icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

14nunu10
autor
27. jún 2016

@leelloo fuu dosť neskoro,toto čakanie je des! Nápoj je skvelý,fičím na nich celú stimulku a aj teraz ..teším sa na dobre spravicky zajtra 😀a dali ste aj icsi či se?A máš aj PK?

leelloo
27. jún 2016

@14nunu10 to čakanie je nekonečne a este len bude, to čakanie na 2 // 😀Ano, dali sme icsi aj PK, embryologycka vravela, ze PK odporúčajú od 4 vajíčok, ak zajtra bude menej, tak mozno budeme vkladať skor.

14nunu10
autor
27. jún 2016

@leelloo tak tak paráda ☺no to bude ešte čakania a nervov😀😌ale dúfam že sú to len obavy a pridáme sa čoskoro k @ssegra😇

denidi
27. jún 2016

@ssegra nádhera,srdecne gratulujem😃😉
A prajem zdravé a krásne tehulkovanie až pokiaľ nebudeš mať ten malý uzlíček šťastia v náručí😍

mataa123
27. jún 2016

@ssegra Tak dufam,ze este kustik aspon narastu :D a gratulujem 😉

mataa123
27. jún 2016

@14nunu10 🙂 je to na dobrej ceste,len ma to sklamalo,ze tam mam taky poriadny len ten jeden,ale snad povyberaju co najviac 🙂

mataa123
27. jún 2016

@leelloo no hej,podla ultrazvuku sa im urcite zdali malinke,ved mi ich ani dr nemerala.tak uz ti je dobre,teraz pockat par dni a sup ho na vklad :D no ja tiez urcite prespim pol dna a na nech,aspon si oddychnem 🙂 aj ti povedali,kedy by si mala ist na vklad,cca?

ssegra
27. jún 2016

@leelloo vsetkym vam to prajem aby ste sa ku mne pridali 🙂

ssegra
27. jún 2016

@denidi to je este strasne dlha cesta nez ho budem drzat v naruci, ale dakujem 🙂

mkatkam
27. jún 2016

@leelloo ahoj dufam ze ti tie divne pocity po odbere rychlo prejdu.a 5 kvalitnych je super. Tak nech sa pekne delia.

desza17
27. jún 2016

Ahojte...rada by som sa pridala do tejto skupinky,tiez som zacala 25.6. s Proverou,mam dlhy protokol.som rada ze vznikla takato skupina...vsetkym vam velmi drzim palce.

leelloo
27. jún 2016

@mkatkam ci su kvalitne uvidime zajtra, musim veriť, ze budu 😀
@mataa123 ak bude PK, tak by mal byt vklad v piatok, embryologicka vravela, ze zajtra sa uvidí, podla toho kolko sa oplodni a ako na tom budu

leelloo
27. jún 2016

@desza17 vitaj a tiez držíme palce 😀

desza17
27. jún 2016

@leelloo ďakujem...ty si mala dlhy protokol?

19lilly
27. jún 2016

@leelloo jej 5 je super cislo 🙂 a podla toho co ti vraveli predtym ze su pekne velke budu aj kvalitne 🙂 juj baby jak sa tesim s vami ze uz ste tak daleko vsetkym prajem obrovske dve // na teste

mataa123
27. jún 2016

@leelloo ale neboj,vsetko bude tak ako ma byt,budu kvalitne a ty budes o 9 mesiacov kocikat 🙂 no teda dufam a verím,ze vsetky co sme tu 🙂 🙂 🙂

leelloo
27. jún 2016

@desza17 ja som mala krátky a kam chodíš do CAR?

leelloo
27. jún 2016

@19lilly @mataa123 joj dievcata, dakujem vam za povzbudivé slova 😊 Dnes to na mna doľahlo vsetko, som unavena a ubolena, ale verim, ze vajka su bojovníci a vsetko bude dobre 😍😀 a vy ste na tom ako?

desza17
27. jún 2016

@leelloo do Mt Helios a ty

19lilly
27. jún 2016

@leelloo neboj uz len chvilocku a mas to za sebou. veeela hlavne oddychuj teraz. No ja som dnes konecne dostala MS (so 4 dnovym meskanim) tak idem stredu do gyn-fivu co dalej. ale kedze mi Behunova vravela ze cca 10 dni stimulacia a priblizne 11.7. odber musela uz ratat s tym ze mi bude MS meskat.. len ma mohla na to upozornit bo som si myslela ze sa to nakoniec podarilo prirodzene bo som mala aj cely vikend zvysenu teplotu

mataa123
27. jún 2016

@leelloo Prosíím,ved na to sme tu,aby sme sa podporovai,ukludnovai a utesovali 🙂zajtra bude lepsie,uvidis,vyspis sa a bude fajn 😉 no o mne uz vies,v stredu odber 😉 jaj,tak by som uz spala,od pol 4 som hore 😒 este musim vydrzat o 22:10 vyrazame na pohotovost pichnut pregnyl a potom sup do hajan 🙂

leelloo
27. jún 2016

@19lilly tak snad to bude v pohode a nenaruší to nieco, ale asi s tym vzdy počítajú, ze sa nieco take moze stať. Tiez uz sa ti to pomaličky blíži 😀

19lilly
27. jún 2016

@leelloo hej hej uz sa neviem dockat 🙂 znie to divne ale tesim sa na tie dalsie dve injekcie :D a za posledne dva roky som nemala taku radost z MS ako dnes :D :D :D som proste sialena 🙂

leelloo
27. jún 2016

@mataa123 neviem, ci dnes vobec zaspim, kedze som prespala pol dna 😀😀 ale zajtra musim robit, sice len z domu, ale aj tak musim byt fresh 😀 tak uz len poslednú inj dnes a na chvilu mas pauzu 😉

leelloo
27. jún 2016

@19lilly vsetky sme tu šialene 😀😀 tiez som tak vrúcne očakávala tuto poslednú ms, ale dufam,, ze bola naozaj posledná 😀

leelloo
27. jún 2016

@desza17 ja do GF v BA, toto je tvoje prve IVF?

19lilly
27. jún 2016

@leelloo to som si presne povedala aj ja ze posledna a potom bude minimalne 9 mesiacov prazdnin :D

desza17
27. jún 2016

@leelloo ano je to moje prve IVF,vsetko nove premna,koncom jula mi vychadza odber,velmi sa tesim

lmt
27. jún 2016

ja som dnes na odbere mala 15 vajíčok, dala som pol na pol, tak uvidíme. už sa nevie dočkať zajtrajšku. 🙂

19lilly
27. jún 2016

@lmt wau to je cislo 🙂 a vklad budes mat hned? ci musis cakat kvoli hrozbe ohss? mala si dlhy protokol?