Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Dobre ranko babule 😀 1.7.bol vklad,takze dnes som 6 den po,co myslite,oplati sa mi testovat,ked mi vkladali len 2dnove embryko,ziadna pk,nic.este je asi skoro,ze?
@14nunu10 no ved to,ze ja mam uz taku chut urobit testik 😕 ale 6 den je moc skoro asi,ked vam co ste mali po pk,zacina ukazovat az na taky 7,~ den ak sa nemyslim,vsak.tak aspon dnes nakupim zasobu a uvidime,na krv idem v pondelok,co je 10 den,ms by som mala mat v nedelu,ale verim tomu,ze najblizsich o mesiacov nepride 😀
@lucecita25 supeer,kraaasa😃
Baby tak nádherne sa to tu rozbieha,nech pekne silnejú testiky a zachvilu sa všetky pridáme😉
Ano budem pockam do nedele na krv idem az 15.7 citim sa normalne nic takeho len ma boli prsia ale to mavam aj pred mrchu
No dievčatá, tak FSH mám 20,2. Norma je vraj do 8,9. Ostatné je všetko v norme. Spg má zlú morfológiu, takže ideme písať žiadosť a budeme čakať na schválenie.
@jarusmischo bude to dobre, neboj. Ja mam tiez tak FSH a vydolovali zo mna 5 vajicok 🙂 Aku mate poistovnu? niekde schvaluju aj za par dni. Len vo VZP im to trvalo mesiac a pol 🙂
@jarusmischo tak nemusi to byt pravidlo. Ked sme my podavali ziadost, vraj sa im tam vtedy nieco menilo a doktorka vravela, ze by sa to malo zlepsit s tym schvalovanim. My sme ziadost podavali v aprili, odvtedy uz to mozno ide rychlejsie,
@leelloo Tak mna prsia ani pred ms nebolievali,ale vraj to moze byt aj s utrogestanu,tak uvidime,len mi nejdu do hlavy tie hrce,alebo co to je.no ked by ma prsia takto boleli celých 9m,cert to ber,vydrzim :D vcera som varila a jak som stala pri linke,neskutocne ma pichlo,az som sa musela prikrcit aby som to ustala,ale nie vlavo,ani v pravo,v strede.aj ja mam mat v nedelu,rano urobim test,na krv idem v pondelok,ale podla mna skoro 10 dni po,bude to uz vobec v krvi tak skoro?
@mataa123 v krvi by to malo byt uz. Ja asi testovat nebudem, skusim vydrzat do krvi, muz mi zakazal 🙂 Cez vikend ideme k nasim a nemam ziadny test, takze to nejako vydrzim, ale ten pondelok bude kriticky 😀 mna prsia nikdy nebolievali, zacali ma boliet az ked som si zacala pichat a po opu to pomaly odchadzalo.

ja som ochorela, dúfam že to nebude mať vplyv na našu bublinku, mám horúčku, škriabe ma v hrdle a mám plný nos. ale dávam si len vitamín C, homeopatiká na nádchu, a pijem lipovú čaj, dúfam že to môžem....