Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lucecita25 ja som mala na 21 DC
@monso2107 no rozdiel je ten že blastocysta ma už vyše 100 buniek a už sa trhá a ma 5-6 dní,kiež to 3-6 bunkove sú maličké cca 2-3 deň ..čiže rozdiel medzi nimi je rozdiel 3-4 dní nič viac .Veď to je vlastne Predĺžená kultivacia aby vykultivovala tie najlepšie a najzdravsie embrya..ono keď prežijú kultivaciu tak sú odolné a skôr sa uchytia ako tie menej bunkove,ale niekedy to neplatí ..
No veru to budem velmi stastna skoro 9 rokov cakania
@14nunu10 co mysliiiiis ? Robeny dnes
@14nunu10 mam na prd fotak v mobile, nedalo sa to lepsie odfotit
@lucecita25 je to taaaaam!!!!😍😍😍😍😍ja to vidiiiiiimm,kraaaaaasne + 😎🙌
@lucecita25 booooooziiiinkuuuu,potichučky môžem gratulovaaaaat cmuuuuuk 🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼👶👶👶
@14nunu10 viem, ze je to este slabulinke, ale vaaazne sa mozem teda potichucky tesit ????? 🙂 😉 takze dnes som ktory den po ET ? 7 alebo 8 ? Mam to ratat odo dna ET alebo az od nasledujuceho dna ?
@lucecita25 den po ET je prvyy..Veď my sme mali rovnako transfer v stredu 29.6 či????
@lucecita25 jasné že sa môžeš opatrne tesiiiit ale proste je to taaaam!!!! Juj či sa tesiiiim
@14nunu10 hej hej 29.6. sme mali 😉 takze dnes je 7 den, hej ? Prepac, ze sa tak debilne vypytujem, ale ja som ze uuuuuplne mimo 😉
@lucecita25 áno Šťastná 7 🌷🌹no budeme spolu 🐾🐾🐾do pôrodnice 😀☺
@14nunu10 @lucecita25 gratulujem baby 🙂
@19lilly dakujeeem 😉
@14nunu10 hm...spravila som si aj ten obycajny prúžkovy 10-tkovy a tam mi druhu ciarku neukazalo ☹
@lucecita25 ukáže sa keď test uschne..ale ten kazetovy ti vyšiel a tie sú lepšie ..skús ešte cez víkend testnut ako ja a budeme múdrejšie☺
@14nunu10 Čítam tu samé dobré správy, gratulujem 🙂 Držím palce do ďalších dní 🙂
@jarusmischo ďakujem pekne aj keď to ešte stále nieje isté veď vieš ako 😌
@14nunu10 Viem, chápem, ale nádej je obrovská 🙂 Držím paluchy. Dnes som bola v Heliose ešte na ďalšom odbere krvi, no to bola ráno iná "masovka". Celé čakárne úplne plné. Nechápala som, normálne som asi civela aj s otvorenými ústami, že to čo je?
@jarusmischo to aj v bratislave bolo milion ludi dnes. to zevraj preto lebo bolo vcera volno
@14nunu10 jasne, urcite chcem skusit este, asi v sobotu alebo v nedelu
@jarusmischo áno takto veľa ľudí tam býva hlavne víkendy a mala som tu česť v nedeľu raz tam byt,kokos s drahým sme vraveli ze je tu viac ľudí ako v kostole na nedeľnej omši 😁😁ale nie vždy natrafis na takéto stavy neboj 😉
@lucecita25 aj jaaaaaa aj jaaaa asi v sobotu ráno 😍😍😍😍
@19lilly To mi veru nenapadlo, ale môže byť. Ja som našťastie bola prvá 😀
@14nunu10 No to sa teším, ale nevadí, to prežijeme... 🙂
@jarusmischo dá sa to vydržať a ide to celkom rýchlo pohoda 😍

@lucecita25 vieš hodne robí psychika,ja ta chápem každá sa bojíme ale aj dúfame a veríme 😕človek sa aj snaží pozitívne myslieť len je to ťažké presne ako hovoríš jeden deň tak a na druhý zas opak ..
No to človek fakt vyciti ze nieco s tym telom je a nebývalo také ..ale nič nieje stratené,hlavu hore ☺😎Ono to nemusí byť ranný prvý moc keď si cikala pred 2-3 hodinami,asi by som si odsledovala keď bude co najväčšia prestávka a tak testla..to už musíš ty vedieť či menej chodíš doobeda,poobede,večer,v noci..☺keď niektorá žena nemá žiadne príznaky,tak myslím že nieje pravidlo ze ta musia bolieť prsia .Ja cítim skôr pnutie v nich a také ako svrbenie okolo dvorcov a pobolievanie spod pazuchy až ..Ja si myslím že to cikanie je už dobrý priznak č.1 ďalej ukáže čas mojo,veľmi ti to prajem a držím moc moc moc prsteky naozaj ..