova vravela ze cca 10 dni stimulacia a priblizne 11.7. odber musela uz ratat s tym ze mi bude MS meskat.. len ma mohla na to upozornit bo som si myslela ze sa to nakoniec podarilo prirodzene bo som mala aj cely vikend zvysenu teplotu
@leelloo Prosíím,ved na to sme tu,aby sme sa podporovai,ukludnovai a utesovali 🙂zajtra bude lepsie,uvidis,vyspis sa a bude fajn 😉 no o mne uz vies,v stredu odber 😉 jaj,tak by som uz spala,od pol 4 som hore 😒 este musim vydrzat o 22:10 vyrazame na pohotovost pichnut pregnyl a potom sup do hajan 🙂
ja som dnes na odbere mala 15 vajíčok, dala som pol na pol, tak uvidíme. už sa nevie dočkať zajtrajšku. 🙂

@leelloo fuu dosť neskoro,toto čakanie je des! Nápoj je skvelý,fičím na nich celú stimulku a aj teraz ..teším sa na dobre spravicky zajtra 😀a dali ste aj icsi či se?A máš aj PK?