Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@14nunu10 Ahoj, tak už sme doma. Všetko prebehlo tak, ako si mi písala, ale .... diagnostikovali mi predčasné ovariálne zlyhávanie, som z toho v keli. Idem čítať na nete, aké máme šance, lebo tam som už potom ani nevnímala. Krv a všetko ostatné sme absolvovali.
@jarusmischo no fajne ale moja aspoň sa prišlo na problém a čo ti povedali aká možnosť vám ostáva? Ale tak urobia ivf či ??
@14nunu10 Uvidíme, aké budú výsledky hormónov. Ak budú dobre, skúsime stimuláciu, ak nie, tak jedine darcovstvo vajíčok a to sme doteraz riešili zlý spg a dnes povedali, že na ivf doterajšie výsledky spg vyzerajú výborne.
@jarusmischo ahoj, to mam aj ja, povedali mi rovno, ze podarit sa nam moze aj prirodzene, aj ked je mensia pravdepodobnost, takze rovno sme riesili IVF. Isto je to sok, ja som z toho bola tiez mimo, ale stale je sanca 🙂 Merali ti AMH a FSH?
@leelloo Na AMH a FSH mám prísť v druhý deň cyklu, čo bude cca o týždeň, vtedy sú vraj najvyššie hodnoty. Dnes sme tam boli o 13.00 a toto robia len do 12.00, tak sme to odrazu nechali na ten 2. deň. Ja som z toho poriadne v šoku, lebo moja lekárka mi už 4 roky tvrdí, že mám všetko ukážkové.
@jarusmischo aha takže tak ..chápem,nuž držím palce aby sa našlo najprijatelnejsie riešenie nech si čoskoro maminka aj ty 😍😎
@14nunu10 Ďakujem, si zlatá, aj dnes som si v čakárni na teba spomenula 🙂
@lucecita25 no akoooooo ...😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮
@jarusmischo to vážne?hii💋😁😁😁
@leelloo Prosím Ťa, pamätáš si, aké si mala hodnoty FSH? Vraj ak je nad 20, tak stimulácia nemá význam.
@14nunu10 Smrteľne vážne 😀
@jarusmischo ako ti potom prisli na to, ze mas ovarialne zlyhavanie, ked nemas hodnoty amh a fsh? ved to sa urcuje podla toho. Ja som mala vo februari amh 0,46, v aprili uz iba 0,36 a fsh 20, ale vraj to moze kolisat. Podla utz som mala len 3-4 foliky bez stimulacie, teraz po stimulke som mala 9 folikov a z toho 5 vajok, ktore sa oplodnili.
@lucecita25 juchuuu 😀 😀 😀
@lucecita25 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa supeeeer ja zajtra zavolám o 8 hod a okolo 9-10 hod budem mať tiež vklad drziiiiim ti palceeeee mojaaaaaa juuuuuuuj teším saaaaa 💋
@leelloo Lekárka povedala, že mám veeeeľmi malé vaječníky a videla len jeden folikul v každom vaječníku. Plus sa mi skrátil cyklus na 26 dní, napísala mi to aj do správy do záveru, že diagnoza - Predčasné ovariálne zlyhávanie AFC total3 ! Ešte aj ten výkričník tam napísala. 😒
@leelloo To fsh a amh spravia vraj len preto, aby vedeli, či má zmysel stimulovať.
No u mna negativne este mame 2 snehuliacikov, ale aj tak slzave udolie.... 😢
@jarusmischo tvoja lekarka ci uz konkretne v CAR ti to povedali? neboj nic, to nebude take horuce, so vsetkym sa da nieco robit. Ja mam tiez take kratke cykly, to nic neznamena. Uvidis ako dopadnu tie testy z krvi, zatial sa nestresuj.
@michaela.g to ma velmi mrzi ☹ verim, ze to zaboli, ale ked je este nieco v zalohe, tak je to super, KET byva castokrat uspesnejsi 😉
@michaela.g mrzi ma to ale hlavu hore mas este 2 nanucky a to su dalsie dve sance...podari sa to uvidis 🙂
@michaela.g ou,do kelu moja 😩😱😭ale chvalabohu ze mas snehulienky,uvidíš raz sa musí podariť a verím že čoskoro 😍
Baby mate tu niektora aj dlhy protokol? U nas ja som ok vsetko v norme,tak som zostala zaskocena ze preco mam dlhy...ale nebol prilis priestor toto riesit s doktorkou..lebo tak oni su najmudrejsi...dik za nazory
Baby,zajtra na odbere nebudem nic platit,ze?zajtra asi len ICSI,teda ak si dame,ci?PK a mrazenie sa pati az potom,ked pojdem na vklad,ak si dobre myslím.nechcem mat pri sebe zbytocne vela penizkov,clovek nikdy nevie 😒

@lucecita25 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀