icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lin34
26. júl 2016

@desza17 tu tazko radit, neviem ako velmi ti je zle, ska by som asi do nemocky na pohotovost, radsej ako riskovat nieco. Mne po odbere doktor povedal, ze ak by mi bolo nevolno, slabo, zavrate tak mam okamzite mazat na pohotovost alebo k nim. Viem ze este nie si po odbere, ale ohs moze vzniknut kedykolvek.

denidi
26. júl 2016

@desza17 tiež by som asi behla na pohotovosť,nech cosi dajú,nech si do štvrtku v pohode na opu a nech mozes piť,tera, je to najdôležitejšie,mozno by ti dali infúziu na zavinenie a injekciu od vracania

denidi
26. júl 2016

Na zavodnenie som myslela

lucecita25
26. júl 2016

@katharinka24 Ahoj 🙂 ja som mala tiež dlhý protokol....stimulovala som s Dipherelinom a potom Menopurom...bola som 5krát na kontrole (krv + sono) pred opu a keďže mi pomaličky rástli foliky, tak mi postupne dr zvyšoval dávky Menopuru a po tej piatej kontrole to už bolo v pohode 🙂 nasledovalo samotné opu, chvalabohu ani počas, ani po ňom som nemala žiadne ťažkosti, akurát na druhý deň som celý deň špinila a to bolo všetko 🙂 Držím palce, nech máš tiež bezproblémovú stimulku 😉 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@leelloo Ahoj ja mam 0,54. Neviem Dr. mi povedal ze ide vam o dni tyzden. A poznam viacere v mojom veku (23) ktore museli co najrychlejsie otehotniet a vcera mi to potvrdila aj endokrinologicka ☹

katharinka24
26. júl 2016

@denidi Ahoj, ano na jednej strane super spravicky a na druhej som necakala ze budem mat ja problemy v mojom veku ☹ Viem deju sa aj horsie ale musim to este v sebe prekusnut, nejde o zivot. Ty si na tom ako?? 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@lucecita25 Jeeeej dakujem za odpoved 🙂 Mna skor zaujima na ktory den by som mala zacat s injekciami 🙂 A uz si tehulienka??

lucecita25
26. júl 2016

@katharinka24 Za máličko 😉 všetko ti vysvetlia v CAR...u každej je to inak, ja som s Dipherelinom začala na 26 DC a zhruba 5 dní na to + Menopur...áno, som tehuľka, som na tom rovnako ako @14nunu10, obom nám aj opu aj ET vyšiel na ten istý deň 😉 😀 budúci štvrtok idem na prvý utz 🙂

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 ja som mala naposledy vo februari amh 0,46 a v aprili 0,36, akurat mam "iba" o 9 rokov viac, ale nikto ma az takto nenahanal. Teda vraveli, ze nemam stracat cas, to je jasne, ale taku paniku nerobili, to iba ja, ked som sa na to prisla 😀 😀 a po prestudovani vsetkych moznych zdrojov, pribehov a skusenosti som sa trosku ukludnila 🙂 sice mam za sebou jedno neuspesne ET, ale ideme dalej. Tak zelam vela stastia 😉

katharinka24
26. júl 2016

@lucecita25 A ja som bola v tom, že všetky ktoré máme dlhý protokol začíname 16 DC 🙂 🙂 🙂 🙂 Už ani neviem kde som sa to dočítala. Jéééj tak aj tebe gratulujem. Hlavne prajem veľa zdravíčka aj maminke aj dieťatku. A uži si prvý utz a môžeš aj fotečku pre potešenie poslať 🙂 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@leelloo Aha no vidíš a mne vo štvrtok Dr volal, že nemôžeme čakať. Tak ja neviem, pretože sme boli poslaní aj na genetiku aj na urológiu a nakoniec, že nebudeme aj nato čakať. Držím ti palce nech všetko dopadne tak ako má a budeš môcť hrdo niesť titul mama. Teraz pokračuješ ďalej?

lucecita25
26. júl 2016

@katharinka24 ďakujeeeem 🙂 jasnééé, pridám potom foto 😉

desza17
26. júl 2016

@denidi trošku som si pospala a je mi lepsie.hlava este boli ale je to lepsie.volali mi aj z centra ci je vsetko ok,tak ze to bude aj tymi hormonmi aj vajecniky pracuju ze mam vydrzat.vysledky z rana som mala fajn.

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 to ti tvoj gynekolog volal? a v car vam robili hned vsetky vysetrenia, teda HP aj spermiogram? tam to netrva tak dlho. To sa mi zda take zvlastne, ze by ta hned hnali do stimulky bez zakladnych vystreni. Tu genetiku chapem, to trva 3 mesiace a netreba na to cakat. Kam chodis do CAR?
Ja som mala zatial iba jeden ET, ten zial nevysiel, vo stvrtok mam konzultaciu, tak uvidime, co a ako dalej, ale dufam, ze v auguste by som mohla ist na KET. Mame este 2 mrazaciky, tak snad tie sa uspesne rozmrazia a konecne sa aj ja dockam 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@leelloo Nie z Car mi volal Dr. Nam robili predtym vsetky vysetrenia dokonca opakovane. Ale dva tyzden dozadu ked som bola v Care Dr mi hovori ze este sme vam nebrali na AMH, tak mi hned zobrali krv. A vo stvrtok mi volal ze mam velmi zle vysledky na moj vek, ze nemozeme cakat na genetiku a urologiu. A nemozeme cakat nakolko mi ide o dni az tyzdne.

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 aha, takto. Aj tak je zvlastne, ze ti hned nerobili amh, to je uplne prve co robili u mna. Mozno aj kvoli tomu, ze si mlada a necakali, ze to bude take nizke. Tak nech ti to rychlo prejde a za chvilu sa tesis z babatka 🙂

kakatulik
26. júl 2016

@katharinka24 to aka hruza musi byt ked ide o dni a tyzdne. Ak nezabudnes tak sa ho spytaj,ze kolko to bolo.

19lilly
26. júl 2016

Ahojte tak sa aj ja pridavam do skupiny neuspesnych na ET... odber krvi mam sice az zajtra ale mrcha sa uz spustila naplno krvacanim aj bolestami... tak snad sa mi podari ist co najskor na KET ale tak pri mojom stasti to bude v oktobri..

leelloo
26. júl 2016

@19lilly to ma velmi mrzi ☹ viem, ze sklamanie je velke, ale nevzdavame to! a co ty vies, mozno motyka vystreli a krv bude pozitivna 😀

katharinka24
26. júl 2016

@leelloo Hej hej nepredpokladali, lebo je to má málo % žien v mojom veku. Ja sa skôr bojím, že sa mi nevytvoria vajka a budem musieť riešiť darcovské. Prajem ti veľa síl do ďalšieho IVF 🙂

katharinka24
26. júl 2016

@kakatulik Pre mňa to bol šok a veľmi veľký. Mňa to ani nikdy nenapadlo, že niečo také existuje. Aj keď poznám jednu teraž už 35 ročnú a v keď mala 20 tak jej už neprišla ms a ani sa jej nedala vyvolať a už nemôže mať vraj svoje. A čo sa mám spýtať na hodnotu ? Tú ja viem. 🙂

19lilly
26. júl 2016

@leelloo to silno pochybujem ale dakujem za povzbudenie 🙂 tak nevzdavame to ale dufam ze ten KET bude coskoro... ty mas kedy tu konzultaciu?

kakatulik
26. júl 2016

@katharinka24 prepac,az teraz som si vsimla tu hodnotu. Neboj,vajka tam este mas. Aj pri hodnote 0,1 tam este su. Len im asi treba pomoct. Drzim Ti vsetky palce,aby sa to podarilo.

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 neboj nic, urcite sa vytvoria, ja mam nizsie amh ako ty a mala som 5 vajok, vsetky sa oplodnili, ale prezili to len 3, jedno mi vlozili a ostali mi este 2 mrazaciky. Davas si aj nejake vitaminy? Ja sa si davala melatonin, vraj je dobry na kvalitu vajicok a este femibion alebo fertilcare. To len tak pre inspiraciu, ak by si chcela 🙂 ale zavisi to teda aj od toho ako budes reagovat na stimulaciu.

leelloo
26. júl 2016

@19lilly ja mam vo stvrtok konzultaciu, v auguste by som chcela ist na KET, tak snad sa podari. Ani neviem ku komu idem, lebo Dr.Stenova tam nie je az do septembra.

19lilly
26. júl 2016

@leelloo asi haburlakovi niekto tusim v inej diskusi spominal ze aj behunova bude mat dovolenku a bude tam len jeden lekar.. za ako dlho ti dali termin na konzultaciu?

denidi
26. júl 2016

@19lilly ach zlatko to má mrzí😞😒😞

katharinka24
26. júl 2016

@kakatulik Nie to je v pohode 🙂 Len ja som nepochopila ze co sa mam spytat 🙂 🙂 A ty si ako na tom?? Uz tehulienka? 😉

19lilly
26. júl 2016

@denidi dakujem :-* zato tebe drzim zajtr asilno paste nech su vajicka pekne kvaitne na OPU

katharinka24
26. júl 2016

@leelloo A to sa tak vola ten melatonin? Ja uzivam len kyselinu listovu. Ale chcem si este nieco nasadit tak dakujem za inspiraciu. 🙂