icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lmt
6. jún 2016

Ahojte baby, ja začínam o také dva -tri dni, zatial mám užívať Estrimax, a po druhý deň po mrche si začínam pichať Gonal F 900. Začínam mať strach, ale predýcham to hádam, je to naše prvé IVFko. a chodím do Gyn-fivu Nitra.

denidi
6. jún 2016

@lmt ahoj a vitaj😉 drzim palceky,nech ten strach opadne,to zvládneme😃

bianitka996
6. jún 2016

@denidi jasne ze zvladneme )))

14nunu10
autor
6. jún 2016

@lmt ahojky jasné že to dáme,a teda si ďalšia s Gonalom 😁😁😁začínam pochybovať o svojej stimulacii 😞

ssegra
6. jún 2016

@14nunu10 cim stimulujes ty?

denidi
6. jún 2016

@14nunu10 ale...vôbec nepochybujem,ja keď som zistila že mi dal gonal,hladala som,cim najviac baby stimulujú a videla som samé merional a difereline a gonal zriedkavejšie,az tu má baby ukludnili,ze ho majú tiež,ale ako všade dovtedy prevládalo insie😉

denidi
6. jún 2016

@14nunu10 nepochybuj malo byť😂

14nunu10
autor
6. jún 2016

@ssegra tym co napísala
@denidi 👍
Niekedy ma clovek zmiešané pocity 😁😁

ssegra
6. jún 2016

@14nunu10 prvykrat som s gonalom stimulovala aj ja a styroch dnoch ked som minula gonal som mala menopur, pri druhej stimulke som mala len puregon. Lekar vie co robi, neboj 🙂

denidi
6. jún 2016

@ssegra
@14nunu10 ja si tiež myslím,ze vedia čo robia😉 aj keď dopredu nikto nevie,ako ktorá budeme reagovať na stimuláciu,preto sa robí utz na 6ty deň,aby mohli prípadne dávky upraviť

14nunu10
autor
6. jún 2016

@denidi tak tak ..ja mám už brucho ako balón,prsia ma bolia ako koňa tak do rána je tu ako na koni mrcha mrchata PS:dúfam že posledná na veľmi dlhý čas 😁😋

denidi
6. jún 2016

@14nunu10 tak uz to zacne jupiii,ja by som najradsej posunula cas o dva tyzdne dopredu,ale trpezlivost ruze prinasa a uz ked cakam skoro 4roky,tak uz toto vydrzim 😉
aaach ja som 3dpo a uz teraz ma prsia bolia ako slak,ale to vzdy

baby pridala som sa ku skupinke Asistovana reprodukcia-testy po ET,KET.... teda ak chcete,len aby ste vedeli,ako maju vyzerat testiky ktory den po vklade,ak sa teda chystate aj testovat

denidi
6. jún 2016

je to cisto nova skupinka,vcera zalozena 🙂

miska51
6. jún 2016

@14nunu10
@denidi
ahojte a dakujem..tak ja buduci tyzden idem ku koordinatorke a zacinam koncom mesiaca,vtedy mam dostat menzes

denidi
6. jún 2016

@miska51 super😉 jeeej baby to bude bábätiek 😃😉

miska51
6. jún 2016

@denidi veru bude,treba mysliet pozitivne baby...ja uz mam jedno IVF za sebou,zial neuspesne...ale verim,ze tento kart to bude uspesne

denidi
6. jún 2016

@miska51 a ako si znasala prvu stimulaciu?

miska51
7. jún 2016

@denidi celkom v pohde,az na to,ze ma boleli prsia a sem tam aj brucho...inac odber vajicok bez problemov aj po nom..mna napr.vobec nebolelo bruchu,lebo niektore mavaju bolesti po odbere

14nunu10
autor
7. jún 2016

@denidi ja som tu tému nenašla 😾

14nunu10
autor
7. jún 2016

@miska51 tak už aspoň vieš ako v tom chodiť a poznáš co ta čaká..Tak fajne že teba nič nebolelo a stav po narkóze si ako znášala?? Koľko si tam po odbere musela ostať ležať??Ja som taká zvedavá,viem ze sa neintubuje a narkoza je len na "maske"a ze to trvá 5-10 min ale zaujímalo by ma niečo podrobnejšie moja ..pls 😺😺😺

denidi
7. jún 2016

@14nunu10 skus pozriet cez moj profil,v akych skupinkach som a tusim tam druha skupinka odspodu to mam,zacina to slovami -Asistovana reprodukcia 🙂 😉

19lilly
10. jún 2016

Ahojte 🙂 ja som bola vcera konzultacii a zacinam stimulaciu 20.6. Mam dlhy protokol tak uvidime jak to cele dopadne 🙂 nech uz je potom s pozitivnym vysledkom

denidi
10. jún 2016

@19lilly drzim palceky nech to dopadne na dve// 😉😃 kam chodíš do CAR?

19lilly
10. jún 2016

@denidi dakujem 🙂 aj ja drzim palce. ja chodim do gyn-fivu ty?

denidi
10. jún 2016

@19lilly tiež dakujem😉 ja chodím do ferticent,idem toto absolvovať prvýkrát,tiez zacinam nejak ako ty,podla ms,mam krátky protokol,ty ides prvýkrát?

19lilly
10. jún 2016

@denidi hej prvy krat . najprv sme absolvovali tri inseminacie bohuzial ani jedna nebola uspesna a teraz ideme prvykrat na IVF. Ja mam dlhy protokol. Odber vajicok je predbezne planovany na 11.7. Ty budes mat asi skor pri kratkom protokole

denidi
10. jún 2016

@19lilly ja som bola na jednom iui,nic z toho,tak sme šli rovno na ivf..podľa všetkého by som mala ms dostat 17 alebo 18.6 od ovulky príde ms vždy na 15 deň,tak snad bude presná,takze opu asi koncom mesiaca,,hm tiež som zvedavá😉

lmt
12. jún 2016

konečne mi po 4dňovom meškaní prišla mrcha, tak zajtra začíname s pichaním Gonal 900, a piatok uvidíme ako dopadne sono a krv, to bude 6 deň cyklu(myslím že tak mi kázali prísť na prvú kontrolu 😒 ) hádam pôjde všetko podľa plánu. držím palce baby

ckatka
12. jún 2016

@lmt koľko gonalu ti dali? Ja som mala 225 denne. Dnes sme pichla posledný, strašne som rada lebo už kilometrov tie ihly idú na nervy hrozne. Večer poslednýposledný Diphereline a snáď na dlhú dobu s injekciami pokoj.

14nunu10
autor
12. jún 2016

@lmt aj ja mám kontrolu na 6 DC..tak to asi ma byt 😍