Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo Ahoj prosim ta ty si si pichala decapeptyl? 🙂
@katharinka24 ja nie, ja som mala dipherelin, menopur a este nieco, naco si teraz nemozem spomenúť ako sa vola 😀
Mali sme kraaaasnu kultivaciu...peknych jednotkovych blastocyst 7sme zamrazili a tešimeeee sa na ket💝💝💝
Baby prosim vas mala tiež niektora z vas ťažkosti po opu?zajtra bude tyzden od opu a ja este stale niesom fit.brucho mam ako v 7.mesiaci,pali ma stale zaha,byva mi na nic.et som mala odlozeny kvoli hroziacemu ohss.
Čaute kočky 🙂 Takže dnešný prvý utz....všeeeeetučko v poriadku, fazuľka má 14mm, 7tt a srdiečko bijeeeee ostošesť 😉 😀
@lucecita25 jeeej, krasne 😍
@monso2107 ty az mi odlahlo 🙂 tak sa drzkajte a pohladkaj malinke po brusku odomna 😉
ja ani neviem,ako sa citim,trosku brusko citim,potom nie,aj krize tak a snazim sa mysliet strasne pozitivne,ale tak sa mi to vlecie,ze to ani opisat neviem
ale hlavne,ze ste vy v poriadku a videla si drobceka 🙂
@lucecita25 gratulujem 🙂 nadhera... a srdiecko to je najkrajsi zvuk na svete 😉
Zienky hlasim, ze dnes som 8 dpt a bt dnes rano 36,89. Zatial som netestovala, ale myslim ze sanca tam je 🙂

@denidi ešte raz zo 💓💓💓gratulujem a držim palceky aj na nohach😍