icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

hranoska
8. aug 2016

@denidi jeej moja, ja som sem uplnou nahodou zabludila a co to vidim ♥♥♥potichucku gratulujem 😉 velmi sa z toho tesim!!

desza17
8. aug 2016

Dievčata je tu niektora co ma pco a mala odlozeny et kvoli hroziacemu ohss?chcela by som vediet do kolkych dni po opu vam prisla ms.dr vravel ze by mala prist do 10dni.dnes je uz 12ty a uz mam z toho nervy v kybli.dakujem

123tana123
8. aug 2016

Prosim vas neostal niektrej z vas merional??? Potrebujem 8 praskou .....prosim ak niekomu ostal prosim napiste mi spravu Dakujem

denidi
8. aug 2016

@hranoska ahoj moja😃 dakujeeem krásne,ano vyzerá,ze sa podarilo,tak verím,ze všetko pôjde ako má😘
Jeej a ty už v 16 tt,to je krásne a ako to rýchlo ide...

tubuska2
8. aug 2016

@denidi taaaak po dnešnej kontrole som zostala ako obarena... 😀 Máme 3 vajíčka a to som len 11 deň cyklu 😀 takže hneď mi pichli pregnyl a zajtra ideme na IUI. Som z toho v šoku a dúfam,že sa jedno z nich zavrta 😂

denidi
8. aug 2016

@tubuska2 ale veď supeeer,nebojkyyy....tes sa,ved zasa si bližšie k cieľu,bhdem ti veeelmi držať prsteky😘😘😘

14nunu10
autor
8. aug 2016

@denidi 😍😍😍😍😍ale čo to vidím zlatkooooo,ja som to vedelaaaa ,jupiiiiii,jupiiiiiii je to taam 😍😍🚼🚼🚼🚼👶👶👶👶👶👶👶🚼🚼🚼🚼🚼🚼👶👶👶👶🚼🚼🚼👶👶👶ďalšia tehulkaaaaaaaa cmuuuuuuuk ja sa asi rozplaceeem od dojatia 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌uaaaaa

tubuska2
8. aug 2016

@denidi mnoooo veru už len, aby dobre dopadol mužovi spermiogram a budem len ležkať a čítať knihy... A čakať.😀😘

denidi
8. aug 2016

@14nunu10 Bože mojaaa,dakujeeeem😘😘😘😘😘😘😘až si ma dojala,a ako😍😍😍😍 ty si zlatíčko a ja strasne verím,ze všetko pôjde ako má a budeme tehulkovat spoločné💙💚💛💜

denidi
8. aug 2016

@tubuska2 neboj,bude tam dobrých niekoľko miliónov plavcov a staci,ze jedna doplava tam,kde treba😘😘😘

14nunu10
autor
8. aug 2016

@denidi o tom niet pochýb 👏veeelmi som ti to zelsla

14nunu10
autor
8. aug 2016

@denidi želala a vedela som ze ti to vyjde

denidi
8. aug 2016

@14nunu10 ty si poklad,toto tak dobre padne,ked si to prečítam💖💗💝

tubuska2
8. aug 2016

@denidi si zlatíčko 😀 teším sa 😀 už aby sme tu dali prvé fotky zo sona 😀😘😘😘

denidi
8. aug 2016

@tubuska2 juuj moja tak na to sa nehorazne tesim 🙂 🙂 🙂 zajtra sa drzkaj,budem na teba mysliet :*

tubuska2
9. aug 2016

Ahojte babule. Tak máme po IUI. Priznám sa, bolelo to, trošku sa to skomplikovalo,ale podľa doktorky to bolo takmer bezproblémové. Teraz už len oddychovať a čakať či sa to podarí 😀 a čo som sa bála spermiogramu,tak bol v poriadku 😄

katharinka24
9. aug 2016

Ahojte, dievcata neuverite co sa mi stalo. V care mi vyslo AMH 0,54. Ale neslo mi to do hlavy stale. Tak som si to dala vysetrit u svojej obvodnej gyn. a tam mam AMH v norme 2,99 🙂 Povedzte mi, ci sa stal zazrak alebo ?? 😉

kakatulik
9. aug 2016

@katharinka24 v akom casovom odstupe? Uzivala si nieco?

kakatulik
9. aug 2016

@katharinka24 inak videla si ten vysledok z CAR n6 papieri?

katharinka24
9. aug 2016

@kakatulik To je hormon, kt. sa neda zvysit ani liekmi. V odstupe 3 dni. Ano mam vysledky z caru vytlacene doma.

katharinka24
9. aug 2016

@kakatulik Ten hormon sa bud znizuje alebo ostava tak ako je.

leelloo
9. aug 2016

@katharinka24 wow, tak to by zaujimalo aj mna co to je za zazrak 🙂 Nech ti to v CAR spravia znova

kakatulik
9. aug 2016

@katharinka24 niekedy sa zvykne po troch mesiacoch brania DHEA zvysit,ale iste nie takto.
A nebude rozdiel v jednotkach?

katharinka24
9. aug 2016

@kakatulik ani liekmi Dhea ho nezvysis jedine moze pomoct k funkcii vajecnikov 🙂

katharinka24
9. aug 2016

@leelloo Neviem ci je to zazrak alebo kseft. Lebo ked som volala do Caru a povedala im to pomaly mi vypol telefon 🙂

kakatulik
9. aug 2016

@katharinka24 ja len ze baby to tu pisali,preto sa robim mudra.
A coa teraz s tym CAROM

monso2107
9. aug 2016

@katharinka24 pozri sa ci je to v rovnakych jednotkach lebo sa to meria 2 jednotkach

katharinka24
9. aug 2016

@monso2107 Ano viem viem mam pred sebou vysledky 🙂 A v oboch jednotkach je to rovnake ;)

katharinka24
9. aug 2016

@monso2107 Myslim v jednych 0,54 a od mojej 2,99 a v druhych jednotkach 3, 15 a od mojej 21 volaco 🙂

katharinka24
9. aug 2016

@kakatulik Neviem idem tak ci tak. Len ak to teraz nevyjde (uz mam lieky v chladnicke) pojdem do ineho caru. Ja som len chcela upozornit nato. Ty si ako natom?