Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@jarusmischo no super! Pekne sa to rozbieha. Uz teraz ma zaujima vysledok.
@jarusmischo Ahoj mne to bolo tiez divne. Keby mam po 35 mozno by som tomu uverila. Aj ked mi na endokrinologicka povedala ze v mojom veku je to rarita. Ale poznam jednu co ma 20 rokov a tiez to mala. Ja chodim do Heliosu mozno zazrak neviem 🙂
@katharinka24 moja no je to kazdopadne zaujimave toto cele...hm
@denidi Mna uz neriesme vsetko je tak ako ma byt 🙂 🙂 Ty sa pochval ako sa citis ? Kedy ides na krvicku ci este testujes ?
@katharinka24 vies čo,ale som rada,ze si to vzala do vlastných rúk a dala si si ti urobiť aj u svojej dr,aspom si kludnejsia😘ešte toto som musela😄😄😄
Včera som bola veľa nestoja,lebo sa mi zdalo,zd test rano nezosilnel,ale včera večer a dnes ráno,je zasa silnejší💙na krv mám ísť 15.8 tak este5 dniiii😃
@katharinka24 a citim sa v celku fajn,len som trošku ustatejsia a dosť ma kríze bolia a zápcha taká,ze mi ani jesť nechuti
Dievčatá vymenili by ste car ,keď mi to v jednom 2 x nevyšlo a opäť mi nútia tie isté lieky?
@evelka81 ja by som asi skusila iny car. Amh nemas az take nizke, aby si mala tak malo vyjicok. Ja mam amh 0,36 a pri prvom ivf som mala 5 vajicok, z toho 3 prezili PK. Mala som sice vyssie davky hormonov, ale tak ja mam amh o dost nizsie. Aj ti povedali nieco k tomu preco to nevyslo a preco ti chcu dat znova rovnaku stimulku?
@evelka81 gonal je dobry liek, ale asi zavisi aj od toho kolko ti toho daju a v kombinacii s akymi dalsimi liekmi. Ale neviem posudit, ja som mala dipherelin, menopur a este nieco. Chodim do GynFiv v BA, az na par veci som celkom spokojna. Prvy vklad nevysiel, teraz cakam na KET.
A pri separacii spermii vam neoplodnili ziadne?? Fuuha. Bolo to v kvalite vajicok alebo preco? Davala si si robit nejake vysetrenia este, hematologiu, reprodukcnu imunologiu?
Tak po junovom neuspechu som bola dnes opat v centre ze teda skusime rozmrazit, a na moje prekvapenei aj po 2 menstruaciach maternica stale neni cista :(, ze mam prist po dalsej menstruacii a uvidime, ako co uvidime? Uvazujem si tu nad tym, ... nemala ma poslat na cistenie? Problemy nemam ziadne, bolesti ziadne, dufala som ze pojdem na KET bud. tyzden... ale zda sa ze este musiem pockat... :( aaaaaaaaaaach Boze daj mi prosim silu
@michaela.g och, to ma mrzi. Mozno je lepsie, ked sa sama vycistis ako ked to spravia oni. Ale nevedela som, ze to moze trvat tak dlho. Ja tiez teraz cakam na ms, nech konecne mozem zacat s liekmi pred KET a pride mi to nekonecneeeee a hlavne teraz, ked sa u mojich znamych zacalo dalsie kolo baby boomu. Takze sa pridavam k tvojmu "aaaaaaaach Boze, daj mi prosim silu" 🙂
@jarusmischo ahoj, Teba si pamatam zo Snazilky jesen 2015 🙂. Tak este stale obe bojujeme 😒 .

@katharinka24 Ahoj, prosím Ťa, do ktorého CAR chodíte? Mne v CAR vyšlo 0,09, ale teraz mi ide moja obvodná robiť nové testy, lebo pred rokom som mala ukážkové hodnoty a nezdá sa jej, že to za rok tak rýchlo kleslo. Verím, že sa veľmi tešíš, že sa to takto zvrtlo, je to super správa. 🙂