icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

14nunu10
autor
15. júl 2016

@monso2107 to ubehne,a neboj dobre bude musíš pozitívne zmyslat ☺☺☺veľa šťastia moja drz sa

piussi
15. júl 2016

@19lilly v pondelok odber a asi v piatok vklad..stressssss

monso2107
15. júl 2016

@piussi nestresuj sa bud uplne v pohode

19lilly
15. júl 2016

@piussi to skor na sobotu vychadza po predlzenej kultivacii bo ja som mala odber utorok a vklad mam nedelu

14nunu10
autor
15. júl 2016

@piussi kluuud to je tá najkrajšia časť na celom ivf ...buď v klude a tes sa moja

lmt
15. júl 2016

Dnes som absolvovala kontrolný odber krvi, ktorý potvrdil že tehotná nie som, s doktorkou sme sa zhodli, že to skúsime v septembri s našimi zamrazenými embryami, a vložíme 2 ak budú schopné. Takže sa nevzdávame, hlavu hore.

19lilly
15. júl 2016

@lmt to mi je luto :( a prave pre toto okrem ineho chcem hned dve. Uz ziadne hokusy pokusy ze najprv jedno

michaela.g
15. júl 2016

@lmt drzim palec, ja ma 2. pokus v auguste, ale davam si len jedno, nech mam este jedno v zalohe, dcerka ma momentalne 5 rokov, tak sa na dvojicky necitim 🙂 ak by sa ujali obe 🙂...

leelloo
15. júl 2016

@lmt ja som na kontrolnom ani nebola. Objednala som sa dnes na konzultáciu, ale moja Dr tam nie je az do septembra, tak ma dali k niekomu inému a objednali ma az o 2 tyzdne. Inak dalsia co bola s nami, tak ta tiez nic.

19lilly
15. júl 2016

ppocujte baby je to len moj pocit alebo je to tak tym co to vyslo su z martina z heliosu a tym co to nevyslo su z gynfivu z ba? ci? zaujimalo by ma taketo porovnanie

leelloo
15. júl 2016

@19lilly tazko povedat, vsetky sme v podstate mali to iste, aj icsi, aj PK. Nas bolo na vklade v GF v BA ten istý den 5 a nevyšlo to 3, tie dalsie baby neviem ako.

monso2107
15. júl 2016

Uz mame potvrdene hcg vysoke nabuduci tyzden na odberi

piussi
15. júl 2016

@monso2107
@14nunu10
@19lilly tak zmena..volal mi poobede a ešte som utekala do centra..sa mu to nezdalo..takže odber už v nedeľu..dnes picham pregnyl

19lilly
15. júl 2016

@monso2107 gratulujem 🙂 nech babo pekne rastie a o 9 mesiacov prinasa len radost

19lilly
15. júl 2016

@piussi fuuha supeer budes to mat skor za sebou a skor budes mat bublinku u seba 🙂

domca002
15. júl 2016

zienky ktore ste mali zle manzelove spermie ,co vam robili v centrach ???ja nechcem od cudzieho darcu :( vedia tam daco urobit stym?ako ste na tom:?ja som zdrava aj dieta mam uz jedno ale manzel nie

espritka29
15. júl 2016

@domca002 mal už manžel robeny spermiogram? V centre mu ho aj tak spravia a podľa výsledkov vám povedia o možnostiach, ktoré máte. Teba vyšetria tiež, a vezmú krv.

ssegra
15. júl 2016

@domca002 ak ma naozaj zly spermiogram neni vela veci co by mu pomohlo ☹ myslim vitaminy alebo tak

kakatulik
15. júl 2016

@domca002 co bolo na tych spermiach zle? S poctom a pohyblivostou sa nieco robit da. S morfoloiou uz menej. Ale stale su tu moznosti umeleho oplodnenia.

lmt
15. júl 2016

@19lilly my sme mali na prvý vklad iba jedno schopné embryjko zo šiestich čo sme mali na predlž.kultivácii, tak sa nám nedalo vybrať či jedno alebo dve.

lmt
15. júl 2016

@leelloo ja som sa dnes pýtala sestričky v Nr či to z nás volaktorej vyšlo čo sme z Nitry boli a že iba jednej.

14nunu10
autor
16. júl 2016

@lmt tak to nevyšlo,do kelu,chvalim tvoj prístup a prajem všetko dobré do druhého kola..Ket bude úspešný ,moja drz sa 😙

@leelloo tak veľa šťastia!to nevadí že budeš pri niekom inom,či? Moja my co sme boli 5 na izbe pri odbere vajíčok tak sa ET vydaril iba dvom...prajem ti nech ten tvoj uz bude úspešný! 👍

@monso2107 gratulujem mojo,super teším sa 👶

@piussi no toto paráda veľa šťastia 🙋

mataa123
16. júl 2016

@lmt tiez som sa jej pytala,akosi sme nemali stastie,ta "nasa"skupinka 😕 ja ked som bola v pondelok a v stredu na krv,boli tam baby co chodili s nami a bolo vidno ze si smutne,tak clovek hned vie 😞 inak teba si asi pamatam,na kontrolu ked sme chodili,nosis aj okuliare,ze?😀neboj sa nic,dalsie kolo nam vyjde vsetkym do jednej 😉😀 treba verit a skusat,aj my budeme maminky 😉

lmt
16. júl 2016

@mataa123 nemali sme štastie 😒 , ale verím že to príde v pravý čas, áno nosím okuliare dobre si pamätáš. Ty sa kedy chystáš na ďalšie kolo?

leelloo
16. júl 2016

@lmt tak teda nic, pokračujeme dalej, snad bude KET úspešnejší 🙂

mataa123
16. júl 2016

@lmt veru nemali 😕 panbozko chce,aby sme si este uzili leto 😀 no ja nemam ani mrazacikov,ja musim ist vsetko od zaciatku 😕 ale uz som objednana 17 augusta mam termin v Nr,pokecat s doktorom,co a ako,kedy mozme zacat,dufam,ze sa bude dat cim skor.ja by som sla ked aj zajtra 😀 a ty co,kedy idete?

mataa123
16. júl 2016

@lmt ja som si hlavne vsimla tvoje vlasy 😀 vzdy som chcela kucerave,mas ich krasne 😉

leelloo
16. júl 2016

@14nunu10 to ze budem u ineho Dr mi nevadi, chcem sa len popýtať co a ako, aky bude dalsi postup a kedy.

lmt
16. júl 2016

@mataa123 dakujem, ale mám s nimi starosti len, my by sme chceli v septembri skúsiť rozmraziť embyjká, tak dúfam že budú vhodné na vklad. ak nie tak si dáme pauzu dlhšiu.

mataa123
16. júl 2016

@lmt chcela by som mat tie tvoje starosti 😀 ja fufam,ze budeme moct zacat cim skor,uz aby to bolo 😀 neboj,budu vhodne a vyjde ti to 😉