icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

14nunu10
autor
22. júl 2016

@denidi 😁

desza17
22. júl 2016

@14nunu10 aj ty si ranne vtača?😀mne sa uz neda ani poriadne spavat,nedelu mam poslednu kontrolu pred opu,som ako balon😊😊..a aj som napäta,aj sa tešim.

14nunu10
autor
22. júl 2016

@desza17 no veru v tehu nemôžem dlho spat a ešte k tomu spln túto noc stále som sa budila na mňa to hrozne vplyva..a neboj už to budeš mať za sebou cobyduuup super 😍

desza17
22. júl 2016

@14nunu10 chcem ist do mesta nic co nosim neobleciem😱😱😱...uz nech to mam za sebou veru.ale co my nepodstupime pre babatinko.ako si sa citila po opu?

lucecita25
22. júl 2016

@denidi obavy sú na mieste...každá jedna sme ich mali, ale to k tomu patrí...neboj sa, dobre to dopadne...ani sa nenazdáš a už budeš riešiť utz bublinky 😉 🙂 Ja som počas stimulky bola 5-krát na kontrole...foliky mi rástli dosť pomaly, hlavne v začiatkoch...mala som menšie dávky injekcií, dr nechcel dať hneď vysoké dávky, aby som potom nebola zbytočne prestimulovaná....takže sa mi dávky zvyšovali postupne a potom už aj foliky pekne rástli 🙂 A výsledok bol 9 zrelých vajíčok 😉 😀

14nunu10
autor
22. júl 2016

@desza17 ideš nakupovať?do nohavíc sa ani ja nevpracem ale leginy a tričko to istia

14nunu10
autor
22. júl 2016

@desza17 ja som sa cítila super,nemala som nábeh na OHSS tak v pohode len si pamätám ze som bola neskutočné happy ze mam potom už

14nunu10
autor
22. júl 2016

Akurát som si odcvicila 30 min orbitrek plus 50 drepov a hodila sprchu,hneď sa cítim lepšie ...a musela som upraviť stravu ,pijem čaj s citrónom a hádam budem v lepšom sfungu..

denidi
22. júl 2016

@lucecita25 asi áno aj ten strach je asi na mieste,ved presne to má napadlo,kazda jedna ste ho mala a ked by náhodou nejde niečo,ako má,tak upraví dr dávky a všetko bude v poriadku😃dakujem😉😉😉

desza17
22. júl 2016

@14nunu10 musim mysliet pozitivne a brat to tak ze ohss ma obide😊😊...

14nunu10
autor
22. júl 2016

@desza17 tak tak to je prvý krok aby ta obišiel

denidi
23. júl 2016

Dievcence už som písala aj v skupinke,ako som včera dopadla,tak moje tvrdohlavé vajecniky vypustili len dve vajíčka,vvera som bola z toho dosť nešťastná,ale ok už je to vphode,asi to tak má byť,tak sa modlím,nech sú aspom kvalitné,od včera picham aj orgalutran a v pondelok ďalší utz a asi v stredu opu,lebo včera už mali 15 a 16 mm

desza17
23. júl 2016

@denidi hlavu hore...nezaleži na počte ale na kvalite a toto budu bojovnici uvidis😊👏

denidi
23. júl 2016

@desza17 snažím sa veriť,ze áno,hadam má nenechajú samu v tom😃 dnes už som sa dala do pohody,nech aspom tie dva nestresujem,ale vcera museli mať zo mňa hlavu v smútku,chudiatka moje...dakujem ti moc😃
Ja tebe drzim palceky,nech sa ohss k tebe nepriblizuje😷

desza17
23. júl 2016

@denidi dakujem pekne😊zajtra mam kontrolu mala by byt posledna pred opu tak som zvedava

denidi
23. júl 2016

@desza17 super,tak zachvilku bude opu,nech sú krásne a kvalitné😃aj cítiš vajecniky?

14nunu10
autor
23. júl 2016

@denidi presne nezáleží na kvantite ale kvalite kľud tak to malo byť ze su dve tak je...nič by si s tym neurobila ..budú to bojovníci verím tomu

denidi
23. júl 2016

@14nunu10 dakujem 🙂 aj dr videl,aka som ostala z toho v soku a vravi- na prezidenta staci jedno kvalitne vajicko 😉 trapila som sa vcera cely den,ale uz je fajn

baby vsetky ste skvele...dakujeeem 🙂

desza17
23. júl 2016

@denidi ako kedy,ale ani nie veľmi,len som ako balon😊.kedy si bola ty na opu?aky car?

denidi
23. júl 2016

@desza17 ja som este nebola,len na utz vcera videl len dva folikuly,v pondelok mam dalsi utz a v stredu asi opu,ty si kolky den stimulky? chodim do ferticent a ty?

desza17
23. júl 2016

@denidi ja do heliosu.dnes mam 11.den merionalu.zajtra mi povedia kedy opu..ale myslim ze utorok.

denidi
23. júl 2016

@desza17 tak to budeme skoro rovnako😃 a okrem merional si ešte čosi pichala?

leelloo
24. júl 2016

@denidi aj dve vajka su dobre, ked budu silne, drzim moc palce, urcite to bude dobre 😀😉

denidi
24. júl 2016

@leelloo dakujem ti moja,snad to budú silaci😃

14nunu10
autor
25. júl 2016

Baby co ste tehu,aj vám tak kolíše nálada?? Však ja stále len placem a pre nič....pomoc a čítala som ze Duphaston alebo utrogestan /to je fuk je to jedno a to isté/ to ešte zhoršuje...boh nám zehnaj v rodine a nech rýchlo skončí prvý trimester nech lieky vysadim,lebo sa tu "pozabijame" 😞😕😨

denidi
26. júl 2016

@14nunu10 síce ste niesom tehu,ale keď som bola ešte so synmi,tak ten prvý trimester obidvakrat,to bola čistá hruza,vsetko mi vadilo a najviac môj chlap,ani šnúrky na topánkach si neviazal podľa mojich predstáv a nedajBize,ze by sa má dotkol....tiež to všetci okolo mali ťažké....

denidi
26. júl 2016

@14nunu10 ináč včera som pichla pregnyl a tiež mi začalo grulit v bruchu a už som aj letela😂😂😂

14nunu10
autor
26. júl 2016

@denidi jeziiiis teraz som si spomenula ako mne bolo zlé po pichnuti pregnylu....Som myslela ze umrem ...vracala som,hnačky celú noc ..výdrž to nejak bude lepšie

denidi
26. júl 2016

@14nunu10 už je dobre,ja som nevracala,ale teda bolo to zaujímavé,ldbo ja naopak praveze mám problém niekedy vôbec na toaletu ísť😂 a ty ako,uz trosku prešla nervozita?

14nunu10
autor
26. júl 2016

@denidi zatiaľ áno ale chceli sme ísť von keď sa drahý vráti z fitka a počujem hrmiet ...😨😨😨😨no nezur zase