Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Ahojte kolky den od zaciatku stimulky ste zacali citit vajicka?
@evelka81 ja až v deň poslednej kontroly pred opu. Už mi doslova prekážali. Predtým nič.
@domca002 ze odoberú tvoje vajíčka do petriho misky vstreknu ku nim spermie a samé sa oplodnia ...a ak nie pristupuje sa k ICSI napichnutie spermie priamo do vajíčka alebo ešte PICSI a to je vybratie najlepšej,najkvalitnejšej najrychlejsej,najgenetickejsej / výborný tvar,rýchlosť dna ...../ a keď sa robí PICSI tak sa musí aj ICSI a je to,kultivuje sa 5-6 dní a sleduje a keď je vhodné na vklad dajú ho,a potom je už všetko na maternici či ho prijme a či sa pekne zahryzne...ono okolo umelého oplodnenia je hotová veda veď skús si niečo o tom počítať ba webe..Ja keď som do toho šla musela som všetko prečítať a mať zmapované ...ale to som ja 😁😁😁😁
ahojte vsetci 🙂 tak uz mame za sebou ET a nakoniec mam teda dve embryjyka :D ako snazili sa ma odhovorit a upozornit na rizika ale tak ja som sa nedala verim ze som spravila dobre a pevne verim ze sa to vydari na prvy raz. vkladali mi jednu 100% blastocystu z ISCI a jednu vcasnu blastocystu z prirodzeneho oplodnenia. tak dufam ze sa drobce co najskor zabyvaju. pregnyl mi uz z tela vymizol cize kazda dalsia ciarka na teste bude znamenat veeeeeeeeeeeeeeeelku radost 🙂 🙂
@19lilly Aj ja drzim palceky 😉
@espritka29 dakujem moc ste vsetky zlate 🙂
@19lilly uz nas je niekolko po vklade, tak nam vsetkym drzim prsty, aby sa tym nasim bublinkam u nas pacilo a aby sme sa coskoro stretli v aprilovkach 2017 🙂
@espritka29 veru tak dufam ze tam bude plno 🙂 kedy si mala ty vklad?
@19lilly Ja som mala KET vo stvrtok 14.7. dnes som 3 dpt. 🙂
@espritka29 blastocysta po predlzenej kultivacii? juuj fakt silno drzim palce nech to vyda
@19lilly ano blastocysta po 5 dnovej pk 🙂 Aj ty? V akom centre si bola?
@espritka29 no my sme mali tiez PK a jedna bola 100% blastocysta a druha bola vcasna blastocysta. ja som v gyn-five v bratislave a ty?
@19lilly my sme boli v Heliose v Martine. Bola si na prve ivf?
@espritka29 ano prve. najprv sme absolvovali tri neuspesne inseminacie a potom nas hned dali na IVF. dufam ze je prve a posledne.
poocujte baby asi len stresujem ale citam kadejake nazory ze fraxiparine v prvom trimestri nie je prave nastastnejsie riesenie ze moze sposobit potrat. neviete niekto o tom nieco viac pripadne nemate s tym skusenost?
@19lilly Aj ja veľmi držím palce 🙂

@lmt co je to predlzena kultivacia?