Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lucecita25 ale tak to ma byt ..všade sa to tak píše..tehotenstvo trvá od prvého dňa poslednej ms..to je ze si tehotná od toho obdobia,ale v skutočnosti je tam rozdiel 2 týždne ..to tak má byť..keď si nájdeš tehotenstvo týždeň po týždni na nete tak uvidíš ..mne píše ze som tehotná 7 týždňov od posled.ms a ze dieta je v skutočnosti 5 týždňov staré...
@lucecita25 tak si vlastné ešte o 4 dní predomnou..vždy sa ráta od posled.ms a dieťa je vždy o dva týždne menej staré ...chapes?
@14nunu10 uhuuum, už hej 😉 ďakujem za podrobné vysvetlenieeeee 😉 🙂 😀 no skúsim to aj ja kuk na nete, že mne čo vypíše 😉 😀
@lucecita25 a tu do pasu si nejdes ešte dať ze si tehu?
@14nunu10 😉 ešte nie, počkám kým budem mať po utz 😉 😀
@lucecita25 ved ja sa len pýtam 😀 😀 😀 😀
@lucecita25 7. týždeň tehotenstva
Autor: redakcia
Milá mamička,
Vaše dieťatko ste počali pred 5 týždňami.
Od vašej poslednej menštruácie ubehlo 7 týždňov.
Ste v 1. trimesteri - v 2. lunárnom mesiaci tehotenstva. 😵
@14nunu10 hehe, odkiaľ to máš ? 🙂
@lucecita25
@14nunu10 dievcence s k ocim trosku do debaty,zasa mám jednu otázku,je zle sa vystavovať slnku počas stimulky?ja neviem,mozno som trafená,ale sak zamýšľam sa,ci je v poho niektoré veci,co robim bežné,robit aj teraz,coho ste sa napr vy vyvarovali?
@denidi slniečko ti určite neublíži...ja som počas stimulky robila bežné veci takisto ako predtým...ja našťastie nefajčím, takže s cigou nemám problém 😉 😀
@lucecita25 dakujem baby,ste také zlaté a ja som rada,ze sa mám koho opytat😉😃
Teraz začínam cítiť takú zvláštnu obavu pred zajtrajšok prvou kontrolou,aby tam boli nejaké folikuly,aaach
Ahojte zienky, v sobotu ma caka odber, tak som zvedava ako prebieha narkoza. Uspavaju len cez masku, alebo davaju nieco aj vnutrozilovo?

@14nunu10 hm...ja to vyratúvanie tehu necháááápem...podľa poslednej mrchy (5.júna bola) by som mala byť tiež v cca 7tt ako ty...ale ako je to možné, keď dnes sme len 22.deň po ET....ako môžem byť tehu už 7 týždňov, keď mi embryjko vložili pred 22 dňami.....pfffff....ja som úúúplne, že sprostááá a nechááápavá asi... 😒