Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo ahoj no to sa ti nedivim tiez by som bola nasrata...tak ja u behunovej som tiez vzdy 5 minut vnutri a cakam vzdy na termin jak pako 2 týždne a viac kvoli 5 minutam... Nechapem preco nam nemozu dat papiere hned s tym ze len zahlasime kedy sme zacali s liekmi... A ake lieky ti dali?
Dievčata mali ste niektora odloženy et?
@desza17 mne odložili et pred rokom kvoli ohss
@snazilka12345 ano?a co potom?
@desza17 no už keď mi išli vložiť tak doktorka si všimla že mám ohss tak poslala ma domov vyradila som utrogestran
@snazilka12345 ano?a co potom?
@snazilka12345 a ket dopadol potom dobre?dostala si ms kolko dni po opu cca?
Potom som dostala načas kedy som mala dostať mrchu ale aj tak to pre nás nedopadlo dobre mali sme 2 zmzlinky ale obe neúspešné
@snazilka12345 tak to ma mrziii.teraz ako pokracujes?a este som sa ta chcela opytat ci si aj ty po opu mala take bolesti.
@desza17 moj nechce neveri im. Ja neprezijem s pocitom ze nebudem mat dieta. Ved su baby co porodili aj v 49 r.napr. herecka co hrala Fantagiro. Myslela som ze sa psych. zlozim. Este som sla skusat saty do kabinky letne a predavacka mi vravi mozete aj otehotniet ja som sa v kabinke skoro zrutila uz som nevedela odpovedat zaplatila som iba kyvala hlavou a utekala prec ;( pridem domov ze si dam xanax alebo co a moj doma plakal tak som ratovala jeho. Neuveritelne je to vsetko ;(

@denidi ahoj, ja som bola dnes na ET a tiez sme dali, ale ani nie kvoli vyssej sanci, ale mala som uz 2 mmt a napadlo ma spytat sa ci to neznizi riziko, embryologicka povedala, ze su potom fazulky menej pohyblive