Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Dnes som absolvovala kontrolný odber krvi, ktorý potvrdil že tehotná nie som, s doktorkou sme sa zhodli, že to skúsime v septembri s našimi zamrazenými embryami, a vložíme 2 ak budú schopné. Takže sa nevzdávame, hlavu hore.
@lmt drzim palec, ja ma 2. pokus v auguste, ale davam si len jedno, nech mam este jedno v zalohe, dcerka ma momentalne 5 rokov, tak sa na dvojicky necitim 🙂 ak by sa ujali obe 🙂...
ppocujte baby je to len moj pocit alebo je to tak tym co to vyslo su z martina z heliosu a tym co to nevyslo su z gynfivu z ba? ci? zaujimalo by ma taketo porovnanie
Uz mame potvrdene hcg vysoke nabuduci tyzden na odberi
zienky ktore ste mali zle manzelove spermie ,co vam robili v centrach ???ja nechcem od cudzieho darcu :( vedia tam daco urobit stym?ako ste na tom:?ja som zdrava aj dieta mam uz jedno ale manzel nie
@domca002 mal už manžel robeny spermiogram? V centre mu ho aj tak spravia a podľa výsledkov vám povedia o možnostiach, ktoré máte. Teba vyšetria tiež, a vezmú krv.
@lmt tak to nevyšlo,do kelu,chvalim tvoj prístup a prajem všetko dobré do druhého kola..Ket bude úspešný ,moja drz sa 😙
@leelloo tak veľa šťastia!to nevadí že budeš pri niekom inom,či? Moja my co sme boli 5 na izbe pri odbere vajíčok tak sa ET vydaril iba dvom...prajem ti nech ten tvoj uz bude úspešný! 👍
@monso2107 gratulujem mojo,super teším sa 👶
@piussi no toto paráda veľa šťastia 🙋
@lmt tiez som sa jej pytala,akosi sme nemali stastie,ta "nasa"skupinka 😕 ja ked som bola v pondelok a v stredu na krv,boli tam baby co chodili s nami a bolo vidno ze si smutne,tak clovek hned vie 😞 inak teba si asi pamatam,na kontrolu ked sme chodili,nosis aj okuliare,ze?😀neboj sa nic,dalsie kolo nam vyjde vsetkym do jednej 😉😀 treba verit a skusat,aj my budeme maminky 😉
@lmt veru nemali 😕 panbozko chce,aby sme si este uzili leto 😀 no ja nemam ani mrazacikov,ja musim ist vsetko od zaciatku 😕 ale uz som objednana 17 augusta mam termin v Nr,pokecat s doktorom,co a ako,kedy mozme zacat,dufam,ze sa bude dat cim skor.ja by som sla ked aj zajtra 😀 a ty co,kedy idete?

@monso2107 to ubehne,a neboj dobre bude musíš pozitívne zmyslat ☺☺☺veľa šťastia moja drz sa