icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

wewika1
4. júl 2016

@lmt ty si bola na opu, ked ja som mala vklad a aj v ambulancii v NR sme sa stretli zo 2x 🙂 drzim palce, aby emrijko zabojovalo a mrazaciky ani nepotrebovali

lmt
4. júl 2016

@wewika1 jééj, môže to byť, podla fotky čo tu máš som ťa nespoznala, ako sa darí tebe?

wewika1
4. júl 2016

@lmt uz vas pomaly isli pustat, bolo to pred jednou a cez izbu som vam 2x pochodovala na wc, nevedeli som sa nejak trafit s mocakom 😀 vcelku dobre, v stredu idem na krv, tak uvidim. a ty ako? vcera si ma vklad? jedno ci dve ste vkladali?

mataa123
4. júl 2016

@leelloo ahoj,no,nebola som tu tak casto.mala som v stredu odber,bolo len jedno vajicko,ale je to bojovnik,bolo zrele,oplodnilo sa a teraz uz len cakat ci sa poriadne zahryzlo,ale verim tomu ze hej,bolo len jedno,tak verim,ze o to silnejsie a bude bojovat az do konca 🙂 😉

lmt
4. júl 2016

@wewika1 v sobotu som mala vklad, 1 mi vkladali, nakoľko ostatné boli málo bunkové. Tak si silno držím palce, nech ti to vyjde a pevné nervy pri čakaní. Mysli pozitívne. 🙂
Máš aj nejaké signály že si tehotná?

lmt
4. júl 2016

@mataa123 silno budem na teba myslieť nech sa pekne uhniezdi.

mataa123
4. júl 2016

@lmt Ďakujem pekne 🙂 verím tomu,ze zabojuje 🙂 Tiez ti budem drzat palce,nech o 9 mesiacov kocikas 😉

wewika1
4. júl 2016

@lmt ja som tehotna treti krat, bohuzial jedno biochemicke, druha anembryomola a nikdy som nemala ziadne príznaky ze som tehotna a ani som nijak inak necitila. podla mna v tomto smere vela zohrava psychika a autosugescia 😀 nikdy som okrem // na teste nemala ziaden priznak, to podla mna pride az casom...cize bolo po PK? neboj, to bude bojovnik, najsilnejsie zo vsetkych 🙂

leelloo
4. júl 2016

@mataa123 urcite to bude bojovnik, drzim moc palce 🙂 ja som mala vklad v sobotu, tak tiez dufam, ze to zabojuje 🙂

mataa123
4. júl 2016

@leelloo Ďakujem 😉 No bol to sam vojak v poli,tak bude o to silnejsi,alebo silnejsia 🙂 Ja som mala vklad v piatok.Jaj baby,ja drzim palce všetkým co sme tu,nech to dotiahneme do uspesneho konca 🙂

14nunu10
autor
4. júl 2016

@mataa123 tak predsa bolo jedno ..sila verím že to bude ten najsprávnejší 😎😉

mataa123
4. júl 2016

@14nunu10 Tiez tomu verim 🙂 A tebe drzim palceky 😉

14nunu10
autor
4. júl 2016

@mataa123 diky,napodobne moc moc moc 😍

monso2107
4. júl 2016

@14nunu10 ahoj vies mi prosimta poradit v piatok som mala vklad a davam si gel dovnutra co mi predpisal doky a dnes mam strasne husti hlirn zmiesany z takou starou krvou nie moc ale je to tam co to moze byt

14nunu10
autor
5. júl 2016

Dobre ranko 6 deň po ET ..žeby??😍😍😍😍😎

14nunu10
autor
5. júl 2016

@monso2107fuuha ?so starou krvou?no jedine z krcka keď zavadzali embryo..toto fakt netuším moja

leelloo
5. júl 2016

@14nunu10 jeeeeeeej, je to taaaam, strasne sa tesim 😀 😀 😀

denidi
5. júl 2016

@14nunu10 supeeer,nech krásne silniete😘

14nunu10
autor
5. júl 2016

@leelloo 😁😁😁😁😁ja stastnyyyy zemepaaaan ďakujem 💋💋💋

mkatkam
5. júl 2016

@leelloo super spravy!🙂 tesim sa;)

14nunu10
autor
5. júl 2016

@denidi veď toto ešte je to taký duch ale celkom pekný duuusiik ďakujem mojka 😙

mkatkam
5. júl 2016

@14nunu10 ;) tesim tesim parada;)

leelloo
5. júl 2016

@14nunu10 tak ale to bolo jasne, uz ked si to citila 🙂 ja zatial 3-den, ale nemam ziadny pocit, skor si stale nahovaram nieco 🙂 no uvidime, nedockava som hrozne

14nunu10
autor
5. júl 2016

@mkatkam
@leelloo ❤ďakujem vám kocky ..No dnes má riadne prsia bolia cítim neskutočné pnutie ..tak ja už svojeteloo poznám,ale to sa každá naučíte 😉tebe to tiež uteká mojka zachvilku budeš testovať aj ty 😍

monso2107
5. júl 2016

@14nunu10 gratulujem to rychlo ukazalo

14nunu10
autor
5. júl 2016

@monso2107 musela sa blastocysta hneď zahniezdit inak to nevidím a za dva dni by som mala mrchu dostať ...uvidíme ešte sa človek teší opatrne

monso2107
5. júl 2016

Aky je rozdiel mezi embriom a blaskocystou ja som stoho nejaka mimo mne vkladaly embria 3 a 4 bunkove kedy mysliz ze mozem skusit testivat

lucecita25
5. júl 2016

@14nunu10 waaaaaw paraaaada, gratulujem 🙂 obdivujem ta, ze si uz mala odvahu testovat 🙂 aj si v prych dnoch nieco citila, ked sa uhniezdovalo ?

14nunu10
autor
5. júl 2016

@lucecita25 áno hneď večer v deň transferu aj na druhý a dosť silno v ľavo..No odvaha 😁 moja povedala som si mám tri testy a ktorú noc nebudem behať každé tri hodky na vecko tak testnem a spala som od deviatej do štvrtej rána tak reku testnem skúsim keď je taký koncentrovaný moč😁 v sobotu chcem druhý kazetovy urobiť ..

lucecita25
5. júl 2016

@14nunu10 no o tom nočnom cikani by som tiez vedela hovorit, tiez casto chodim...a kedy je najlepsie testnut ? Trebars hned rano po prebudeni alebo aj niekedy pocas dna, ci vecer ? Ja neviem, ale na test sa MOŽNO odvazim az v nedelu, kedze pondelok idem na krv...tak mozno skusim teda v nedelu, aby som sa nestresovala pondelok do 14-tej, ked si budem volat pre vysledok...ale aj tak sa taaaaak bojiiiiiim....bojim sa sklamania...hovori sa, ze zena to vyciti, ked je tehotna (ako napr.aj ty), no ja ten pocit moc nemam ☹ Resp. mam take zmiesane pocity...raz si myslim, ze to vyslo, na druhy den uz mam pochybnosti...aj ked som aj ja odo dna transferu citila 4 dni to brusko, teda tu pravu stranu, bohvie...raz si poviem, ze bodaj by to bolo uhniezdovanie, no potom si hovorim, ze to bol asi len dosledok toho zakroku, ze sa mi "tam vnutri" aj pri odbere vajicok, aj pocas ET "vŕtali".....aaaachjo, nech je uz pondelok, lebo ma šľahne...uz ani prsia ma nebolia...zacali cca pred viac ako pred 2 tyzdnami, ale ze brutalne boleli a od nedele uz nebolia...akurat mam uz par dni kazdy den pocit na mrchu, dnes mam uz 31 DC a ET som mala na 25 DC...ty si na ktory DC mala ET ?