Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@denidi ja som po vklade lezala 15min a dalsich 30 min som musela lezat na posteli.a mocovy mechur som mala uplne plny a lekar mi povedal ze mame krasny mocovy mechur vsetko mame krasne tak ideme nato este sa manzela opytal ci ozaj vlozit lebo babo sa uz neda vratit trochu povtipkoval a o 9dni sme zistili ze sa nam to podarilo ale myslienky boli vselijake hlavne ked na druhy den ma zapirklo tak ze somhodinu stravila na ec a nic ale ked ta zapece podla mna je to dobre znamenie lebo moja sestra vzdy tak zistila ze je tehotna
@denidi tieto 3 dní posledné bolo super ..nikto sa nepohadal,nikto neurazil,teraz odišiel do fitka a ja mám dnes len slzy v očiach ..do plaču mi je zo spomienok na ocka...zomrel presne na vianoce a pamätám si každé slovo či vetu až do samého konca ..je mi z toho nanič😭a to aj kvôli tomu ze momentalne sa mu robí pomník a vidím to z okna ...všetko je také nespravodlivé ...
@14nunu10 ach moja,viem o čom hovoríš,mrzi má,ze sa takéto veci stávajú,neni v našich silách to zmeniť,ale ak potrebuješ,plac,slzy čistia a ulavuju bolavej dusicke...
Ja som si tri dni dozadu tak poplakala,za bracekom,je už 15 rokov,co tragicky umrel,ale ešte stále príde chvíľa,ze to premôže...ja viem,citis takú bezmocnosť a nespravodlivosť,m usis sa im poddať,o no to zasa prejde a zajtra bude krajší deň,poznam to
Taaaak..dnes 3.den kultivacie a mame 13veľmi peknych 7bunkovych mrňusov
@denidi mne sestrička povedala, aby som utroš v deň vkladu zapila...potom sa mi z neho motala hlava, ale nebolo to nič strašné, dalo sa to vydržať 🙂
tak my dnes boli na prvej konzultacii.je to lepsie ako som cakala.bala som sa ze nenajdu pomaly ziadnu spermiu ale je ich dost hoc len na umele oplodnenie na prirodzene otehotnenie nie.aj s tym som spokojna kedze by sme darcovske spermie nechceli.
@monso2107
@14nunu10 tak už mám bublinku v brusku a teraz polihujem😃
Dali sme vložiť len jednu,tak terz ostáva čakať a veriť,ze sa jej u mňa bude páčiť😉
Tak nakoniec nám zo 4 opl vajicok ostali všetky a všetky dobrej kvality,tak tri sme dali zamrazit,juj tesim sa veľmi😊 a všetkým vam ďakujem za podporu💗
@denidi Drzim palce 🙂
@jarusmischo dakujem moja😉😘

@14nunu10 aký plný mechúr má byť? A koľko po vklade ste tam ležali? S tým plným mechurom asi nie neviem ako dlho😂