Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lmt ja som tehotna treti krat, bohuzial jedno biochemicke, druha anembryomola a nikdy som nemala ziadne príznaky ze som tehotna a ani som nijak inak necitila. podla mna v tomto smere vela zohrava psychika a autosugescia 😀 nikdy som okrem // na teste nemala ziaden priznak, to podla mna pride az casom...cize bolo po PK? neboj, to bude bojovnik, najsilnejsie zo vsetkych 🙂
@monso2107fuuha ?so starou krvou?no jedine z krcka keď zavadzali embryo..toto fakt netuším moja
Aky je rozdiel mezi embriom a blaskocystou ja som stoho nejaka mimo mne vkladaly embria 3 a 4 bunkove kedy mysliz ze mozem skusit testivat
@14nunu10 waaaaaw paraaaada, gratulujem 🙂 obdivujem ta, ze si uz mala odvahu testovat 🙂 aj si v prych dnoch nieco citila, ked sa uhniezdovalo ?
@lucecita25 áno hneď večer v deň transferu aj na druhý a dosť silno v ľavo..No odvaha 😁 moja povedala som si mám tri testy a ktorú noc nebudem behať každé tri hodky na vecko tak testnem a spala som od deviatej do štvrtej rána tak reku testnem skúsim keď je taký koncentrovaný moč😁 v sobotu chcem druhý kazetovy urobiť ..
@14nunu10 no o tom nočnom cikani by som tiez vedela hovorit, tiez casto chodim...a kedy je najlepsie testnut ? Trebars hned rano po prebudeni alebo aj niekedy pocas dna, ci vecer ? Ja neviem, ale na test sa MOŽNO odvazim az v nedelu, kedze pondelok idem na krv...tak mozno skusim teda v nedelu, aby som sa nestresovala pondelok do 14-tej, ked si budem volat pre vysledok...ale aj tak sa taaaaak bojiiiiiim....bojim sa sklamania...hovori sa, ze zena to vyciti, ked je tehotna (ako napr.aj ty), no ja ten pocit moc nemam ☹ Resp. mam take zmiesane pocity...raz si myslim, ze to vyslo, na druhy den uz mam pochybnosti...aj ked som aj ja odo dna transferu citila 4 dni to brusko, teda tu pravu stranu, bohvie...raz si poviem, ze bodaj by to bolo uhniezdovanie, no potom si hovorim, ze to bol asi len dosledok toho zakroku, ze sa mi "tam vnutri" aj pri odbere vajicok, aj pocas ET "vŕtali".....aaaachjo, nech je uz pondelok, lebo ma šľahne...uz ani prsia ma nebolia...zacali cca pred viac ako pred 2 tyzdnami, ale ze brutalne boleli a od nedele uz nebolia...akurat mam uz par dni kazdy den pocit na mrchu, dnes mam uz 31 DC a ET som mala na 25 DC...ty si na ktory DC mala ET ?

@lmt ty si bola na opu, ked ja som mala vklad a aj v ambulancii v NR sme sa stretli zo 2x 🙂 drzim palce, aby emrijko zabojovalo a mrazaciky ani nepotrebovali