Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo aj ja ja som uz v januari zacala s clostylbegydom xnasala som ho dobre len vlasy mi zacali viac padat
@14nunu10 tiez by som chcela byt domka hlavne v obdobi medzi odberom a vkladom a tiez aspon 2 dni po vklade
@ssegra no tak s tym súhlasím,myslím že každá z nás
@bianitka996 a dá sa ti to vybaviť?máš náročnú prácu?
@14nunu10 no ako sa to vezme miekedy pohoda niekedy stres
@bianitka996 tak to lepšie potom doma oddychovať v klude
@14nunu10 ano aj ja si myslim, prva injekcia pichnuta ))))
@bianitka996 vidis se si to zvladla..najhorsia je asi ta prva 🙂
Mas pravdu sama som zdr.sestra ale teda sama sebe som nikdy nic nepichala raz tusim som si pichla infuziu doma sama do zily...))) Inak pobiem vam ze je to riadna zataz na psychiku, v noci sa budim a premyslam nad tym celym rozmyslam, preto vas obdivujem vsetky kt.tak dobre to zvladate
@bianitka996 neboj všetky to zvládneme ten uzlik šťastia nám za to stojí😃 je to asi tvoja prvá stimulácia,ze aj ja idem do toho prvýkrát,ako dlho sa snažíte o bábätko?
@bianitka996 joj to ja som si veľa krát pichala do stehna hlavne analgetika ako tramal,novalgin,almiral..
Gratulujem k 1.úspešnej ,teraz to už pôjde 😁😁😁
@denidi
@bianitka996 Tak my tri to budeme mať premieeru 😎😎😎aspoň sa máme s kym podeliť o to 😍
@bianitka996 prvá úspešne pichnuta? Super, teraz uz to pojde snad ako po masle 😉 ak sa ti v noci zle spi, skus ten melatonin, je vraj dobry na vajíčka a mne sa po nom dobre spi 😀
Ja uzivam.kyselinu listovu a matersku kasicku su to z aloe vera produkty
@bianitka996 matersku kasicku som aj ja zacala tento cyklus prvykrat uzivat,inac je nechutna,ako slak,cakala som,ze to bude chutit ako med a to taka neidentifikovatelna nechutna chut,no nevadi,len nech pekne skvalitni,co ma 😉 😀
@bianitka996 to tiez uzivam, s materskou kasickou som zacala tento mesiac. Tak dufam, ze to vsetko pomôže 😀
Aspoň budete vedieť ze ste urobili maximum ..A to je pocit na nezaplatenie😊
@denidi nieco vyse roka ano prva stimulacia
ahojte..rada sa k Vam pridam,ak mozem..tiez zacinam so stimulaciou v juni...Vsetkym drzim silno palce

@deianeira tej vody sa najviac bojím..neviem do seba naliať 4 litre ..