Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@14nunu10 @lucecita25 joj baby drzim vam moc moc palce nech embryjka pekne rastu a nech su co najlepsie pripravene na vklad
@lucecita25
@14nunu10 jej dievcence toľko bábätiek,nech sa krásne delia a rastu,tiez drzim palceky a nech už ich máte v bruskach a kopkaju vás😃
Baby citam,citam a drzim vam palce!;)Nech vam to kazdej dobre dopadne!
@lucecita25 veru moja,ja stále na to myslím a bojím sa aby aspoň 1-2 vydržali do 5 dňa 😩😞snažím sa myslieť pozitívne ale je to ťažké a vydržať do pondelka budú hotové muky😷😕ako verím im ze to dajú ale sem tam ma prepadne pochybnosť..
Babulky všetkým vám ďakujem co držíte palceky,ste zlaté 😇😍😉😚
@14nunu10 @lucecita25 dievcata, myslim na vas a drzim palce, urcite to dobre dopadne a vydrzi ich co najviac 😀😍😉
ach baby, už začínam byť v strese, rozmyšlam ako to zajtra dopadne, či budú vajíčka, ak áno tak či dáme iba prirodzené splynutie v petriho miske alebo dáme na pichnúť....hmm. 😒 asi sa rozhodne podla množstva vajíčok.
júúj, už len pozeram ten cenník, rozmyšlam čo dáme, či lepidlo, či predlženú kultiváciu, či aj embryoskop...dilema strašná, ak sa ma na to budú pýtať nech viem odpovedať. Pýtajú sa na to hned po odbere vajíčok či až keď im budem volať či máme embryjka? a zajtra im bude stačiť iba ako dáme vajíčka oplodniť?lebo ja myslím pozitívne a počítam že vajíčka budú.
Babulky nie ste v tom samé..😌😤
Baby pomooooooooooc 😒 dneska 4 kontrola za mnou.dr povedala,ze mam byt trpezliva,ze tie krpce rastu strasne pomaly ☹ mam tam jeden 23mm,ze jedna kontrola este urcite bude,dali mi este Menopur lebo som uz nemala a ze poobede si mam zavolat co a ako,ci zvysia davku,alebo nie.No tak ja som o 14:45 volala a dobre ze som sedela,lebo by ma urcite vyrutilo,dnes si uz nemam nic pichat,teda okrem pregnylu a v stredu odber,nechapem,nerozumiem,som zmätená ☹ to mi chcu akoze vziat len ten jeden,ved tam nic nebude,ci bude,ja neviem co si mam o tom myslet 😒 na toto cakam od zaciatku a teraz ked je to tu,tak sa tak bojim ze tam nic nebude ☹ inak babule @leelloo a @lmt vy co,ako dneska,myslela som na vas celý den,dufam,ze vsetko ok?
Baby tak mame prvy UTZ za sebou a bol vidiet aj gestacny vacok a v nom mala 8mm fazulka, ktorej uz bije srdiecko 🙂 tesiiim sa
@mataa123 tak oni musia brat do úvahy aj krv, mozno sa im zo zdalo na utz, ze su este male, ale podla krvi mozno zistili, ze uz by to bolo moc, keby si pichala. Nic sa neboj, oni vedia co robia.
Ja uz to mam za sebou, prisla som domov, dala som si konecne nejake jedlo a dozeraz som spala, trosku ma to zmohlo 😀 Inak sa citim tak divne, trosku ma pobolieva podbrusko. Pri odbere mi krvácal jeden vaječník a mam malu sliznicu, takze mi pridali dalsie tabletky, vajíčok mam len 5, zajtra uvidime kolko ich prežije a bude zrelých.

@14nunu10 tak to je super 🙂 u mna sa zo 6 pomocou ICSI podarilo oplodnit 5 a z 3 prirodzene len 1, takze mam 6 embryjok 🙂 dala som PK a pravdepodobne utorok mi budu volat kolko teda zostalo a kedy bude vklad 🙂 joooj nech bojujuuu nase embryjkaaa 😉 🙂