icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lucecita25
30. jún 2016

@14nunu10 a ty ako ????

14nunu10
autor
30. jún 2016

@lucecita25 ja?😀😀😀parádne,podbrusko sem tam cítim aj také trhnutie ,no každopádne je to ešte ďaleko vo hviezdach 😀😀😇a ty ako??

monso2107
30. jún 2016

@14nunu10 dakujem

leelloo
30. jún 2016

@mataa123 tak ako? 🙂

14nunu10
autor
30. jún 2016

Inak baby ako sa mne povyhadzovali vyrážky po ksichte a dekolte to nechápem..😰vyzerám ako muchotravka červená ..hnisavé "jebaky"😬😱

lucecita25
30. jún 2016

@14nunu10 ja tak isto ako ty 😉 Len ja vacsinou pocitujem pichnutie na pravej strane ako keby pri vajecniku...mozno ten sa mi ozyva, lebo dr pred vkladom, ked mi robila sono, povedala, ze vajecniky po stimulke este stale pracuju, ze este stale pumpuju alebo co a ze musim pit vela tekutin, aby to pumpovanie netrvalo zbytocne dlho...ale sem-tam citim aj vyslovene podbrusko teda...veru veru, je to este dalekooooo....kedy mas ist na krv ?

lucecita25
30. jún 2016

@14nunu10 no tie vyrazky po dekolte mam aj ja habadeeeej...ale ja som si za posledne mesiace vsimla, ze sa mi tvoria kratko pred mrchou, ale duuufam, ze sa ta svina uz neukaze 😉 v tvojom pripade je to mozno reakcia na stimulku, ktovie...ked si to predtym nemavala...

14nunu10
autor
30. jún 2016

@lucecita25 teba v pravom mňa picha častejšie v ľavom 😀no uvidíme teda no 12-14 deň po ET ale nepôjdem do heliosu ale ku gyndosovi a potom im zavolám výsledok 😇😇a tie vyrážky no ja ti neviem cez stimulaciu paaar sa vyhodilo a hneď zmizlo a pred ms sa mi zvykne vyhodiť tak jedna dve hnisavé zapálené ale toto je extreeem..ktovie,som zvedavá kedy to pominie 😀☺aale aspoň nie si sama 😇😇😇😇

lmt
30. jún 2016

baby bol s vami centre na vklade aj partner?myslím či ma môže zaniesť aj niekto iný, alebo treba aj jeho aby podpísal nejaké doklady, lebo pri odbere vajíčok viem že môj podpisoval nejaké papiere.

14nunu10
autor
30. jún 2016

@lmt partner bol ale tiež pre istotu podpisoval papiere na odbere,nie uz nic nepodpisoval

lmt
30. jún 2016

@14nunu10 Dakujem za info. Drž sa. 😉

14nunu10
autor
30. jún 2016

@lmt dik aj ty 😘😘😘

lucecita25
1. júl 2016

@14nunu10 uhum....no ja mám v papieroch písané, že odber krvi na 10 a 14 deň po ET..len teraz nechápem, že akože 2krát budem musieť ísť na odber ? som sa sestričky nespýtala, lebo som si to všimla, až keď som odtiaľ po ET odišla...ale nepovedala mi, že by som mala ísť 2krát, nič také nespomenula...len, že 10-ty deň vychádza na sobotu, tak stačí, ak prídem pondelok, čiže na 12-ty deň...

lucecita25
1. júl 2016

@lmt so mnou bol partner...po odbere vajíčok podpisoval nejaký papier, že on bol môj doprovod...ale po ET už nič nebolo treba podpisovať 🙂 Podľa mňa na vklad môže ísť s tebou hocikto...dôležité je, aby si mala doprovod...

14nunu10
autor
1. júl 2016

@lucecita25 aha,no ja v jednom papieri pre lekára je ze najskôr 12 deň odber krvi +utz a v druhom papieri pre pacientku co ti ostáva doma tam mam 14 deň kontrola v helios alebo u svojho obvodneho gyndosa a zavolať im výsledok..takže buď v pondelok alebo vo štvrtok uvidím kedy zbehnem 😁chystas sa aj testovať či nie?

leelloo
1. júl 2016

Tak ja idem zajtra na vklad 😍 Vraj to vsetky 5 vajok prežilo, niektoré sa delia rýchlejšie, niektoré pomalšie. Juuuuj, ako sa tesim 😄 Dnes svadbujem, takze nemam ani cas na to mysliet, dala som si pohar červeného na sliznicu a dufam, ze zajtra vsetko prebehne hladko 😊

14nunu10
autor
1. júl 2016

@leelloo jeeejo budem na teba myslieť moja 👍ešte si uzi od zajtra budeš tehulaaaaaa 👏👏👏

leelloo
1. júl 2016

@14nunu10 dakujeeeem, dufam, ze ano 😀 My vsetky 😉

14nunu10
autor
1. júl 2016

@leelloo ja o tom vôbec nepochybujem,o ktorej ideš?

monso2107
1. júl 2016

Ahojte tak dnes vlozili 2 bublinky jeden3bunkac a druhy 4bunkac akosi ma boli podbrusko ked urobi. Prudci pohyb ale to mam asi ako mi odoberali dufam ze bude vsetko ok

14nunu10
autor
1. júl 2016

@monso2107 jasné že bude 👶👶teda dve bublinky super!!!už nech sa len krásne zabyvaju 🙌

leelloo
1. júl 2016

@monso2107 super 🙂 ja tiez zvažujem 2, ale uvidim, co mi zajtra povedia.
@14nunu10 idem rano o 8

lmt
1. júl 2016

@leelloo ja idem tiež zajtra na 8.00, už sa neviem dočkať. ja som bola za svojou gynekologickou a povedala že si máme dať 1.

monso2107
1. júl 2016

@lmt ja som dala dve lebo viac som nemala a jedno som nechcela dat mrazit ja som pripravrna na dvojicky lebo ja som z dvojicok takze ziadna rarita unas

leelloo
1. júl 2016

@lmt bola si okrem pondelka na nejakej prehliadke? Ja som nebola, len mi dnes zavolali, ze zajtra je vklad. Zrejme nas tam zasa bude dost 😀

lmt
1. júl 2016

@monso2107 tak ti držím silno palce, na dvojičky by som pristala no podla doktorky by som mala problem ich vynosiť, mohli by nastať komplikacie, tak silno dúfam že zajtra sa našej bublinke bude u mna páčiť a udrží sa.

lmt
1. júl 2016

@leelloo nie nebola nikde, len mi dnes volali ako tebe.

14nunu10
autor
1. júl 2016

@lmt aj tebe prajem nech to máš za sebou a ďalšia tehulka medzi nami 😍

Inak musela som si dať pol paralenu lebo ma príšerne rozbolela hlava 😖až mi na vracanie z toho

14nunu10
autor
2. júl 2016

Baby držím prsteky,teším sa 👏👏👏✊

leelloo
2. júl 2016

@14nunu10 tak uz mam bublinku v brušku aj ja 😍 Vložili mi blastocystu, este 4 budu sledovať, v pondelok mam volat, kolko budu mraziť.