Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@desza17 bolestí som mala potom ešte asi týždeň bola som nafúknutá a ťažko sa mi dýchalo. .....povedali sme si že ideme do toho ešte raz dneška som 6den po et
@espritka29 naaadhera💝💝💝
@snazilka12345 drzim teda palce..a to znova budete asi vyplnovat ziadost a vsetko okolo toho vsak?
@desza17 Aj ty na tom budeš podobne, len sa na to dobre priprav a nesmut, ze et nebude. Ani ja som nemala a som za to aj rada.
@espritka29 tvoj pribeh mam vzdy na rozume ked prepadnem dakej lutosti..si moja inspiracia a to ma posuva dalej😍
@espritka29
@desza17 babulky teším sa s vami ☺☺☺☺paráda ...
@espritka29 to je nádhera,supeeer❤❤❤
@espritka29 jeej, gratulujem 🙂. Vyborna sprava 🙂
@espritka29 Krasny vysledok.Gratulujem. 🙂
@19lilly dali mi Estrofem a utros, mam ich zacat brat a az 14 den prist na kontrolu. Tak som sa pytala, ci nemam dat vediet, ze som zacala, ze nie, staci potom prist. Som sa na to pripravovala 2 tyzdne, ze sa aspon dozviem nieco, preco sa nepodarilo alebo nejake info a prd májová, tu mas papier a čau.
@lin34 drzim palce teda 🙂 a ta ich komunikácia je teda biedna, ešteže existuje MK, lebo by som nic nevedela 😉😀
@espritka29 💕Gratulujem💕
@evelka81 joj, ja neviem ani co napisat, verim, ze je to pre vas velmi tazke. Este to nevzdavajte, skúste ine centrum, ked sa to teraz nepodarilo, neznamena, ze sa to nemoze podariť inde. Muž mojej kamošky mal problem so spermiami, mali potrhane DNA, uz ich odpísali a po liečbe u jedného urologa v BA, sa mi podarilo prirodzene. Viem, ze kazdy ma svoj ťažký pribeh, ale prave tie pozitívne pribehy nam davaju silu to skúšať dalej. Drzim vam velmi palce!
@desza17 áno celí proces od znova
@lucecita25 Baby a dokedy sa berie estrofem, ja som myslela ze len do vkladu a este mi ho predpisali habadej, no nejako sa mi to nezda
@lin34 hm.....čo to je estrofem ? to je niečo ako utroš ?
@espritka29 paráda, gratulujem 🙂 nech sa bublinke teda u teba páči celýýých 9 mesiacov 🙂 príjemné tehuľkovanie prajem 🙂
@lucecita25 nie to su myslim estrogeny, davaju to v gf na zvysenie sliznice pred vkladom, myslela som ze po vklade uz to nebudem brat, lebo len tak som kukla pribalivy letak a radsej som ho ani necitala.
@lin34 jaaaaj aha....no možno ti ho predpísali viac preto, aby aj po vklade bola správna sliznica, nech sa bublinka uhniezdi, vieš 😉 teda aspoň ja si myslím
@lucecita25 Estrofem sa berie na sliznicu a az do konca 3.mesiaca, vraj tak ako utros
@lucecita25 diky,takze mozme byť kľudne,c o sa utrosu týka😃
@leelloo
@lucecita25 baby vám keď sa embryjka vyvíjali,tak ste sa informovali,ako sú na tom?

@evelka81 musis to mat tazke..uprimne mi je to luto.