Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Dievčata je tu niektora co ma pco a mala odlozeny et kvoli hroziacemu ohss?chcela by som vediet do kolkych dni po opu vam prisla ms.dr vravel ze by mala prist do 10dni.dnes je uz 12ty a uz mam z toho nervy v kybli.dakujem
Prosim vas neostal niektrej z vas merional??? Potrebujem 8 praskou .....prosim ak niekomu ostal prosim napiste mi spravu Dakujem
Ahojte babule. Tak máme po IUI. Priznám sa, bolelo to, trošku sa to skomplikovalo,ale podľa doktorky to bolo takmer bezproblémové. Teraz už len oddychovať a čakať či sa to podarí 😀 a čo som sa bála spermiogramu,tak bol v poriadku 😄
Ahojte, dievcata neuverite co sa mi stalo. V care mi vyslo AMH 0,54. Ale neslo mi to do hlavy stale. Tak som si to dala vysetrit u svojej obvodnej gyn. a tam mam AMH v norme 2,99 🙂 Povedzte mi, ci sa stal zazrak alebo ?? 😉
@katharinka24 v akom casovom odstupe? Uzivala si nieco?
@katharinka24 inak videla si ten vysledok z CAR n6 papieri?
@kakatulik To je hormon, kt. sa neda zvysit ani liekmi. V odstupe 3 dni. Ano mam vysledky z caru vytlacene doma.
@kakatulik Ten hormon sa bud znizuje alebo ostava tak ako je.
@katharinka24 wow, tak to by zaujimalo aj mna co to je za zazrak 🙂 Nech ti to v CAR spravia znova
@katharinka24 niekedy sa zvykne po troch mesiacoch brania DHEA zvysit,ale iste nie takto.
A nebude rozdiel v jednotkach?
@kakatulik ani liekmi Dhea ho nezvysis jedine moze pomoct k funkcii vajecnikov 🙂
@leelloo Neviem ci je to zazrak alebo kseft. Lebo ked som volala do Caru a povedala im to pomaly mi vypol telefon 🙂
@katharinka24 ja len ze baby to tu pisali,preto sa robim mudra.
A coa teraz s tym CAROM
@katharinka24 pozri sa ci je to v rovnakych jednotkach lebo sa to meria 2 jednotkach
@monso2107 Ano viem viem mam pred sebou vysledky 🙂 A v oboch jednotkach je to rovnake ;)
@monso2107 Myslim v jednych 0,54 a od mojej 2,99 a v druhych jednotkach 3, 15 a od mojej 21 volaco 🙂
@kakatulik Neviem idem tak ci tak. Len ak to teraz nevyjde (uz mam lieky v chladnicke) pojdem do ineho caru. Ja som len chcela upozornit nato. Ty si ako natom?

@denidi jeej moja, ja som sem uplnou nahodou zabludila a co to vidim ♥♥♥potichucku gratulujem 😉 velmi sa z toho tesim!!