Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lucecita25 jeeej, aj ja gratulujem 😀😀😀
Dobre ranko babule 😀 1.7.bol vklad,takze dnes som 6 den po,co myslite,oplati sa mi testovat,ked mi vkladali len 2dnove embryko,ziadna pk,nic.este je asi skoro,ze?
@14nunu10 no ved to,ze ja mam uz taku chut urobit testik 😕 ale 6 den je moc skoro asi,ked vam co ste mali po pk,zacina ukazovat az na taky 7,~ den ak sa nemyslim,vsak.tak aspon dnes nakupim zasobu a uvidime,na krv idem v pondelok,co je 10 den,ms by som mala mat v nedelu,ale verim tomu,ze najblizsich o mesiacov nepride 😀
@lucecita25 supeer,kraaasa😃
Baby tak nádherne sa to tu rozbieha,nech pekne silnejú testiky a zachvilu sa všetky pridáme😉
Ano budem pockam do nedele na krv idem az 15.7 citim sa normalne nic takeho len ma boli prsia ale to mavam aj pred mrchu
Ja mam ms dostat v utorok ale dufam ze nepride tak isto
No dievčatá, tak FSH mám 20,2. Norma je vraj do 8,9. Ostatné je všetko v norme. Spg má zlú morfológiu, takže ideme písať žiadosť a budeme čakať na schválenie.
@jarusmischo bude to dobre, neboj. Ja mam tiez tak FSH a vydolovali zo mna 5 vajicok 🙂 Aku mate poistovnu? niekde schvaluju aj za par dni. Len vo VZP im to trvalo mesiac a pol 🙂
@leelloo Mi usmev zamrzol,to vazne mesiac a pol? No mame vseobecnu....
@jarusmischo tak nemusi to byt pravidlo. Ked sme my podavali ziadost, vraj sa im tam vtedy nieco menilo a doktorka vravela, ze by sa to malo zlepsit s tym schvalovanim. My sme ziadost podavali v aprili, odvtedy uz to mozno ide rychlejsie,
@jarusmischo ahoj, nam ziadost schvalili po mesiaci vo vseobecnej (aktualne)
@leelloo Tak mna prsia ani pred ms nebolievali,ale vraj to moze byt aj s utrogestanu,tak uvidime,len mi nejdu do hlavy tie hrce,alebo co to je.no ked by ma prsia takto boleli celých 9m,cert to ber,vydrzim :D vcera som varila a jak som stala pri linke,neskutocne ma pichlo,az som sa musela prikrcit aby som to ustala,ale nie vlavo,ani v pravo,v strede.aj ja mam mat v nedelu,rano urobim test,na krv idem v pondelok,ale podla mna skoro 10 dni po,bude to uz vobec v krvi tak skoro?
@mataa123 v krvi by to malo byt uz. Ja asi testovat nebudem, skusim vydrzat do krvi, muz mi zakazal 🙂 Cez vikend ideme k nasim a nemam ziadny test, takze to nejako vydrzim, ale ten pondelok bude kriticky 😀 mna prsia nikdy nebolievali, zacali ma boliet az ked som si zacala pichat a po opu to pomaly odchadzalo.

ja som ochorela, dúfam že to nebude mať vplyv na našu bublinku, mám horúčku, škriabe ma v hrdle a mám plný nos. ale dávam si len vitamín C, homeopatiká na nádchu, a pijem lipovú čaj, dúfam že to môžem....