icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 aký plný mechúr má byť? A koľko po vklade ste tam ležali? S tým plným mechurom asi nie neviem ako dlho😂

lin34
31. júl 2016

@denidi len sa pred tym najedz, inak ti moze byt z neho zle. Ja som ho raz zapila nenajedena a bolo mi z neho nevolno.

lin34
31. júl 2016

@denidi nam kazali poloplny, ja som mala plny tak ma poslali na wc, hovorili, ze tak aby netlacil. V Brne to tusim vobec netreba.

leelloo
31. júl 2016

@denidi nam povedali poloplny mechúr 😀 Ono je tazko vediet aky to je, nejak to treba trafiť, pripadne ta pošlú este ak bude moc plny 😀

lin34
31. júl 2016

@denidi lezi sa tam okolo pol hodinky, ja som bola dlhsie, lebo mi zabudli povedat, ze po pol hodke mozem ist. 🙂 cakala som kym ma vyhodia a ked nikto nechodil, tak som sa vyhodila sama 🙂

denidi
31. júl 2016

@leelloo
@lin34 okik,nejak to trafim😃

denidi
31. júl 2016

@lin34 😂👍😁

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi v MT iba 10 min...niekde inde do polhodinky..to zvladnes

monso2107
31. júl 2016

@denidi ja som po vklade lezala 15min a dalsich 30 min som musela lezat na posteli.a mocovy mechur som mala uplne plny a lekar mi povedal ze mame krasny mocovy mechur vsetko mame krasne tak ideme nato este sa manzela opytal ci ozaj vlozit lebo babo sa uz neda vratit trochu povtipkoval a o 9dni sme zistili ze sa nam to podarilo ale myslienky boli vselijake hlavne ked na druhy den ma zapirklo tak ze somhodinu stravila na ec a nic ale ked ta zapece podla mna je to dobre znamenie lebo moja sestra vzdy tak zistila ze je tehotna

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 áno zvládnem,to bude na tom všetkom najkrajšie,aj keď teda ešte krajšie bude,ked nájdem dve//😂

denidi
31. júl 2016

@monso2107 zlatý dr....no tak budem verit,ze má poriadne zapecie😂😂😉

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi to áno,to už bude vyvrcholenie celého ivf 😎

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 a ty sa ako citis?
Uz povoľuje trosku nervozita,ci ešte musí mm chvíľu vydržať😮

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi tieto 3 dní posledné bolo super ..nikto sa nepohadal,nikto neurazil,teraz odišiel do fitka a ja mám dnes len slzy v očiach ..do plaču mi je zo spomienok na ocka...zomrel presne na vianoce a pamätám si každé slovo či vetu až do samého konca ..je mi z toho nanič😭a to aj kvôli tomu ze momentalne sa mu robí pomník a vidím to z okna ...všetko je také nespravodlivé ...

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 ach moja,viem o čom hovoríš,mrzi má,ze sa takéto veci stávajú,neni v našich silách to zmeniť,ale ak potrebuješ,plac,slzy čistia a ulavuju bolavej dusicke...
Ja som si tri dni dozadu tak poplakala,za bracekom,je už 15 rokov,co tragicky umrel,ale ešte stále príde chvíľa,ze to premôže...ja viem,citis takú bezmocnosť a nespravodlivosť,m usis sa im poddať,o no to zasa prejde a zajtra bude krajší deň,poznam to

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi presne tak ..a ešte ako zdravotnícka a nedokázala som mu pomôcť..som rada ze vieš o čom píšem keďže to veľmi dobre poznáš ..ďakujem ti mojka musíme byť silné aj keď je to ťažké ...

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 tak,musime byť silné,t y pre tie štyri poklady čo máš doma a piate v brusku a ja pre tých dvoch čo mám doma a tretie od zajtra v brusku❤

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi 😍😍😍😍😍😍hneď si mi urobila náladu s tou zajtrajsou bublinkou ...nech je to to správne ňuňu 😎💋💋💋💋

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 dakujem moja😘😘😘staaasne rada ťa budem nasledovať,si mi príkladom😂

14nunu10
autor
31. júl 2016

@denidi budem zajtra o 12 hod na vas myslieť ...😌☺😌

denidi
31. júl 2016

@14nunu10 si zlatíčko😊 veľmi dobre mi to padlo😉

desza17
31. júl 2016

Taaaak..dnes 3.den kultivacie a mame 13veľmi peknych 7bunkovych mrňusov

denidi
31. júl 2016

@desza17 úžasné moja😘😘😘

14nunu10
autor
31. júl 2016

@desza17 skvelá spravicka 👍

lucecita25
1. aug 2016

@denidi mne sestrička povedala, aby som utroš v deň vkladu zapila...potom sa mi z neho motala hlava, ale nebolo to nič strašné, dalo sa to vydržať 🙂

domca002
1. aug 2016

tak my dnes boli na prvej konzultacii.je to lepsie ako som cakala.bala som sa ze nenajdu pomaly ziadnu spermiu ale je ich dost hoc len na umele oplodnenie na prirodzene otehotnenie nie.aj s tym som spokojna kedze by sme darcovske spermie nechceli.

denidi
1. aug 2016

@domca002 to je super správa,aj idete teda na ivf?

denidi
1. aug 2016

@monso2107
@14nunu10 tak už mám bublinku v brusku a teraz polihujem😃
Dali sme vložiť len jednu,tak terz ostáva čakať a veriť,ze sa jej u mňa bude páčiť😉
Tak nakoniec nám zo 4 opl vajicok ostali všetky a všetky dobrej kvality,tak tri sme dali zamrazit,juj tesim sa veľmi😊 a všetkým vam ďakujem za podporu💗

jarusmischo
1. aug 2016

@denidi Drzim palce 🙂

denidi
1. aug 2016

@jarusmischo dakujem moja😉😘