Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@denidi jasne ze zvladneme )))
@14nunu10 tak uz to zacne jupiii,ja by som najradsej posunula cas o dva tyzdne dopredu,ale trpezlivost ruze prinasa a uz ked cakam skoro 4roky,tak uz toto vydrzim 😉
aaach ja som 3dpo a uz teraz ma prsia bolia ako slak,ale to vzdy
baby pridala som sa ku skupinke Asistovana reprodukcia-testy po ET,KET.... teda ak chcete,len aby ste vedeli,ako maju vyzerat testiky ktory den po vklade,ak sa teda chystate aj testovat
je to cisto nova skupinka,vcera zalozena 🙂
@miska51 tak už aspoň vieš ako v tom chodiť a poznáš co ta čaká..Tak fajne že teba nič nebolelo a stav po narkóze si ako znášala?? Koľko si tam po odbere musela ostať ležať??Ja som taká zvedavá,viem ze sa neintubuje a narkoza je len na "maske"a ze to trvá 5-10 min ale zaujímalo by ma niečo podrobnejšie moja ..pls 😺😺😺
Ahojte 🙂 ja som bola vcera konzultacii a zacinam stimulaciu 20.6. Mam dlhy protokol tak uvidime jak to cele dopadne 🙂 nech uz je potom s pozitivnym vysledkom
konečne mi po 4dňovom meškaní prišla mrcha, tak zajtra začíname s pichaním Gonal 900, a piatok uvidíme ako dopadne sono a krv, to bude 6 deň cyklu(myslím že tak mi kázali prísť na prvú kontrolu 😒 ) hádam pôjde všetko podľa plánu. držím palce baby

Ahojte baby, ja začínam o také dva -tri dni, zatial mám užívať Estrimax, a po druhý deň po mrche si začínam pichať Gonal F 900. Začínam mať strach, ale predýcham to hádam, je to naše prvé IVFko. a chodím do Gyn-fivu Nitra.