icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

katharinka24
26. júl 2016

Ahojte dievcata, takze ziadost uz schvalena, mam mat dlhy protokol 😉 viete mi v skratke popisat co a ako? viem ze mi to vysvetlia zajtra v centre, ale predsa 🙂 Drzte mi palce, nakolko mi ide o cas, preto nebudeme cakat na genetiku.

14nunu10
autor
26. júl 2016

@katharinka24 super,takže sa pohynate vpred,nakoľko som mala krátky protokol tak ti nepomozem veru ...zajtra obidvaja poriadne nacuvajte 😉

katharinka24
26. júl 2016

@14nunu10 konečne sme sa pohli a to som ani nečakala. Nakoľko sme mali najskôr ísť na genetiku a partner na urológiu a čakanie na výsledky z genetiky do 2 mesiacov. Ale tým, že aj ja mám zlé výsledky musíme to pohnúť a ide mi o čas. Žiadosť bola posielaná v piatok a do 3 dni schválená, čo som sa čudovala. Ale to bolo ešte predtým ten týždeň. Mám ale hrozný strach. Ešte som sa upokojovala, že pôjdeme až v októbri, novembri a už je to tu 😀 😀 😀 A inak tebe gratulujem, musí to byť ten najkrajší pocit, teda už ani nie pocit ale skutočnosť. Teším sa s tebou! 🙂 🙂

14nunu10
autor
26. júl 2016

@katharinka24 ďakujeme pekne,no tešíme sa veľmi co ti poviem 😍😍😍super ze to tak rýchlo prešlo,a prečo to vlastne tak strašne súri??😯

katharinka24
26. júl 2016

@14nunu10 Verím ti a prajem to každej 🙂 Vieš čo, volal mi Dr., že mi zlyhávajú vaječníky a nevie určiť čas keď sa dostanem do menopauzy, mám veľmi nízke AMH.

denidi
26. júl 2016

@14nunu10 😂😂😂tu je ešte slnko,modlim sa,nech už idem domov,lebo už som nafuknuta dnes,ako slak a po tom pregnyle sa mi moce hlava,u, nech je zajtra

14nunu10
autor
26. júl 2016

@katharinka24 jaj,aha tak preto urýchliť a predbehnúť starnutie ..už chápem už len nech to vyjde bozee ..

@denidi tu už hrmi čoraz viac a ten ešte neprišiel,uz aj slnko zaliezlo,uz mam po nálade zas ..stále si myslím že jedlo a kulturistika mu je prednejšia ako ja ...kua..a to ešte kým protein do seba naleje a za hodinu sa musí najesť steaky .....Ja sa raz zblaznim so svalnatych mužov..

desza17
26. júl 2016

Dievčata prosim pomožte...dnes rano mi pichli hcg injekciu do zadku a je mi strasne zle.vraciam kruti sa mi hlava zalieva ma pot.je to normalne???

14nunu10
autor
26. júl 2016

@desza17 presne ja som takto zdochynala po podaní pregnylu,hnackovala som celú noc ,na záchode som sedela a do vedierka pred sebou som grcala ...to bolo to najhoršie co som zažila do opu...len vydrz to prejde ......😎

katharinka24
26. júl 2016

@desza17 Ahoj ty si mala dlhy protokol? 🙂

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 ahoj, kolko mas AMH? lebo ja mam tiez nizke, ale teda mna takto nikto nestrasil 🙂

desza17
26. júl 2016

@14nunu10 nemam volat do caru?nieje to zacinajuci ohss?je mi priserne

desza17
26. júl 2016

@katharinka24 ahoj...ano

lin34
26. júl 2016

@desza17 ahoj, volaj, radsej zbytocne ako mat velky problem

desza17
26. júl 2016

@lin34 ahoj volala som tak ze to vraj nemoze byt z injekcie,asi virus.mam pit vela vela tekutin.ja neviem..je mi priserne.

14nunu10
autor
26. júl 2016

@desza17 nuž ako chceš ale ak nemáš brutal bolesti brucha nevolala by som...odložia ti vklad ..Ale záleží ako to zvladas...

14nunu10
autor
26. júl 2016

@desza17 neverím na vírus lebo nám bolo 7 kockam takto zle a po pregnyle....a to nebude náhoda....

desza17
26. júl 2016

@14nunu10 boze moj tak neviem co robit.cely svet sa mi kruti.napijem sa a vraciam.a to ma este vecer caka pregnyl.

denidi
26. júl 2016

@katharinka24 tak to sú super spravicky,silno drzim palcok,nech to vyjde

14nunu10
autor
26. júl 2016

@desza17 no ja ti neviem poradiť aby nebolo zlé ...moja podľa seba sa rozhodni ak bude moc zle pohotovosť ..inak neviem

lin34
26. júl 2016

@lin34 nemas letak od pregnylu, pozri neziaduce ucinky

denidi
26. júl 2016

@desza17 to až tak,ach Ak mas colu doma,skus,ale len po lyžičkách pi

desza17
26. júl 2016

@lin34 rano mi to pichli v care...hcg injekcia

desza17
26. júl 2016

@denidi ani vodu neudrzim v sebe.

espritka29
26. júl 2016

@14nunu10
@desza17 Radšej by som zavolala, aj za cenu odloženia vkladu. Veď by to bolo len o mesiac. Tiež som mala odlozeny vklad a som aj rada za to. Pravdu povediac vtedy po opu by som si ani nedokázala predstaviť mať ešte aj et. Tak sa mi všetko zahojilo, bolesti ustúpili, brucho zmizlo po ms a na KET som šla úplne fit. Myslím, že nie je dobré všetko robiť hned, ak su ťažkosti. A vtedy sa to môže doslova len prepast si prvý pokus. To je len môj názor, rozhodnúť sa musí každý sám a samozrejme hlavne slovo by v takomto prípade mal mať lekár. Drzim palce.

desza17
26. júl 2016

@espritka29 dr povedal ze to nieje z injekcie tak neviem

14nunu10
autor
26. júl 2016

@espritka29 súhlasím..👍👍👍👍👍👍

lin34
26. júl 2016

@desza17 nevolnost a vracanie tam je, sice vraj zriedkave, ale s tymi ich statistikami to je vselijake. Kazdopadne to nie je dobre a netreba nic riskovat

desza17
26. júl 2016

@lin34 tak co mam robit?pockam ci sa to nezlepsi..keby sa mi aspon zaspat podarilo.