Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo Konkrétne v CAR mi to dnes povedala lekárka. A je to lekárka, ktorú moja gynekologička chválila. Idem ešte popozerať referencie. Ale nejdem vešať hlavu, musím byť silná, ako ste tu vy všetky 🙂
@14nunu10 dakujeeeeeem 🙂 budem mysliet zajtra aj na teba, drzim palcekyyyyy 🙂 🙂 🙂 nech nam to vyyyyyjdeeee 😉
@14nunu10 No hej,co vsimam tak sa deju kadejake odlisne veci v tych centrach 🙂 tak urcite vezmem neake peniaze,len zase nechcem mat velku hotovost pri sebe 😒 inak cakala som ze mi leelloo odpise,ona je tiez GF ako ja,tak to budeme mat rovnako,ale dakujem aj tebe,ze si odpisala 😉
@mataa123 v GF v BA pri odbere vajicok nic neplatis...ja som zaplatila poplatok 110 eur, ked som zacala so stimulkou a ostatne budem platit zajtra pred vkladom...mala som PK, ICSI a ci bude aj mrazenie, sa dozviem az zajtra...
@jarusmischo jasne, netreba vesat hlavu, vzdy sa najde nejake riesenie, aj ked to vyzera komplikovanejsie 🙂 drzime ti palce
@lucecita25 dobre danko dámy 🌅🌅🌅🌅🌅aj na teba budem myslieť,drahá však my už dnes odídeme z CARu tehotneeeeeeeeeeeeeee,uff silné emócie 🚼👶🚼👶🚼👶🚼👶
@14nunu10
@lucecita25 baby príjemné otehotnenie vám prajem😉 Bože to je krasne
ahojte, máte niekto skúsenosti s vkladaním embrya po tom, ako bolo zmrazené? v akej fáze menšt. cyklu to budú vkladať? myslím - na koľký deň menštruačného cyklu? a čo tomu predchádza? tiež nejaká hormonálna stimulácia, injekcie, také, aké pred OPU?... alebo? dík!
@deianeira mne vkladali na 19DC. Vacsinou od prveho dna beries estrofen na kontrolu ides okolo 12 DC a potom zacinas brat aj utrogestan. Zalezi od centra aky maju postup. V jednom centre som brala vyssie spomenute bez nejakej injekcie a v druhom centre som si mala na 12 DC pichnut pregnyl a od 14 DC utrogestan len vecer.
ahojte pridavam sa kvam ja chodim do ferticentra moja diagnoza je nizke amh 0,27 a dnes som bola 2krat na odbere vajok
Taaakze kocky....uz aj ja mam moju bublinku v brusku a nech sa ma uz nepustiiiiii, nech sa poooriadne zahryzne 😉 toto je inak fakt aka nahoda, nie @14nunu10 ? Ze nam odber vajicok aj ET vysiel na ten isty den 😉 a inak super, ze mas teda 4 mrazacikov, paraaaada 🙂 Ja mam este zajtra okolo 11-tej volat ako sa dari tym ostatnym...embryologicka mi dnes vravela, ze to jedno, ktore mi zostalo z toho prirodzeneho oplodnenia, to vzdalo...a ze z tych ostatnych ICSI dnes rano pozerala, ze 2 sa zatial tvarili ok a ze je mozne, ze ked sa pozrie poobede alebo zajtra, tak budu ok vsetky 4 😉 tak som teda zvedavaaaa
@lucecita25 super,tak nech nás "hryzu" a rastu pekne u maminkach 😍no ja mám 3 snehulienky štvrté v sebe len pre úpravu info.😝veď všetko môže byť,zajtra sa dozvies a určite bude co mrazit ..držím ti palce tiež,pekne oddychuj,relaxuj,a nech sa vám všetkým sníva o babatkach 😘😉😚
@monso2107 jak tak ..myslela som ze ti v jeden deň dva krát odobrali,reku ze co dobabrali 😁 verím tomu ze to budú dobre spravicky,ono nejde tak o kvantitu ako kvalitu..kaliská mala cez 35 folikulov,odobrali 29 vajíčok,na druhý deň mala 20 na ďalší deň už 14 a v deň vkladu 8 ..a ja som mala oplodnenych 4 správne a celých 5 dní vydržali..daj vediet novinky potom ☺😎☺
Oprava ..kamoska mala ......
@monso2107 držíííím palčeky 🙂

@mkatkam aj ja mam dlhy protokol a tiez mi nejak nevysvetlovali preco. Myslím si ze preto ze je vraj dlhy setrnejsi