Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@katharinka24 super,takže sa pohynate vpred,nakoľko som mala krátky protokol tak ti nepomozem veru ...zajtra obidvaja poriadne nacuvajte 😉
@14nunu10 konečne sme sa pohli a to som ani nečakala. Nakoľko sme mali najskôr ísť na genetiku a partner na urológiu a čakanie na výsledky z genetiky do 2 mesiacov. Ale tým, že aj ja mám zlé výsledky musíme to pohnúť a ide mi o čas. Žiadosť bola posielaná v piatok a do 3 dni schválená, čo som sa čudovala. Ale to bolo ešte predtým ten týždeň. Mám ale hrozný strach. Ešte som sa upokojovala, že pôjdeme až v októbri, novembri a už je to tu 😀 😀 😀 A inak tebe gratulujem, musí to byť ten najkrajší pocit, teda už ani nie pocit ale skutočnosť. Teším sa s tebou! 🙂 🙂
@katharinka24 ďakujeme pekne,no tešíme sa veľmi co ti poviem 😍😍😍super ze to tak rýchlo prešlo,a prečo to vlastne tak strašne súri??😯
@14nunu10 Verím ti a prajem to každej 🙂 Vieš čo, volal mi Dr., že mi zlyhávajú vaječníky a nevie určiť čas keď sa dostanem do menopauzy, mám veľmi nízke AMH.
@katharinka24 jaj,aha tak preto urýchliť a predbehnúť starnutie ..už chápem už len nech to vyjde bozee ..
@denidi tu už hrmi čoraz viac a ten ešte neprišiel,uz aj slnko zaliezlo,uz mam po nálade zas ..stále si myslím že jedlo a kulturistika mu je prednejšia ako ja ...kua..a to ešte kým protein do seba naleje a za hodinu sa musí najesť steaky .....Ja sa raz zblaznim so svalnatych mužov..
Dievčata prosim pomožte...dnes rano mi pichli hcg injekciu do zadku a je mi strasne zle.vraciam kruti sa mi hlava zalieva ma pot.je to normalne???
@desza17 Ahoj ty si mala dlhy protokol? 🙂
@katharinka24 ahoj, kolko mas AMH? lebo ja mam tiez nizke, ale teda mna takto nikto nestrasil 🙂
@katharinka24 ahoj...ano
@katharinka24 tak to sú super spravicky,silno drzim palcok,nech to vyjde
@14nunu10
@desza17 Radšej by som zavolala, aj za cenu odloženia vkladu. Veď by to bolo len o mesiac. Tiež som mala odlozeny vklad a som aj rada za to. Pravdu povediac vtedy po opu by som si ani nedokázala predstaviť mať ešte aj et. Tak sa mi všetko zahojilo, bolesti ustúpili, brucho zmizlo po ms a na KET som šla úplne fit. Myslím, že nie je dobré všetko robiť hned, ak su ťažkosti. A vtedy sa to môže doslova len prepast si prvý pokus. To je len môj názor, rozhodnúť sa musí každý sám a samozrejme hlavne slovo by v takomto prípade mal mať lekár. Drzim palce.
@espritka29 dr povedal ze to nieje z injekcie tak neviem
@espritka29 súhlasím..👍👍👍👍👍👍

Ahojte dievcata, takze ziadost uz schvalena, mam mat dlhy protokol 😉 viete mi v skratke popisat co a ako? viem ze mi to vysvetlia zajtra v centre, ale predsa 🙂 Drzte mi palce, nakolko mi ide o cas, preto nebudeme cakat na genetiku.