icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lmt
6. júl 2016

ja som ochorela, dúfam že to nebude mať vplyv na našu bublinku, mám horúčku, škriabe ma v hrdle a mám plný nos. ale dávam si len vitamín C, homeopatiká na nádchu, a pijem lipovú čaj, dúfam že to môžem....

14nunu10
autor
6. júl 2016

@lmt jasné že môžeš ...😉skóre uzdravenie prajem vám obom 😍

leelloo
6. júl 2016

@lucecita25 jeeej, aj ja gratulujem 😀😀😀

mataa123
7. júl 2016

Dobre ranko babule 😀 1.7.bol vklad,takze dnes som 6 den po,co myslite,oplati sa mi testovat,ked mi vkladali len 2dnove embryko,ziadna pk,nic.este je asi skoro,ze?

14nunu10
autor
7. júl 2016

@mataa123 ahoj,viem ze si nedockava ale počkaj aspoň 2-3 dní vyhnes sa sklamaniu aj keď najlepšie je testovať po 10 dní ale vydržať je taaaak tazkeee 😰

mataa123
7. júl 2016

@14nunu10 no ved to,ze ja mam uz taku chut urobit testik 😕 ale 6 den je moc skoro asi,ked vam co ste mali po pk,zacina ukazovat az na taky 7,~ den ak sa nemyslim,vsak.tak aspon dnes nakupim zasobu a uvidime,na krv idem v pondelok,co je 10 den,ms by som mala mat v nedelu,ale verim tomu,ze najblizsich o mesiacov nepride 😀

14nunu10
autor
7. júl 2016

@mataa123 ja som testovala 6 deň po ET a vyšiel duch ale po PK a ku dr idem v utorok to by som mala byť 4+4tt viem ze na sone nič moc neuvidí ale musím na krv do 14 dňa po..a keďže v stredu nebudem mať auto preto pôjdem v utorok ..

14nunu10
autor
7. júl 2016

Takto na 6 deň vyšiel mne ..slabunky duch ale v sobotu chcem iný kazetovy test urobiť 😉

mataa123
7. júl 2016

@14nunu10 jaj,normalne som sa teraz potesila 😀 tak je 100% skoro pre mna dneska,ked tebe vysiel duch a mala si aj pk.urobim testik v nedelu ked mam mat ms.a uvidime,ale to cakanie je strasne 😕 a tebe gratulujem,nech ciarka silnie a su riadne kolajnice v sobotu 😉

monso2107
7. júl 2016

@mataa123 ahoj aj ja som bola 1.7 a vkladali dvojdnove emrijo

14nunu10
autor
7. júl 2016

@mataa123 super,držím prsteky 😍

denidi
7. júl 2016

@lucecita25 supeer,kraaasa😃
Baby tak nádherne sa to tu rozbieha,nech pekne silnejú testiky a zachvilu sa všetky pridáme😉

mataa123
7. júl 2016

@monso2107 ahoj 😀 no,aspon nie som sama co bola prveho,mam partacku 😀 a co,ako sa citis,budes aj testovat,kedy mas ist ma krv?

monso2107
7. júl 2016

Ano budem pockam do nedele na krv idem az 15.7 citim sa normalne nic takeho len ma boli prsia ale to mavam aj pred mrchu

mataa123
7. júl 2016

@monso2107 v nedelu skusim aj ja,mam mat vtedy ms,tak to by uz mohlo ukazat.ja idem na krv 11,ty az 15?prsia bolia aj mna,co ma pred ms nebolievaju,ale to moze byt asi aj s utrogestanu,ci? @14nunu10 babo rad 😀

monso2107
7. júl 2016

@mataa123 ja nemam utrogestsn ale crinone 8% to je gel

lucecita25
7. júl 2016

@leelloo
@denidi ďakujem baby 🙂 zatiaľ sa len tak opatrne teším, pondelok idem na krv, tak sa uvidí 😉

mataa123
7. júl 2016

@monso2107 jaj tak,no ved uvidime v nedelu ci dorazi ms,ale verim ze nie 😀

monso2107
7. júl 2016

Ja mam ms dostat v utorok ale dufam ze nepride tak isto

jarusmischo
8. júl 2016

No dievčatá, tak FSH mám 20,2. Norma je vraj do 8,9. Ostatné je všetko v norme. Spg má zlú morfológiu, takže ideme písať žiadosť a budeme čakať na schválenie.

leelloo
8. júl 2016

@jarusmischo bude to dobre, neboj. Ja mam tiez tak FSH a vydolovali zo mna 5 vajicok 🙂 Aku mate poistovnu? niekde schvaluju aj za par dni. Len vo VZP im to trvalo mesiac a pol 🙂

14nunu10
autor
8. júl 2016

@mataa123 veru môže byť aj z utrosu ale nie silno ..bude dobre 💋

mataa123
8. júl 2016

@14nunu10 no je to veru dost 😕 a na bokoch sa mi spravili ako keby hrce,alebo ako to mam povedat a vecer ked sa sprchujem idem umret ako ma prsia bolia 😕 snad je to dobre znamenie 😀

jarusmischo
8. júl 2016

@leelloo Mi usmev zamrzol,to vazne mesiac a pol? No mame vseobecnu....

14nunu10
autor
8. júl 2016

@mataa123 mňa tak strašne boleli iba pri prvom dieťati..potom si už telo akokeby zvyklo....a to je super priznak juj 🙋

leelloo
8. júl 2016

@jarusmischo tak nemusi to byt pravidlo. Ked sme my podavali ziadost, vraj sa im tam vtedy nieco menilo a doktorka vravela, ze by sa to malo zlepsit s tym schvalovanim. My sme ziadost podavali v aprili, odvtedy uz to mozno ide rychlejsie,

kacenka_1
8. júl 2016

@jarusmischo ahoj, nam ziadost schvalili po mesiaci vo vseobecnej (aktualne)

leelloo
8. júl 2016

@mataa123 to az tak? to vyzera na celkom pekne priznaky 🙂 ja stale nic necitim, vcera a dnes ma tak ako keby palilo v lone, ale skor som mala pocit ako pred ms :( mala by som dostat v nedelu, tak dufam, ze nepride, na krv idem az v utorok.

mataa123
8. júl 2016

@leelloo Tak mna prsia ani pred ms nebolievali,ale vraj to moze byt aj s utrogestanu,tak uvidime,len mi nejdu do hlavy tie hrce,alebo co to je.no ked by ma prsia takto boleli celých 9m,cert to ber,vydrzim :D vcera som varila a jak som stala pri linke,neskutocne ma pichlo,az som sa musela prikrcit aby som to ustala,ale nie vlavo,ani v pravo,v strede.aj ja mam mat v nedelu,rano urobim test,na krv idem v pondelok,ale podla mna skoro 10 dni po,bude to uz vobec v krvi tak skoro?

leelloo
8. júl 2016

@mataa123 v krvi by to malo byt uz. Ja asi testovat nebudem, skusim vydrzat do krvi, muz mi zakazal 🙂 Cez vikend ideme k nasim a nemam ziadny test, takze to nejako vydrzim, ale ten pondelok bude kriticky 😀 mna prsia nikdy nebolievali, zacali ma boliet az ked som si zacala pichat a po opu to pomaly odchadzalo.