Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@denidi obavy sú na mieste...každá jedna sme ich mali, ale to k tomu patrí...neboj sa, dobre to dopadne...ani sa nenazdáš a už budeš riešiť utz bublinky 😉 🙂 Ja som počas stimulky bola 5-krát na kontrole...foliky mi rástli dosť pomaly, hlavne v začiatkoch...mala som menšie dávky injekcií, dr nechcel dať hneď vysoké dávky, aby som potom nebola zbytočne prestimulovaná....takže sa mi dávky zvyšovali postupne a potom už aj foliky pekne rástli 🙂 A výsledok bol 9 zrelých vajíčok 😉 😀
Akurát som si odcvicila 30 min orbitrek plus 50 drepov a hodila sprchu,hneď sa cítim lepšie ...a musela som upraviť stravu ,pijem čaj s citrónom a hádam budem v lepšom sfungu..
@lucecita25 asi áno aj ten strach je asi na mieste,ved presne to má napadlo,kazda jedna ste ho mala a ked by náhodou nejde niečo,ako má,tak upraví dr dávky a všetko bude v poriadku😃dakujem😉😉😉
Dievcence už som písala aj v skupinke,ako som včera dopadla,tak moje tvrdohlavé vajecniky vypustili len dve vajíčka,vvera som bola z toho dosť nešťastná,ale ok už je to vphode,asi to tak má byť,tak sa modlím,nech sú aspom kvalitné,od včera picham aj orgalutran a v pondelok ďalší utz a asi v stredu opu,lebo včera už mali 15 a 16 mm
Baby co ste tehu,aj vám tak kolíše nálada?? Však ja stále len placem a pre nič....pomoc a čítala som ze Duphaston alebo utrogestan /to je fuk je to jedno a to isté/ to ešte zhoršuje...boh nám zehnaj v rodine a nech rýchlo skončí prvý trimester nech lieky vysadim,lebo sa tu "pozabijame" 😞😕😨

@denidi 😁